JureV je napisal/-a:zakaj za vraga je gotovina za trgovca dražja kot finarnciranje??
On ma dost fore v ceni.... in najpomembnejsa je "naveza" prodajalec-lizing hisa. Drug drugemu rihtata posel....verjemi d je tko zmenjeno, da imata oba zasluzek

tassi1 je napisal/-a:Fantje, koliko se da dobiti gratis stvari zraven novega avta??( kakšna vrednost)
Ali ima kdo kakšne izkušnje?
Moj mož je namreč čist hepi, ker ja dobil zraven v ponudbi I30 zimsku gume, jest pa hočem več.Ali imam prav??![]()
![]()
ga moram prepričat, da grema gledat še ford fokusa,..( kaj pa menite o fiat bravotu)
papa![]()
vectrab je napisal/-a:Matey_ je napisal/-a:/miha je napisal/-a:čisto tako...mimogrede me zanima... koliko so te lizing ponudbe ''ugodne'' kot praviš?
Koliko preplačaš avto?
Ja z lizingom je takole ... avto kar nekaj preplačaš, to je dejstvo, ampak je nakup tako ugoden (v mislih imam Astro), da mislim, da se splača ... imaš podaljšano garancijo za 8 let in avtohiša plača kasko zavarovanje za 8 let.
si avtomobil 100% vzel pri sawalu ne? ali se motim? sem že tudi gledal novo astro pri njih pa videl to akcijo: podaljšana garancija in brazplačen kasko za 8let.
tassi1 je napisal/-a:Fantje, koliko se da dobiti gratis stvari zraven novega avta??( kakšna vrednost)
Ali ima kdo kakšne izkušnje?
Moj mož je namreč čist hepi, ker ja dobil zraven v ponudbi I30 zimsku gume, jest pa hočem več.Ali imam prav??![]()
![]()
ga moram prepričat, da grema gledat še ford fokusa,..( kaj pa menite o fiat bravotu)
papa![]()
a_sist je napisal/-a:off: eni še zdej niso pokapiral da je tassi1 punca..![]()
uglavnem.. ko te naslednjič I30 guy pokliče .. mu zbij ceno še za 300€ in ga kupi. Potem pa odpri novo temo v katerem ga predstaviš ( avto, ne prodajalca ).. in napiši kdaj nam za teh 300€ častiš kuhano vino.![]()
osebno bi se odločil za megana.. (je nov model in damn sexeh) in sicer bi poklical v NM, kjer ti zrihtajo delavca, preko katerega uveljavljaš popust za zaposlene ( za novejše modele renaultov je manj .. med 7 - 10 % ). in to je to
kot pa je že nekdo višje napisal.. noben od teh avtomobilov ni brca v temo.
Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov