Jerch_ je napisal/-a:Tattoo- ne takih slik limat, ker bodo kijaši užaljeni.. ampak še vedno jim bo avto best buy, ker je notranjost zelo kvalitetna, ne škripa, ni trde plastike, avto se ne guga v zavojih, ima skoraj idealno razporeditev mase, bencinski motorji pa imajo ogromno navora že v nizkih obratih in nasploh kažejo čez celo območje enakomerno razporejen navor. če verjamete v božička...
RejmiK je napisal/-a:danatory je napisal/-a:Lohk, da je sam mokro:)
tole pa zihr ni mokro![]()
p.s.: tud men je useč tale modri swift(Matey-ev favorit :P ),tko da moj predlog gre k swiftu
MateSLO je napisal/-a:Očitno sem si narobe to stvar predstavljal. Jaz sem mislil vzeti avto po naročilu oziroma - LX City oprema in da mi dodatno vgradijo še esp ...ops:
simply je napisal/-a:P.s. Volan je moker ali pa je bil fizično poškodovan.
Jerch_ je napisal/-a:off: Tattoo- ne takih slik limat, ker bodo kijaši užaljeni.. ampak še vedno jim bo avto best buy, ker je notranjost zelo kvalitetna, ne škripa, ni trde plastike, avto se ne guga v zavojih, ima skoraj idealno razporeditev mase, bencinski motorji pa imajo ogromno navora že v nizkih obratih in nasploh kažejo čez celo območje enakomerno razporejen navor. če verjamete v božička...
nevermind je napisal/-a:Pač Tattoo- in Jerch_ sta vagnarja in jim gre v nos, da ena Kia naredi dober in kvaliteten avto.
Takšne nekredibilne in kreg vzbujajoče komentarje preskočite.
Mislim... tip nalima sliko novega avta in se kao volan lupi.. haha.
Sej bo fantje, sej bo...
MateSLO je napisal/-a:Edini problem je denar. Če bi ga bilo za par 1000€ več bi si omislil Forda Focus z 1.6 motorjem samo kot sem rekel - denar je problem.
Kia je dejansko to kar bi trenutno rabi za naslednje 5 ali pa celo več letl. Je nov avto, lepe oblike - tako zunaj kot znotraj, varen, zanesljiv (na forumu nisem zasledil da bi kdo imel probleme z motorjem ...) - če pa kaj crkne me pa garancija reši.
In navsezadnje je še cenovno dostopen z nemalo opreme.
Jerch_ je napisal/-a:alpa če bi hotu kakšen divji položaj s pleh babo probat na zraku:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3209445&show=1
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov