abcabc je napisal/-a:Vsi, ki ste novinci na tem forumu in me ne poznate dovolj dobro bom samo napisal, da imam vozilo Hyundai Accent l.98, ki dela 1 leto brez posebnih težav z njim sem zadovoljen v tej meri, da me pripelje iz točke A do točke B.
Samo vprašal sem, če je kakšna možnost, mam povn kura* teh ponudnikov (od avtohiš do bank), da pridobiš lizing/kredit brez posebnih pogojev, tud brezposelni.
OFF:
Samo potem naj ne jamrajo trgovci, da nič ne prodajo.
Odgovr iz ene avtohiše.
Žal brez prihodkov ne gre,prav tako je potreben min. 25% polog. Če pa
> prihodki nikjer niso prikazani, vozila na leasing ne boste dobili nikjer,
> ker so leasing hiše zaostrile pogoje financiranj.
weta je napisal/-a:avta se na kredit ne kupuje, sploh če nimaš službe itd.... pa ne vem, kaj je z vami ljudje.
treba je živet zmožnostim primerno.
torej, nabavi avto star 10 do 15 let, zanj daš cca 500 do 1000 eur. za ta denar dobiš že zelo v redu avto, ki bo služil še kakih 5 let.
če nimaš 500 eur.....recimo limit..pa je.
abcabc je napisal/-a:Kje?
Slišal sem, da mora bit avto mlajši od 7 let, da lahko pridobiš lizing pa še to, če je avto star 5 let lahko vzameš samo na 2 leti še.
dejcc je napisal/-a:Drugače pa jaz sem kupil avto, koliko sem imel denarja za toliko sem ga kupil, raje živim bolj "luksuzno" kot da bi vsak mesec dajal vstran po 300€ npr za avto, boljše se je za tist dnar fajn met
montezemolo je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:Lahko ga vzameš na lizing.
aja, kje že? res da je pri lizingu lastnik leasingodajalec ampak tudi njemu ni v interesu, da potem zarubi vozilo, ko se obroki ne plačujejo in mora nato prodajati tisti avto, ki mu je medtem cena že padla in je po možnosti vrednost vozila manjša od vsote preostalih obrokov...
misli malo...
GiGi1985 je napisal/-a: če pa se znaš vsaj malo znajdit v življenju, si lahko brezposeln pa voziš avto za 20k euro pa več....osebno poznam takšen primer
adis je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a: če pa se znaš vsaj malo znajdit v življenju, si lahko brezposeln pa voziš avto za 20k euro pa več....osebno poznam takšen primer
da se nekdo znajde in si kupi avto za 20.000+ € in poleg tega brez službe ? s tem se hvalite? žalostno...
potem pa bodo jokali po socialnih uradih češ, rabim socialno blablabla... takega bi kar v rudnik zaklenu da dela!
in ja...takih poznam jaz dosti!!
sašo5 je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Drugače pa jaz sem kupil avto, koliko sem imel denarja za toliko sem ga kupil, raje živim bolj "luksuzno" kot da bi vsak mesec dajal vstran po 300€ npr za avto, boljše se je za tist dnar fajn met
točno tako; stegneš se kolk se lahko_udobje in ugodje(smučarija, morje ipd) ne sme trpet....
P.S. Sonček, samo ti pa si "pacijent" nikoli ti ne zmanka idej, s kakim naslovom NOVO temo odpret![]()
PS.1. koliko tem si za časa svojega udejstvovanja pod najmanj 10-timi nicki na A.com uspel odpret
weta je napisal/-a:avta se na kredit ne kupuje, sploh če nimaš službe itd.... pa ne vem, kaj je z vami ljudje.
treba je živet zmožnostim primerno.
torej, nabavi avto star 10 do 15 let, zanj daš cca 500 do 1000 eur. za ta denar dobiš že zelo v redu avto, ki bo služil še kakih 5 let.
če nimaš 500 eur.....recimo limit..pa je.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov