No bom še jaz malo tu dodal zraven.
Ker o Thesisu vem, kar nekaj stvari, sva se z gilgamesom začela menit že po msn-ju.
Do zdaj mu sicer tega nisem povedal, ampak čeprav imaš veliko željo (@ gilgames) in ti je Thesis zelo všeč, se tudi sam strinjam s tistimi, ki so ti rekli, da nisi tip človeka za tak avto.
Zakaj je temu tako...
Nekdo je zelo dobro rekel, če hočeš Thesisa ga boš imel in o drugih avtih sploh ne boš razmišljal. A ne glede na to je tvoj problem, če bi temu lahko rekli problem, da te je zelo strah.
Kadarkoli ti je kdo rekel nekaj glede Thesisa, torej ali da so JTD motorji slabi in se samo kvarijo, ali da se Thesis nasplošno kvari si ves paničen priletel na msn in me spraševal če je to res. Pa čeprav sem ti sigurno desetkrat razložil precej o JTD motorjih in Thesisih nasplošno, si vsakič ko ti je nekdo, ki je Thesisa mogoče celo videl na slikah, rekel, da se kvari, spet bil ves prestrašen in v ogromnih dvomih.
Sicer mi nekako ni najbolj jasno, da si verjel ljudem, ki o Thesisiu nimajo pojma. Samo da slišijo beseda Lancia že takoj imajo 100 pripomb, kako je to slab avto, potem pa jim pokažeš Thesisa v živo pa imajo čeljust na tleh in celi začudeni gledajo, da ima Lancia v ponudbi tak avto.
Ne glede na vse to, ni to nobena kritika na tebe, saj si v redu fant

. Hočem ti le odpret oči in ti povedat, da to ni avto za tebe.
Prihrani si živce, stres in strah, predvsem pa zdravje, in Thesisa ne kupuj, ker opažam, da si enostavno preveč prestrašen in nervozen glede nakupa, in tudi če bo Thesis delal v redu, sem siguren, da boš ves čas pod vplivom ljudi, ki ti pravijo, da je ta avto kvarljiv.
In ja, izredni servisi pri Thesisu so lahko zelo dragi, deli za avto se prekleto redki in unikatni, malokdo sploh v Sloveniji je videl avto od blizu, kaj šele po njem šraufal.
In na srce ti polagam, življenje je še pred tabo, kot si na forumu tudi rekel še študiraš, za avto kot je Thesis bo še čas v življenju. Za prvi avto si vzami nekaj kar pozna večina serviserjev, vzami tak avto o katerem so vse napake znane, torej avto, ki jih je na cesti dosti. Predlagam kakšenga VW Passata TDI, mogoče tudi Audija A4 TDI, nimaš kaj zgrešit, an dogle ture sta ova več kot dovolj udobna). Sigurna avta, pa tudi če se kaj pokvari, bo vsak mehanik znal več ali manj kaj točno je narobe, servisov maš ogromno, rezevrnih delov pa še več. Voziš brez stresa in nervoze. Imej tak avto par let, da se malo uvedeš v svet avtomoblizma, da spoznaš kako kaj na avtu deluje, in šele potem si izberi limuzino višjega razreda in se vozi kot direktor, do takrat pa uživaj, kajti malokateri študent se lahko vozi z avtom, ko sta to VW Passat kaj šele Audi A4, ki sta rabljena stala okrog 13.000€. Ne malokateri študent, ampak tudi alokateri slovenec, saj jih večina vozi avte za en oz. dva razreda nižje.
P.S. To pa, da so ti pa pri Imperasu rekli, da se Thesis po 90.000 km samo še kvari, pa sploh ne bom komentiral, ker to je ena največjih avtomobilističnih neumnosti, ki sem jih kadarkoli slišal.