timm je napisal/-a:letno-zimske gume???Misliš M+S?
mogoče so pa celoletne...

M je napisal/-a:čisto dovolj je, če ABS zares rabiš enkrat. Je pa izredno malo voznikov sposobnih pravilnega doziranja zavor v kritični situaciji, saj instinkt pravi, da pač pohodiš do konca. S tem seveda ne mislim predrkavanja po parkiriščih, ampak situacijo, ko je hudič vzel šalo in gledaš direktno v široko odprte oči voznika nasproti vozečega šleperja...
axxxe je napisal/-a:...sej zato, grem pa juri še na seris pa nej oni pregledajo... a se ne vid da ma avto več k 40000km? Še 1x, majo mogoče oni kej orhivirane servise v računalnikih...če grem na isti servis kjer naj bi bil že servisiran vedno (Peugeot Vič)... Ali tudi serviserji ne morejo vedeti, ali ma avto res samo 40000km ali več? Aja...ammmm...jah nevem, letno-zimske je reku..kw pa jz vem:D
mihaing je napisal/-a:letnik in kilometri ne pomenijo nič, če motor ni bil redno servisiran in je avto po možnosti še brez opreme.
Raje povej kaj potrebuješ...
M je napisal/-a:če je kupil avto od 1. lastnice pač ni prvi lastnik. pika. torej laže. in če laže glede tega, kdo ve, o čem še laže. od takšnega jaz ne kupim avta že iz principa. se bo pa izkazalo, da je servisna prirejena, kilometri prevrteni, pa kar naenkrat on ne bo nič kriv...
fiatpowered je napisal/-a:mihaing je napisal/-a:letnik in kilometri ne pomenijo nič, če motor ni bil redno servisiran in je avto po možnosti še brez opreme.
Raje povej kaj potrebuješ...
Kaj da kilometri ne pomenijo nič, če ima avto 100000km je še enkrat bolj iztrošen kot avto z 50000km.
abcabc je napisal/-a:M je napisal/-a:če je kupil avto od 1. lastnice pač ni prvi lastnik. pika. torej laže. in če laže glede tega, kdo ve, o čem še laže. od takšnega jaz ne kupim avta že iz principa. se bo pa izkazalo, da je servisna prirejena, kilometri prevrteni, pa kar naenkrat on ne bo nič kriv...
axxxe tole ti je uporabnik M dobr napisal.
Od takih raje pojdi stran in raje en zamujen dobr avto, kot kupljen slab.
timm je napisal/-a:Moja punca prodaja tole: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3197937&show=1
Je pa redno servisiran, narejen servis in res lepo ohranjen.
cobra11 je napisal/-a:Okej jst se tut odločam za nakup avta do nekje 4000€ oz 4500€ max.
Torej največ gledam dizelaše 1.5,65konjev z vso opremo(centralno,klima,elek stekel,elek špeglov,abs,airbag...) nekje od 2004 letnik dalje.
Kilometri tam nekje do 80 000,kaj pravite bo to vredu nakup al priporočate ker drug avto? Rabim nekaj takega da je poceni za vzdrzevat in poceni za vozit.
Nekje je en omenil raje kupi enega z 100 000km realnimi kot pa enega z prevrtenimi na 80 000km, mislim to je totalna bedarija.
Nikjer nepiše da človek uporablja avto vsakodnevno. Babica ma 2003 letnika pa ima 30 000km, tko da se mi zdi nesmisel.
cobra11 je napisal/-a:Ja naredim nekje 10-20k Km glede da se bom vozil na faks in tako dalje.
Zakaj pa dizelaš ni za manjše kilometrine?
No mislim glejte, trenutno mam klijaša 95 letnik 1.4 vredu stvar tako da sem nasploh z renoji zadovoljen. Nimam ravno nekih iskušen še pa tudi drugače drugi avtomobilov še nisem vozil,zato lahko tudi sami predlagate kaj bi kupli za ta denar, ker ipak 4K€ ne bom kr tako stran vrgel
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 22 gostov