Avto.net sem v 14 dnevih prečesal podolgem in počez.Iščem eno vozilce s klimo in servom, ne starejšo od 10 let do 2,5k evrovalute.Mislim, da je situacija totalno nepregledna, ker je pač avtomobilski trg postal totalna balkanska pijaca.
Cena postavljena je lahko tudi še 1x višja kot se pol dejansko proda. Gledam en avtek pa mi takoj spusti z 1,7 na 1,3 k brez da bi kaj posebej tečnaril.Potem grem v eno major avtohišo pa se nekaj zanimam pa takoj 35% skonto preden avto sploh vžgemo.
Pol pa hec ko se za en model mal zagrejem pa želim še svojega mestnega avteka v ceno dat. Pokličejo enga mešetarja, ki odkupuje rabljene kao avtodilerja/preprodajalca. Hodi okoli avta, nekaj mljaska in pol izstreli ceno 0,25k. Ko ga skoraj počim takoj poviša na 03,k. Bejž stran, nočem nič met s tabo...pa vseeno sedi tam še ene pol ure in čaka, če bom mogoče le privolil.....jao jao...Mam totalno slab občutek, se mi začne vse graužat pa grem stran.....nakar se izkaže da je bil zadevni avtek, ki sem ga gledal krdober deal, ker ga nasledni dan ni več -> ampak glej ga zlomka pojavi se 250 km stran spet na avtonetu za 20% (600 EUR) višjo ceno...še isto registrsko ma na fotkah...
Pa bo kdo rekel: Pejd na Porsche Avto pa Welltauto pa take Slowensko-Dojč firme.Ne , ne grem, ker kupujem prepoceni avto, tam so vsi dražji kot novi. Pa zanimive zgodbice ob bivših lastnikov, ki so tam pustili avte zveš , kako niso nikoli izvedeli za koliko je bil njihov avto dejansko prodan...
Tako da slovesno predlagam : z dekretom presidenta Tuerka ustanoviti nov SLO avto oglasnik, kjer bodo samo pošteni prodajalci in kupci, vsak preprodajalec bo pa drugorazredna tema če ne že kar za v hudojamo....
Sem se moral izlit kot začetnik tele teme -> sedaj mi je lažje
Lepe praznike še naprej in pazite na cesti !!!
RaW