robi1000 je napisal/-a:Fantje večina vas nima pojma kak avto je to. Zato je tudi cena taka, da ne pride v roke nekomu, ki ga ne zna cenit. Nov Clio... Pha, kake tle slišiš! Če ti je do novega, si pojdi po 197 Cup. Tisti, ki pa ve kaj je to pa ve da je ta avto od Logarja več kot vreden tega denarja. Upam samo da ga ne dobi en čoban, ki ga bo zaklal v 3 dneh, kot se je zgodilo Davorinovemu.
@Patrik: Sicer se ne maram vtikat v ljudi ampak včasih kde kdo čez mejo. Fant moj, če to ni eksot, potem zate ne vem kaj je klasika. Vzemi kdaj kako revijo v roke...
pskoda je napisal/-a:To je legenda vglavnem samo za oboževalce renaultov. Jaz osebno ne maram tak avto, ker mi je zelo grd in ne bi nikol dal za eno staro kripo tolk denarja. Za mene to ni nobena legenda amak je pač en avto ki ga je povozil čas. Novejči tipi cliota so veliko boljši v podvozju in zmogljivosti še posebno cup verzije
robi1000 je napisal/-a:Ahem...
Resnično lep primerek...
http://www.leboncoin.fr/vi/71102044.htm?ca=1_s
20000€!
f.taunus je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:sm ga tud najd na avto.net-u...sodeč po slikah je dobr očuvan,zdj točen izgled avta sele vids koga pogledas od bliz
..pomoje da za tako legendo 5000€ ni velik
..usaj zame ni pretirana cena,ker ce bi meu dnar pr rok bi se sigurno že pelu z njim
je pa res da delov lih ni na pretek,ampk se da use dobit,pa tud če bi moru nekaj €€ ulozit u njega bi se zmeraj bla legenda
..lp
EDIT: sm sele zdj malo bolj prebrau opisops: ..od 7000-8500 je res mau huda cena,sam spet je avto ,ki ga nevidis usak dan
Če sem prav prebral je cena 7000-8500€, odvisno kaj ti pusti na/v avtu. Za ta denar dobiš dosti boljše ohranjen novejši model.
dejcc je napisal/-a:f.taunus je napisal/-a:RejmiK je napisal/-a:sm ga tud najd na avto.net-u...sodeč po slikah je dobr očuvan,zdj točen izgled avta sele vids koga pogledas od bliz
..pomoje da za tako legendo 5000€ ni velik
..usaj zame ni pretirana cena,ker ce bi meu dnar pr rok bi se sigurno že pelu z njim
je pa res da delov lih ni na pretek,ampk se da use dobit,pa tud če bi moru nekaj €€ ulozit u njega bi se zmeraj bla legenda
..lp
EDIT: sm sele zdj malo bolj prebrau opisops: ..od 7000-8500 je res mau huda cena,sam spet je avto ,ki ga nevidis usak dan
Če sem prav prebral je cena 7000-8500€, odvisno kaj ti pusti na/v avtu. Za ta denar dobiš dosti boljše ohranjen novejši model.
Malo me mori tole da najdeš dosti boljše ohranjenega. wtf kaj ni na tem ok? Jaz takega avta nebi prodal takemu ki bi "glihal" ceno, takega bi takoj odslovil, ni vreden da ga vozi
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov