seat je napisal/-a:Ceed odpade,ker je že malo preveč pogost in mi je postal odvraten praw zaradi njegove pogostosti.
Pa valja si dojel, da je bil to joke!!!

Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
M je napisal/-a:seat je napisal/-a:Ceed odpade,ker je že malo preveč pogost in mi je postal odvraten praw zaradi njegove pogostosti.
Pa valja si dojel, da je bil to joke!!!
Jeremy Clarkson je napisal/-a:You can not be a true petrolhead until you have owned an Alfa, until you have experienced that roller-coaster of pain, disappointment and agony for that brief moment, when everything works.
~toMmy~ je napisal/-a:Opel ti odsvetujem zaradi lastnih obupnih izkušenj s kvaliteto le tega in tudi zaradi izkušenj ostalih. Verjamem, da z nekaterimi/večino ni problemov, vendar ko so, gre ponavadi tako narobe, da raje hodiš peš, kot da ga še enkrat kupiš...
Honda bo bolje držala ceno, bolj preverjena tehnologija in mislim, da se tudi stara bolje od opla. Res pa, da pri Oplu verjetno več dobiš za podoben denar(tudi zaradi novejšega modela).
Izkušenj sicer še nimam z nobeno, iz slišanega in videnega pa priporočam Accorda.
P.S.: Testna vožnja je glavni pokazatelj kako se v avtu počutiš!
lukp je napisal/-a:Med tema dvema bi se odločil za Insignio, ker se mi zdi za Accorda 23.000 evrov preveč za avto, ki nima usnjenega volana, tempomata, senzorja za dež, meglenk in ima jeklena platišča 16". Če je prioriteta zanesljivost in izključimo ceno potem definitivno Accord, vendar je tudi Opel zanesljiv. Da bi plačeval toliko več za Accorda pri meni ne pride v poštev. Mene ni Opel nikoli pustil na cedilu v 3 letih in pol, prevoženih 135.000 km.
h4ck je napisal/-a:~toMmy~ je napisal/-a:Opel ti odsvetujem zaradi lastnih obupnih izkušenj s kvaliteto le tega in tudi zaradi izkušenj ostalih. Verjamem, da z nekaterimi/večino ni problemov, vendar ko so, gre ponavadi tako narobe, da raje hodiš peš, kot da ga še enkrat kupiš...
Honda bo bolje držala ceno, bolj preverjena tehnologija in mislim, da se tudi stara bolje od opla. Res pa, da pri Oplu verjetno več dobiš za podoben denar(tudi zaradi novejšega modela).
Izkušenj sicer še nimam z nobeno, iz slišanega in videnega pa priporočam Accorda.
P.S.: Testna vožnja je glavni pokazatelj kako se v avtu počutiš!
Na tem forumu pa je zadni cas samo nabijanje postov, kaj odsvetujes ? zaradi kakih izkusenj ? morda ze mel insignio ? al jo imas trenutno ? nemores primerjat starejse ople z temi ki so sedaj vun prisli.
To je vse baba cula baba rekla.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov