BORUT39 je napisal/-a:Hvala za nasvete in mnenja. Jaz bi se odločil za novo Cromo. A je to smiselen nakup.
Kupuje novo.
BORUT39 je napisal/-a:Hvala za nasvete in mnenja. Jaz bi se odločil za novo Cromo. A je to smiselen nakup.
lizard je napisal/-a:Ivan če si sedel v Cromi sigurno nisi mogel spregeldati predalčka za očala.
Ivan36 je napisal/-a:lizard je napisal/-a:Ivan če si sedel v Cromi sigurno nisi mogel spregeldati predalčka za očala.
Evo od kar sem sedel v salonu v XC90 skoz pogledam za temi predalčki na stropu, ker jih tisti leta 2003 ni imel niti pod razno ne
. Pa evo takrat sem imel še ene 10kg manj pa mi je bila utesnjena, kakor za kerega v glavnem ni to tisti prostorni FIAT od nekdaj
Ivan36 je napisal/-a:Evo je tam levo zgoraj nosilec za očala j, samo drugih predalčkov pa ninič
AgitatoR je napisal/-a:Kaj jih pa realno rabiš ? Sam hočm v avtu čim manj raznih predalčkov, ... se sam brklarija nabira. Xantia ma lih prov odlagalnih mest. Torej nič.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov