Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Tomas666
Stalni uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Tomas666 Pe okt 16, 2009 9:30 am

Ko sem srno zbil mi je odbijač notr zabilo in tud uničlo tisto kljukco k ma seat pri mrežici da odpreš haubo. Hotel sem sam da mi nekako odprejo haubo in zamenjajo žarnice,ki so ob trku pregorele,da bom vsaj začasno lahko vozu,dokler ne zrihtam ....

Odgovor uslužbenca je bil ,da si ne upa dopret ker mogoče potem ne bo mogu nazaj zapret in se ne bom mogu vozit z odprto haubo... :roll: Sem šel druga dan k Jerebu u Izolo in mi je brez problema odšraufal tisto poškodovano kljukco,in novo dal... tak da sem lahko zaprl nazaj haubo! Potem sem se pa še kar pri njih naroču za nov odbijač in sem z delom in pristopom zelo zadovoljen!!!

Moje mnenje je da so v Izoli pri jerebu boljše usposobljeni kod pa pri Slaku.
Mogoče ma kdo drug izkušnje ravno obratno... moje so pač take in me pri Slaku me ne bojo videli več...

LP!
Slika

exte
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a exte To jan 26, 2010 10:49 pm

acid je napisal/-a:Avtohiša Real PE Kranj - izredno zadovoljni, kupili tam avto pred letom in pol, izreden odnos do strank, vse se da zmenit.

Avto Štaleker - Slovenj Gradec

Avtocenter Meh - Velenje

A2S - Celje - Tudi priporočam, kupo tam avto, normaln in pošten odnos do strank

AC Kondor - Ljubljana - Tudi priporočam, korekten in pošten odnos do strank

Jaz tudi zelo zadovoljen z A2S Celje, super odnos do strank !

strojnix
Nov uporabnik

Napisal/-a strojnix To jan 26, 2010 10:59 pm

Velik plus za Kontakt Prestranek

Lp, Matjaž

blaz2013
Stalni uporabnik

Re: Avtohiše kjer ste imeli POZITIVNE izkušnje

Napisal/-a blaz2013 Sr jan 15, 2014 1:43 pm

Avtohiša Drev v Petrovčah- zlo uredu odnos do strank. Se dejansko res potrudijo ni občutka da si samo številka.
Zadnjič spremenil blaz2013, dne Ne jan 26, 2014 12:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.

Tufahija
Nov uporabnik

Napisal/-a Tufahija So jan 18, 2014 1:08 pm

V avtomerkurju skrajno lopovski pristop posebej majhen cenilec vedno rdeč v faco verjetno alkoholik, se vidi na daljavo, odločali smo se za nakup staro za novo, ampak mizerija od ocenjene vrednosti mojega avta. Pohvalil pa bi profesionalen odnos do strank v avtocentru Avto-Mobil v Žabnici kjer smo potem naredili menjavo staro za staro ter kupili 1 leto star avto še v garanciji. Vse pohvale prodajalcu

Uporabniški avatar
Daedalus
Poznavalec foruma

Re:

Napisal/-a Daedalus So jan 18, 2014 1:28 pm

strojnix je napisal/-a:Velik plus za Kontakt Prestranek

Lp, Matjaž

Napiši kaj več.

Uporabniški avatar
srcnik
Poznavalec foruma

Re: Re:

Napisal/-a srcnik So jan 18, 2014 1:32 pm

Dvomim, da boš kaj zvedel glede na 4 leta star post

Uporabniški avatar
aklan86
Stalni uporabnik

Napisal/-a aklan86 Po mar 09, 2015 8:03 pm

blaz2013 je napisal/-a:Avtohiša Drev v Petrovčah- zlo uredu odnos do strank. Se dejansko res potrudijo ni občutka da si samo številka.

No ja. Jaz nimam enakih izkušenj. Predvsem gospod za pultom na sprejemu v servis se mi zdi aroganten in samovšečen. Škoda. Ker hčerki in bivši lastnik so pa zelo prijazni. Enkrat me je celo peljal zastonj domov. Tudi fantje v delavnici so do zdaj bili prijazni.

Zmotile so me pa predvsem opazke ob pregledu servisne knjige tipa ala "aja avta niste kupili pri nas". Namesto da bi se vprašal zakaj ga nisem pri njih vzel in to izboljšal mi vrže to pod nos. Kod da servisa ne bom plačal enako kot ostali. Popolni i**** brez kančka poslovne žilice in bontona. Žal. nato v garanciji so bile določene težave-ropotanje posledice naravnih dejavnikov (mraz, zima, voda, muce, kune, listje, seno, ...). Sedaj ko ni već v garanciji mi pa sam najde napake na avtu. Zopet moja slaba volja.

V glavnem sedaj servisiram avto sam. Mene ne vidijo več. Žal lahko eden posameznik pokvari vtis celotnega servisa.

Bom pa svoje izkušnje še bolj podrobno predstavil Porsche Slovenija. Sicer ne pričakujem nekega odziva ampak če drugega ne bom to kar mi leži na duši dal na papir.
Slika

Uporabniški avatar
tr00per
Stalni uporabnik

Kraj: kransterdam

Napisal/-a tr00per Po mar 09, 2015 11:13 pm

Avtohiša Rodex-med Peugeotovci precej znana in ena izmed redkih, ki dela res kvalitetno. Pred par leti sva s kolegico tja peljala avto na tester (kupila rabljenega iz uvoza pa se je pojavil sum vrtenja kilometrov-ki smo ga tud potrdili (pa menda ne?!?!)). Brez problema so fantje vzel avto na tester in preverili vse, osebje je bilo skrajno prijazno, poleg pregleda na testerju so pa še nastavili uro na armaturi in podmazali škripajoča vrata in še eno malenkost-vse to (razen testerja seveda) na lastno pobudo in brez da bi karkoli računali. Svaka čast!

hahehihoh
Uporabnik

Napisal/-a hahehihoh Po mar 09, 2015 11:22 pm

Tudi jaz lahko pohvalim Rodex.

Pohvalil bi tudi Avto Jereb v Izoli; pri tej avtohiši sem kupil rabljen avto iz uvoza. Zelo korektni, cene zelo konkurenčne, tudi po nakupu zelo prijazni in pomagajo stranki (podaljšanje zavarovanja, zbiranje ponudb). Reklamacije vzamejo resno in stvar popravijo.

Uporabniški avatar
DePalmo
Poznavalec foruma

Kraj: okolica Grosuplja

Napisal/-a DePalmo Po mar 09, 2015 11:28 pm

Na Rodexa tudi jaz zapeljem z veseljem, vedno so zelo prijazni in ustrežljivi in vedno si vzamejo čas. Tudi kak popust se dobi :) Pa avta nisem kupil tam in trenutno je star 15 let.

Še kot zanimivost: v Grosuplju, skoraj pred nosom se je odprl nov Peugeot center, ko sem rabil dele sem se zapeljal v Domžale. Dober odnos mi pač odtehta pot, veliko mi tudi pomeni da lahko vse dele naročim preko emaila in se tudi domenim za servis.

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 To mar 10, 2015 10:24 am

blaz2013 je napisal/-a:Avtohiša Drev v Petrovčah- zlo uredu odnos do strank. Se dejansko res potrudijo ni občutka da si samo številka.

:lol: :lol: za 40eur vrtijo števce nazaj... in pol kupi pri njih rabljen avto :lol:
denis

blaz2013
Stalni uporabnik

Napisal/-a blaz2013 To mar 10, 2015 12:16 pm

A je to kakšno naključje da sta se dva v enem dnevu "obesila" na mojo izkušnjo? Obvestita uvoznika, da drugi ne bodo imeli takšnih izkušenj in da bosta tudi vidva zadovoljna. Tako sem storil sam ko je nastal kjerkoli kak problem in v večini so bili pripravljeni prisluhnit oz. pomagat pri nastali situaciji.

Moja izkušnja je bila dobra. Sicer ne vem kdo je sedaj lastnik, oče ko je pri Drevu kupil pred leti novega Seata je bilo vse tako kot mora biti. Tudi sam ko sem šel po ponudbo kakšno leto, dve nazaj so bili korektni. Nisem pa plačan od nikogar da bi nekoga zagovarjal, hvalil ali blatil. Pišem pohvale kot tudi graje MOJIH izkušenj s prodajalci. Lp

denis099
Stalni uporabnik

Napisal/-a denis099 To mar 10, 2015 2:09 pm

slučajno sem opazil tvoj post, tako da je res naključje. Če kupiš nov avto tam je verjetno ok in isto kot pri drugih, govorim pa če kupiš tam rabljen avto. Vem, ker sem bil s kolegom tam, kjer je prevrtel kilometre za 40eur že pa res dolgo časa nazaj.. tako da tam nikoli ne bi kupil rabljenega avta, ker so gotovo REALNI kilometri :D
denis

hippo
Poznavalec foruma

Re:

Napisal/-a hippo To mar 10, 2015 4:36 pm

im nobody je napisal/-a:finnova lj ;)

A to se hecaš? Vrtijo števce za dobro jutro...

Uporabniški avatar
MBtouran
Uporabnik

Napisal/-a MBtouran To mar 10, 2015 10:35 pm

Dobre izkusnje sem imel z AH Rebernik, tudi z Porsche Mariborom na Sentiljski sem imel vredu izkusnje. Nazadnjensem pa imel dobre izkusnje z AC Mobil Maribor ko sem kupil Hondo. Prodajni svetovalec g. Snofl obvlada stvari.

torcida1989
Novinec

Napisal/-a torcida1989 Sr mar 11, 2015 2:38 pm

tudi jaz imam AH Vic pred nosom pa se rajsi zapeljem v Radomlje...pohvale Alesu in ekipi rodexa
Forza Fiat!!

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr mar 11, 2015 4:45 pm

Avto Slak Trebnje, ne morem da prehvalim, vse najboljš.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr maj 13, 2015 2:58 pm

Indel je napisal/-a:Avtohiša Berus iz NM. Dajo ugodno ponudbo ne pa kot nekateri ki dajo "popust" z nasmehom.
Druga stvar da sem pri njih kupoval, si premislil, nato spet prišel čez par mesecev ponovno in sem bil sprejet odprtih rok z ponovno ugodno ponudbo, brez neke osebne užaljenosti zakaj nisi kupil prvič- kot ponekod.

Všeč mi je da niso osladno prijazni, ampak normalna avtohiša z normalnim odnosom. Marsikaterem so lahko za vzgled.
Avto so pripravili na prevzem tako kot se šika brez lepila od zaščite tako kot drugod.
Ocena 9/10.
V temi tsi sem mislil včerajšnji nikakav popust za ibizo.

A se hecaš? Pri njih tud žarnice ne kupim več, tako arogantnih prodajalev kot so tam pa res ne srečaš nikjer. Me čudi, da sploh še obstajajo.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr maj 13, 2015 3:37 pm

Indel je napisal/-a:
Mogoče so bili pri Berusu pri tebi arogantni, samo to so tako vsepovsod pri vseh znamkah ko pride kakšen dan ko imajo gnečo.

Ko sem sam hodil pred leti okoli berusa ni bilo nikakršne gužve, noter sta sedela en tip pa ena ženska, sem hodil okol avta pa me nobeden po 10 minutah tud vprašal ni kaj želim. Potem ko sem sam pristopil k temu tipu, ki je očitno imel veliko dela na računalniku, mi je zdolgočaseno vprašal kaj želim. Pa sva začelo temo o nakupu avta, opreme pa na koncu še cene, moje podatke je zapisal v zvezek, da me bo poklical 1x kasneje. Ampak do klica ni nikoli prišlo. Pri slaku je bilo ravno obratno, sem se v parih minutah takoj vse zmenil in avto zaaral. Po cca 3 meseceih, ko sem avto že dobil me kličejo od berusa kaj je zdej z avtom. Sem jim povedal, da sem avto že drugje naročil pa mi je pa začel neki tupit da so ga oni naročil (čeprav ga sploh nisem naročil pri njih!) in kaj naj zdej s tem avtom. No mogoče so se v tem času odnosi kaj spremenili, ker tako kot je bilo takrat, cca 8 let nazaj je bilo katastofalno. Vem še za 1x da sem bil pri njih, in sicer v tistem levem delu kje majo audije. Pa je noter sedela tastara beruska, neki gledala v računalnik pa me tud ni šmirgala 5%, kot da sem neviden. Sicer sem samo gledal, ker namena po kupovanju nisem mel, ampak da tud dober dan ne reče :roll:
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov