fare je napisal/-a:GiGi1985 je napisal/-a:kolesar je napisal/-a:sam eni ste pa res ozkih nazorov....
kak se te tolk lagun okrog vozi?
da ne govorimo kake zice ma mazda pa kak je dolgočasna noter..
in koliko mazd si si že ti lastil da lahko pametuješ? koliko avtov si že zamenjal v življenju?
Gre za splošno statistiko ki je vsem nam dobro znana ne pa o tem kdo kaj pozna in ima oz. je imel. Raje manjam kaj drugega v življenju bolj pogosto kot pleh. Tebi pa svaka čast k si verjetno zamenjal vse kar si lahko od avtov da si tak mojster razen če si kak taksist ali pa kak voznik,pol pa vsaka čast!

pa moj post ni letel na tebe ampak na kolesarja. in ja sem zamenjal veliko in sprobal takorekoč vse avte za "množico ljudi", zato mi gre na organ da eni ki vozijo že celo življenje chevrolet pametujejo kak klump je Volvo, ki ga še nikoli niso vozili kaj šele si ga lastili in v vsaki temi najdejo bilijon razlogov zakaj je njihov avto oh in sploh, volvo pa j***a (to ne leti nate!)?! in zakaj je treba v temi kjer je govora o nakupu lagune, pisat kako bedni so sedeži v nekem avtu, ki sploh ni na v izboru nakupa?
p.s. se strinjam s teboj, sem imel nekaj mazd in niti ena me ni stala niti centa, samo redni servisi, brez nadležnih čričkov in podobno. zame je avto zakon, ampak je ne vsiljujem vsakemu v vsaki temi kot to počno nekateri..... (pa to spet ne leti na tebe

)