Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

FLINK
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a FLINK To dec 15, 2009 4:00 pm

JureV je napisal/-a:zakaj za vraga je gotovina za trgovca dražja kot finarnciranje??

On ma dost fore v ceni.... in najpomembnejsa je "naveza" prodajalec-lizing hisa. Drug drugemu rihtata posel....verjemi d je tko zmenjeno, da imata oba zasluzek :)
:)

tassi1
Nov uporabnik

Kraj: savinjska dolina

Napisal/-a tassi1 To dec 15, 2009 6:43 pm

Fantje, koliko se da dobiti gratis stvari zraven novega avta??( kakšna vrednost)
Ali ima kdo kakšne izkušnje?
Moj mož je namreč čist hepi, ker ja dobil zraven v ponudbi I30 zimsku gume, jest pa hočem več.Ali imam prav?? :shock: :shock:
ga moram prepričat, da grema gledat še ford fokusa,..( kaj pa menite o fiat bravotu)
papa :? :?
konec leta boš samo moj, zelenko moj!

Uporabniški avatar
simply
Mojster foruma

Kraj: Nova Gorica

Napisal/-a simply To dec 15, 2009 6:46 pm

kaj pa menite o fiat bravotu

Po obliki dokaj erotičen avtomobil. :D

Glede kvalitete bodo pa drugi povedali.

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To dec 15, 2009 6:48 pm

tassi1 je napisal/-a:Fantje, koliko se da dobiti gratis stvari zraven novega avta??( kakšna vrednost)
Moj mož je namreč čist hepi, ker ja dobil zraven v ponudbi I30 zimsku gume, jest pa hočem več.Ali imam prav?? :shock: :shock:
ga moram prepričat, da grema gledat še ford fokusa,..( kaj pa menite o fiat bravotu)

Ženske hočete vedno več... pa še gratis :D
Mož je zadovoljen z gumami (seveda, ker je tip) ti pa bi verjetno hotela ''legnzi zice'' (kot ima npr. Tipo, R5) pa še dodatno gretje.
No malo se hecam.

tassi1
Nov uporabnik

Napisal/-a tassi1 To dec 15, 2009 7:53 pm

a veš, sem savinjčanka po narodnosti in jajajaja, jest bi več gratis :lol: :lol: :lol:

tassi1
Nov uporabnik

Napisal/-a tassi1 Sr dec 16, 2009 11:13 am

Še kakšen nasvet oz, kkao naj zgliham ceno??
helpp, me prodajalec I30 nonstop kliče kako sem se odločila,..
lp

FLINK
Uporabnik

Napisal/-a FLINK Sr dec 16, 2009 11:15 am

tassi1 je napisal/-a:Še kakšen nasvet oz, kkao naj zgliham ceno??
helpp, me prodajalec I30 nonstop kliče kako sem se odločila,..
lp

Prodajalec te klice? svaka cast :lol: :lol: pol te zihr ni kei okol prnesu oziroma vidi dobro priloznost za nakup :) :)
:)

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Sr dec 16, 2009 11:40 am

sedaj prodajalci že kličejo ja....
če rečeš da si drugje dobu bolšo ceno, ti mogoče oni ponudijo še bolšo...
tak je blo nazadnje za audi, privat saloni...

Uporabniški avatar
Matey_
Uporabnik

Kraj: Postojna

Napisal/-a Matey_ Sr dec 16, 2009 12:13 pm

vectrab je napisal/-a:
Matey_ je napisal/-a:
/miha je napisal/-a:čisto tako...mimogrede me zanima... koliko so te lizing ponudbe ''ugodne'' kot praviš?

Koliko preplačaš avto?

Ja z lizingom je takole ... avto kar nekaj preplačaš, to je dejstvo, ampak je nakup tako ugoden (v mislih imam Astro), da mislim, da se splača ... imaš podaljšano garancijo za 8 let in avtohiša plača kasko zavarovanje za 8 let.

si avtomobil 100% vzel pri sawalu ne? ali se motim? sem že tudi gledal novo astro pri njih pa videl to akcijo: podaljšana garancija in brazplačen kasko za 8let.

Hehe .. ma ne avtoa nisem vzel ... sem pa delal lansko poletje pri Sawalu :) ... pol pa ker dosti pregledujem avto.net... pa sem zasledil njihovo akcijo :) ... drugač pa ne vem kako je stem ... a ma samo Sawal to akcijo al vsi Oplovi saloni?

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr dec 16, 2009 12:37 pm

Samo sawal ima to "akcijo", nekaj podobnega ima še Avtotehna, le da ima 7 letno garancijo pa nič FREE kaska.
Slika

Uporabniški avatar
a_sist
Poznavalec foruma

Napisal/-a a_sist Sr dec 16, 2009 1:44 pm

off: eni še zdej niso pokapiral da je tassi1 punca.. :roll:

uglavnem.. ko te naslednjič I30 guy pokliče .. mu zbij ceno še za 300€ in ga kupi. Potem pa odpri novo temo v katerem ga predstaviš ( avto, ne prodajalca ).. in napiši kdaj nam za teh 300€ častiš kuhano vino. :D

osebno bi se odločil za megana.. (je nov model in damn sexeh :) ) in sicer bi poklical v NM, kjer ti zrihtajo delavca, preko katerega uveljavljaš popust za zaposlene ( za novejše modele renaultov je manj .. med 7 - 10 % ). in to je to :)

kot pa je že nekdo višje napisal.. noben od teh avtomobilov ni brca v temo.
No escape from the mass mind rape...

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr dec 16, 2009 2:59 pm

tassi1 je napisal/-a:Fantje, koliko se da dobiti gratis stvari zraven novega avta??( kakšna vrednost)

reči, da ti dajo drugje zimske gume skupaj s platišči in prišparaš ene 300eur pri feltnah in 40 pri vulkanizerju, če pa ima avto originalno lite feltne pa želiš seveda zravn še original radkape (cena okol 80€)

50% popusta pri zavarovanju si pa verjetno že dobila
Zadnjič spremenil lublancan, dne Sr dec 16, 2009 3:34 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
podpis

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Sr dec 16, 2009 3:13 pm

hladni je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:Samo sawal ima to "akcijo", nekaj podobnega ima še Avtotehna, le da ima 7 letno garancijo pa nič FREE kaska.

na ptuju nudijo 8 let garanicije.

Kolmanič?
Slika

Uporabniški avatar
WiiiD
Nov uporabnik

Kraj: Poetovio

Napisal/-a WiiiD Sr dec 16, 2009 3:15 pm

IcEm4n je napisal/-a:
hladni je napisal/-a:
IcEm4n je napisal/-a:Samo sawal ima to "akcijo", nekaj podobnega ima še Avtotehna, le da ima 7 letno garancijo pa nič FREE kaska.

na ptuju nudijo 8 let garanicije.

Kolmanič?

Če je mislo ptuj pol je to AH Hvalec.. :D

Uporabniški avatar
montezemolo
Novinec

Kraj: Lj

Napisal/-a montezemolo Sr dec 16, 2009 3:55 pm

1000X krat predebatirana tema, mnenja so subjektivna, odloči se sam, vsi avtomobili so zelo solidni, z nobenim ne moreš zgrešiti...

lp

Uporabniški avatar
rok46
Poznavalec foruma

Napisal/-a rok46 Sr dec 16, 2009 5:33 pm

sam bi vzel megana, ker za ta denar dobiš dinamique opremo, katera je odlična...

če se je mož prodal za par zimskih gum, potem....ok :D to seveda ni nič in če te prodajalec kliče, ga očitno res hoče prodat, ampak ni še pokazal vseh kart, tko da lahko še nekej iztržiš, samo znat je treba. minimalno kar more dat so zraven še jeklene feltne za gume. kar povej mu da ti gume brez felten ne nucajo kej dosti :)
Slika

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban Sr dec 16, 2009 5:34 pm

a_sist je napisal/-a:off: eni še zdej niso pokapiral da je tassi1 punca.. :roll:

uglavnem.. ko te naslednjič I30 guy pokliče .. mu zbij ceno še za 300€ in ga kupi. Potem pa odpri novo temo v katerem ga predstaviš ( avto, ne prodajalca ).. in napiši kdaj nam za teh 300€ častiš kuhano vino. :D

osebno bi se odločil za megana.. (je nov model in damn sexeh :) ) in sicer bi poklical v NM, kjer ti zrihtajo delavca, preko katerega uveljavljaš popust za zaposlene ( za novejše modele renaultov je manj .. med 7 - 10 % ). in to je to :)

kot pa je že nekdo višje napisal.. noben od teh avtomobilov ni brca v temo.

Verjemi mi, da je veliko več kot 10%. ;)

Uporabniški avatar
Lumpy_
Poznavalec foruma

Kraj: Miklavž pri Mb

Napisal/-a Lumpy_ Sr dec 16, 2009 6:34 pm

Pri Hvalecu v Kidričevem je mama dobla 8 let kaska in pa 8 let garancije še. Sicer je kupila Corso ampak verjetno je ta ponudba tud na kater drug model avtaše kot pa samo na Corso. Verjetno, nisem pa siguren.
Autobahnbomber......Freude am fahren
BMW f10 535i Sapphire Black Metallic

Marek_
Poznavalec foruma

Napisal/-a Marek_ Sr dec 16, 2009 7:23 pm

Kot je že povedano, ko te kliče prodajalec i30ke, mu povej, da imaš v drugi avtohiši boljšo ponudbo, če se bo dalo še kaj znižat, ti bo, sicer pa je prišel že do konca :D
Če pa želiš senzorje pa jim to povej, ti jih bodo oni zmontirali, sicer niso original, ampak jih ne stanejo praktično 0, tako, da bi ti morali ugodit.

tassi1
Nov uporabnik

Napisal/-a tassi1 Če dec 17, 2009 10:35 am

Še kakšen nasvet??
Jutri ga grem gledat, pa bi rada imela čim več nasvetov za pogajanje.
Povejte mi ali je boljši i30 ali tanovi ceed??
lp :bow
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 9 gostov