rok46 je napisal/-a:_Ozi_ je napisal/-a:rok46 je napisal/-a:je pa clio RS res raketa prava, sploh če se poigraš z zamenjava izpuha in čipiranjem
Sorry za OT: lahko to utemeljiš?
miltek+čip tuning...avto se baje obnaša čisto drugače
kako tega ne veš? sej si na pravem forumu registriran drugače...angleškem mislim, če si to ti seveda
hrvaški kolega ma na youtube objavleno veliko posnetkov

To sem jaz na UK forumu ja. Verjetno misliš Reneja iz HR? Oz. Raptor6767? Žal je pri 197 malo bolj težko pridobiti kakšnega konjička in tudi v večini že std pokažejo manj hp kot je deklarirano. Vsaj na večini dynotih, ampak to je druga zgodba z atmosferskimi motorji. Z drugim izpuhom gre avto ponavadi manj. Sem tudi že bral, da je enemu pokazalo 7hp manj z drugim izpuhom kot stock

z remapu se potem nastavi krmiljenje motorja tako, da "zna" izkoristiti večji pretok izpuha. Tukaj spet nastane problem, ker tale Sagem3000 pri nekaterih avtih ne "obdrži" novih nastavitev. Takšno težavo ima zdaj kevo z svojim 197 katerega ravno sedaj spravljajo na SA z parimi dodelavami. Z samim remapom dobijo fantje po 5-6hp mogoče. Fina zadeva pri montaži drugega izpuha je, da se tudi par kg znebi saj je stock zadnji lonec kar težek. Nastane pa problem, ker nobeden aftermarket izpuh se ne da homologirati!
Npr.
Car : Clio R27
Year : 01/2009
Dyno : Superflow
Stock result : 189hp and 191Nm
Modified result : 193,5hp and 201Nm
Modification(s) : software tune
Npr.2
Car : Clio 197
Year : 05/2008
Dyno : Maha
Stock result : 185,9hp, 192,8Nm
Modified result : 190,5hp, 199,9Nm
Modification(s) : remap, k&n panel filter, Milltek exhaust
Edina modifikacija, ki je pokazala 15hp+ je zajemala zadnji lonec Miltek, decat, panel filter in Catcams
Klik. Kdo bi plačal 873€ za odmične, 62€ za decat pipe, 440€ za zadnji lonec (btw pri Milteku je nekaterim stopilo difuzor, ker so nastavki tako blizu. Stock difuzor je čez 700€ se mi zdi), 36€ za panelni filter in cca. 300-400€ za remap. Torej 1711€ za 15hp
S tem, da je tukaj spet problem. Sagem3000 baje ne "zna" kontrolirati dobro Catcams in z decat pipe se dobi flatspot pri 2500-2800rpm katerega se zaenkrat nobeden ne uspe znebiti z remapu.
Druga opcija je kompresor. Eden zaenkrat tole dela v UK, ampak so odprli motor preko 280hp in ga je razneslo. Torej tole se še ne ve točno kako in kaj. K-Tec pa baje pripravlja low-pressure turbo conversion za katerega pa še nobena karakteristika ni znana tako kot tudi ne cena. Vprašanje je tudi ali bo menjalnik zdržal tole. No bomo videli.
Je pa stock kar lepo natunal Renault tale motor. Se pa lahko naredi en majhen mod na intake-u in z panelnim filtrom je vsaj odzivnost motorja boljša.
Da nebo samo offtopic. @xsara - ko/če boš iskal rabljenega 197 se prepričaj, da so Recaroti v a-ok stanju, če jih ima. Se radi zgulijo kjer se ob vstopu in izstopu drgne z hlačami po njih. Volan preglej ali ima kaj zračnosti in menjalnik se mora ogret šaltati dobro. Kangarooing pri mrzlem motorju žal niso čisto rešili, čeprav bi naj Renault to z remapu popravil, tako da to ni kaj takega in tudi mrzel menjalnik zna biti malo bolj trd za šaltati. Ostalo pa načeloma ni problematično.
Lp