Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
samo mesarec
Novinec

Napisal/-a samo mesarec Po okt 19, 2009 7:25 pm

Ja kaj sem hotel povedati s pleskavicami, to, da ta avto kupiš še samo za v Bosno. Pojdi malo na jug pa boš videl kaj imajo in kaj je zakon, star: Mercedes, pa čeravno samo na klocih, samo, da je pred hišo, star BMW ali pa Golf2 in tudi za golfa mislim, da ne dobiš premoženja.

Uporabniški avatar
HaMzO
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a HaMzO Po okt 19, 2009 8:24 pm

samo mesarec je napisal/-a:Ja kaj sem hotel povedati s pleskavicami, to, da ta avto kupiš še samo za v Bosno. Pojdi malo na jug pa boš videl kaj imajo in kaj je zakon, star: Mercedes, pa čeravno samo na klocih, samo, da je pred hišo, star BMW ali pa Golf2 in tudi za golfa mislim, da ne dobiš premoženja.

sori moram komentirat, samo k napišeš tak bedast komentar da se mi kr smeji :D
50% je res takih avtov kot si ti napisal, stari avti od golf 1,2,3, stari bmwji, stari mercedesi,...a una ostala polovica je pa kar dobrih avtov, oziroma odvisno kakšno službo majo...maš tut nove x6,x5...audije a6,a8,...pa da nenaštevam...itd...glede na to da je to državo najbolj prizadeto v takratni vojni, se je še kr dobro pobrala in se pobira ;)...če bi slovenijo pravtako doletela takratna vojna se tut v sloveniji nebi vozil z avti vrednimi 10.000e :)

no sam tko ;)

gregor, neglej tok na emšo avtomobila temveč na njegovo zgodovino ;)
za vw praujo da se šele nad 200.000 ulaufa :D :D

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 To okt 20, 2009 5:15 pm

nalcoq4 je napisal/-a:@GiGi hm.. da so japonci najmn vredni?
Honde in Subaruji ,Toyote prekleto dobro držijo ceno...ponavadi celo bolje od nemcev.

Brez zamere, ampak a res ne veste ničesar o prodaji vozil ali ne znate izluščit bistva nekega posta?
honde....vi sedaj gledate samo CRX pa civic, ti recimo držijo cene, CRX nenormalno, kaj pa vse ostalo? Jazz, HRV,....? Subaruji in Toyote? Eno je napisana cena na avto.netu drugo je pa dejanska cena za koliko se ti avti prodajajo!
če si lastnik Golfa in v enem dnevu dobiš 10 klicev, pa če tudi imaš navito ceno, je logično da nihče ne bo veliko spuščal cene, če pa imaš nekega japonca, Mazda , subaru in podobno pa z nizko ceno boš pa dobil 10 klicev v 6 mesecih. Velika razlika ne?
Sem imel prvo ligo Mazdo pa me je v 6 mesecih poklicalo 5 ljudi, od tega 3 samo informativno. Eden mi je celo rekel da razmišlja med mazdo in polotom. Naj še omenim da me nikoli več ni klical. :)
Pa tudi pelinkovec vam je lepo napisal.... to so avti, ki niso zanimivi za trg in zato si tudi na koncu prisiljen prodati dosti pod nižjo cene, če sploh dobiš kupca.
kar se pa golfa 2 tiče; baš me briga kaj kupec dela z njim, ga vozi, pelje zaradi mene v Bosno ali Ameriko, važno je, da avto hitro prodam za dober denar, uredim papirje, kaj se naprej dogaja, pa ni več moja stvar!
Freude am Fahren

Uporabniški avatar
pelinkovec
Nov uporabnik

Napisal/-a pelinkovec To okt 20, 2009 5:32 pm

GiGi1985 je napisal/-a:
nalcoq4 je napisal/-a:@GiGi hm.. da so japonci najmn vredni?
Honde in Subaruji ,Toyote prekleto dobro držijo ceno...ponavadi celo bolje od nemcev.

Brez zamere, ampak a res ne veste ničesar o prodaji vozil ali ne znate izluščit bistva nekega posta?
honde....vi sedaj gledate samo CRX pa civic, ti recimo držijo cene, CRX nenormalno, kaj pa vse ostalo? Jazz, HRV,....? Subaruji in Toyote? Eno je napisana cena na avto.netu drugo je pa dejanska cena za koliko se ti avti prodajajo!
če si lastnik Golfa in v enem dnevu dobiš 10 klicev, pa če tudi imaš navito ceno, je logično da nihče ne bo veliko spuščal cene, če pa imaš nekega japonca, Mazda , subaru in podobno pa z nizko ceno boš pa dobil 10 klicev v 6 mesecih. Velika razlika ne?
Sem imel prvo ligo Mazdo pa me je v 6 mesecih poklicalo 5 ljudi, od tega 3 samo informativno. Eden mi je celo rekel da razmišlja med mazdo in polotom. Naj še omenim da me nikoli več ni klical. :)
Pa tudi pelinkovec vam je lepo napisal.... to so avti, ki niso zanimivi za trg in zato si tudi na koncu prisiljen prodati dosti pod nižjo cene, če sploh dobiš kupca.
kar se pa golfa 2 tiče; baš me briga kaj kupec dela z njim, ga vozi, pelje zaradi mene v Bosno ali Ameriko, važno je, da avto hitro prodam za dober denar, uredim papirje, kaj se naprej dogaja, pa ni več moja stvar!

Ja, to je kot bi opisoval moj primer prodaje :lol: Avto, sicer gre za mitsubishija, ki je v res dobrem stanju, vzdrževan, servisiran, vsi računi, brez rje, ...z znano zgodovino in neproblematičnim motorjem in pregovorno japonsko zanesljivostjo, bla bla bla.... V glavnem super avto za rabljenega teh let, pa sem dobil vsega 3-4 klice v 4 mesecih... pa ni cena visoka... Sploh ga nihče še ni prišel pogledat :roll:

Ja, trenutno mogoče drugače razmišljam glede rabljenega avta, v smislu, da je treba misliti tudi na nadaljno prodajo, vendar mi razum nekako govori, da se avta ne kupuje za to, da ga boš prodajal, da moraš bolj gledati na to, kako se boš vozil in koliko težav, užitka, udobnih ali neudobnih km boš dal skoz z njim :) in potem kupiš mitsubishija ali kaj podobnega namesto golfa :P :lol:
Ga bom že nekako prodal, je*i ga, to je pač trg... Nisem pa toliko prasca, da bi šel vrtet kilometre (čeprav me tu pa tam zamika :D )
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gostov