blaz2013 je napisal/-a:Avtohiša Drev v Petrovčah- zlo uredu odnos do strank. Se dejansko res potrudijo ni občutka da si samo številka.
No ja. Jaz nimam enakih izkušenj. Predvsem gospod za pultom na sprejemu v servis se mi zdi aroganten in samovšečen. Škoda. Ker hčerki in bivši lastnik so pa zelo prijazni. Enkrat me je celo peljal zastonj domov. Tudi fantje v delavnici so do zdaj bili prijazni.
Zmotile so me pa predvsem opazke ob pregledu servisne knjige tipa ala "aja avta niste kupili pri nas". Namesto da bi se vprašal zakaj ga nisem pri njih vzel in to izboljšal mi vrže to pod nos. Kod da servisa ne bom plačal enako kot ostali. Popolni i**** brez kančka poslovne žilice in bontona. Žal. nato v garanciji so bile določene težave-ropotanje posledice naravnih dejavnikov (mraz, zima, voda, muce, kune, listje, seno, ...). Sedaj ko ni već v garanciji mi pa sam najde napake na avtu. Zopet moja slaba volja.
V glavnem sedaj servisiram avto sam. Mene ne vidijo več. Žal lahko eden posameznik pokvari vtis celotnega servisa.
Bom pa svoje izkušnje še bolj podrobno predstavil Porsche Slovenija. Sicer ne pričakujem nekega odziva ampak če drugega ne bom to kar mi leži na duši dal na papir.