mihaing je napisal/-a:gogo daj povej kak potegne zadeva, ali je precej len glede na motor katerega ima
GoGo je napisal/-a:Kar ne morem verjet kaj se danes dobi za tak denar...9 let star avto z vso mogočo opremo, v6 mašino, novimi letnimi in skoraj novimi zimskimi gumami, redno vzdrževan do zadnjega kilometra, praktično kot nov... Sem prav vesel da povprečna slovenska raja raje kupi cliota za par sto evrov več in se boji malo močnejših avtov in imajo potem taki nikakve cene... Se je prodajal 5 mesecev brez da bi ga en pogledal....
GoGo je napisal/-a:... Sem prav vesel da povprečna slovenska raja raje kupi cliota za par sto evrov več in se boji malo močnejših avtov in imajo potem taki nikakve cene... Se je prodajal 5 mesecev brez da bi ga en pogledal....
GoGo je napisal/-a:No, prvi dan uporabe stratusa je mimo, po sili razmer sem danes naredil nekaj čez 200 kilometrov, porabo pa sem izračunal na 8,8. Sem zelo zadovoljen...
Sploh pa z ozvočenjem v avtu (original), sem opazil da ima v originalu celo ločen ojačevalec pod sedežem.
Edini problem je da je radio kasetar... Zraven je sicer tista adapter kaseta s priključnim kablom, vendar nimam nobenega mp3 predvajalnika pri roki, da bi preveril če zadeva špila zadoovljivo (kar se kvalitete tiče).
Z garminom preko fm oddajnika sem sicer probal, vendar je zvok nekvaliteten.
sedaj pa ne vem ali kupit mp3 predvajalnik z izhodom za slušalke ali je preko kasetnika še slabši zvok... Kakšne izkušnje?
cruiser1 je napisal/-a:Kaj pa tista fora z mp3jem, ki ga priklopiš v "vžigalnik" potem pa na radiu uloviš signal?
GoGo je napisal/-a:Klasičnega 1din radia ne bom dajal noter,
1. ker je original čisto drugih dimenzij, in
2. ker je zvok za moje potrebe zelo v redu...
Tako da moram najdit varianto, če se da preko izhoda za veksler kaj priključit...
nevermind je napisal/-a:GoGo se opravičujem, ker uporabljam tvojo temo (da ne odpiram nove).
Zanima me, če pozna kdo tega Stratusa > http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3099634&show=1
p.s. tudi mene mika američan za drug avto
p.s.2 prosim ne nabijajte mi glede porabe
Ivan36 je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:Klasičnega 1din radia ne bom dajal noter,
1. ker je original čisto drugih dimenzij, in
2. ker je zvok za moje potrebe zelo v redu...
Tako da moram najdit varianto, če se da preko izhoda za veksler kaj priključit...
Evo če se prav spomnim je tisti imel Cd menjalec od strani za 5 ali 6 CDjev poglej na radio, če ima cd funkcijoBose je bilo ozvočenje
Pa iz leve strani konzole si prišel do tistega menjalca
lenivec je napisal/-a:GoGo je napisal/-a:cruiser1 je napisal/-a:Kaj pa tista fora z mp3jem, ki ga priklopiš v "vžigalnik" potem pa na radiu uloviš signal?
Mam garmina 750T, ki ima isto funkcijo. Kvaliteta zvoka je slaba, pa še vsakih 5 km moraš menjat frekvenco. Neuporabno, predvidevam da je z "vžigalniškimi" transmiterji isto...
EDIT: je tole uporabno? Če sistem oddajanja frekvence ni boljši kot pri garminu, potem verjetno ne... Se mi pa ne zdi prehuda cena, mogoče je vredno probat...
http://www.bolha.com/oglas383561157/2gb-avto-fm-pretvornik-oddajnik-mp3-mp4-predvajalnik-transmitter-modulator-player-trevoltik-novo
še nevem kako dober posnetek na nevem kako dobrem fm transmiterju bo iral samo tak dobro kok je FM sposobn. torej če hoče kdo kak bi lahko to igralo. radijska postaja s 100% signalom je najbolše kaj je lahko. bolj enmore bit
GoGo je napisal/-a:nevermind je napisal/-a:Stratus ima klasični sam. menjalnik (P R N D) ali ima tudi možnost ročnega prestavljanja (levo -, desno +)?
PRND1234...
Tiptronic je, v zadnjem položaju sam izbiraš brzine (-/+).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov