Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Dr.M3
Uporabnik

Napisal/-a Dr.M3 So nov 21, 2009 8:16 pm

Za razliko od tebe piše Kael precej dobre (in manj vase zagledane) poste. :tomidelej:

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 So nov 21, 2009 8:18 pm

Dr.M3 je napisal/-a:Za razliko od tebe piše Kael precej dobre (in manj vase zagledane) poste. :tomidelej:

svaka mu čast; je pač mlajši in bolj šolan_moja prednost so pa izkušnje....meni nobene kritike ni problem sprejet - naspram večine tukaj

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So nov 21, 2009 10:53 pm

Če je več relacij, bi osebno resno premislil tudi o 2.0 tdi. Vozil sem 110 konjskega in je tudi zelo tih in uglajen pa tudi lepo se premakne. Te common rail mašine so konkreten napredek v primerjavi s starimi tdi-ji.
Poraba je bla pa pri relaciji kakih 60-70 km z delno vklopljeno klimo in vožnjo po lokalnih cestah do 120(5 realtivno dolgih prestav) in nekaj prehitevanji z visokimi obrati 5,3 l/100km :shock: (pri čisto ekstremnemu in nepotrebnemu priganjanju v obrate se je dvignila na 9l) Sklepam, da pri 140 km tudi ne more biti dosti višja.
Je pa siddharta trenutno za ta dnar najboljša izbira(če se še dobijo).

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Po dec 28, 2009 4:55 pm

Fantje dajte mi nekaj povedat.
Kaj tale prodajalec Weltauto je vreden zaupanja? Vidim da ima neko posebno akcijo Golfov VI Trendline z novimi CR motorji in jih je kar nekaj na zalogi (edino barve so različne). Malo mi je sumnljivo, ker vsi so slovenski, imajo približno isto število kilometrov... so morda ta vozila odvzem lizinga ali vozila od kakšnih firm?
Tukaj je link > http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3321930&show=1
Ker premišljujem - bom menjal svoj avto naslednje leto in vidim tole akcijo nova VI-ka je bila 20.316 €, sedaj pa 15.500 € s to akcijo in se mi zdi zelo ugodno pa opreme avto ima več kot dodolj zame glede na to kakšno imam sedaj pri sedanjem avtu.
Bi morda obstajala varjanta, da bi vzeli noter moj sedanji avto letnik '07 vreden nekje 6500€.
Pa po novem letu bi verjetno cene šle še dol pri teh Golfih?

peroRS
Mojster foruma

Napisal/-a peroRS Po dec 28, 2009 5:51 pm

Kje ti vidiš akcijo, avto ma 20.000km, pa star je mal več kot pol leta. Pač rabljeni avti, verjetno testni al pa službeni.

Weltauto ni pa nič drugega kot "Porsche rabljena vozila".

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply Po dec 28, 2009 6:55 pm

Pri Weltautu me zanima sledeče : če je avtomobil star pol leta in ga kupimo rabljenega preko weltauta dobimo samo 1 leto garancije, in ne 1.5 leta. Kako to?

Uporabniški avatar
sašo5
Mojster foruma

Kraj: Brežice

Napisal/-a sašo5 Po dec 28, 2009 7:41 pm

nevermind je napisal/-a:Fantje dajte mi nekaj povedat.
Kaj tale prodajalec Weltauto je vreden zaupanja? Vidim da ima neko posebno akcijo Golfov VI Trendline z novimi CR motorji in jih je kar nekaj na zalogi (edino barve so različne). Malo mi je sumnljivo, ker vsi so slovenski, imajo približno isto število kilometrov... so morda ta vozila odvzem lizinga ali vozila od kakšnih firm?
Tukaj je link > http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3321930&show=1
Ker premišljujem - bom menjal svoj avto naslednje leto in vidim tole akcijo nova VI-ka je bila 20.316 €, sedaj pa 15.500 € s to akcijo in se mi zdi zelo ugodno pa opreme avto ima več kot dodolj zame glede na to kakšno imam sedaj pri sedanjem avtu.
Bi morda obstajala varjanta, da bi vzeli noter moj sedanji avto letnik '07 vreden nekje 6500€.
Pa po novem letu bi verjetno cene šle še dol pri teh Golfih?

nekdo je pač ta avto vozil: lahko je bil testni, lahko ga je uporabljala kaka znana osebnost.....skratka bil je v uporabi, registriran na Porsche avto...

Avto z linka se mi ne zdi neka pretirana ugodnost(še trendline pa j**c od radia 210) mislim, da z 0km dobiš za cca 1500 eur več, za moje pojme_veliko bolje....(seveda, če nisi glih odvisen od tega "jurja")

PS. v Brežicah so imeli (ali še imajo) avte od Porscheja P.Kozmus, V.Kevo, K. Slakonja..(nekaj časa nazaj N.Derenda) in vinska kraljica (ne vem imena)......................osebno tak avto ne bi kupil, raje bi izpogojeval dobro ceno za čisto novega, pa čeprav z manj opreme...
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov