Samo eno vprašanje: si pred nakupom avto kaj preizkusil v vožnji (vsaj 20-30 minut) ?mihast je napisal/-a:Jaz sem kupil rabljen avto pri ASP lesce, zaradi velikih napak, ki so se pokazale v nekaj dneh .
sonic je napisal/-a:Samo eno vprašanje: si pred nakupom avto kaj preizkusil v vožnji (vsaj 20-30 minut) ?mihast je napisal/-a:Jaz sem kupil rabljen avto pri ASP lesce, zaradi velikih napak, ki so se pokazale v nekaj dneh .
I rest my case.ejsim je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Samo eno vprašanje: si pred nakupom avto kaj preizkusil v vožnji (vsaj 20-30 minut) ?mihast je napisal/-a:Jaz sem kupil rabljen avto pri ASP lesce, zaradi velikih napak, ki so se pokazale v nekaj dneh .
Pri njih ga (tako je bilo vsaj, ko sem jaz par let nazaj enega gledal) ni mogoče preizkusiti. Lahko ga vžgeš in se zapelješ po parkirišču.
.
alfaromeo155 je napisal/-a:ja prvi nemski avto saj je kocern wolksvagn v sodelovanju z fordom izdeloval indenticen avto z wv motorjem in podvozjem razen znacke ni bilo razlike sharan , alhambra , galaxy
lp
sonic je napisal/-a:I rest my case.ejsim je napisal/-a:sonic je napisal/-a:Samo eno vprašanje: si pred nakupom avto kaj preizkusil v vožnji (vsaj 20-30 minut) ?mihast je napisal/-a:Jaz sem kupil rabljen avto pri ASP lesce, zaradi velikih napak, ki so se pokazale v nekaj dneh .
Pri njih ga (tako je bilo vsaj, ko sem jaz par let nazaj enega gledal) ni mogoče preizkusiti. Lahko ga vžgeš in se zapelješ po parkirišču.
.
Rabljenega avta se ne kupuje, če ti ga predhodno ne dajo v roke za eno testno vožnjo (da gre menjalnik čez vse prestave in vidiš tudi kako se obnaša na avtocesti).
valvoline je napisal/-a:Avto se kupi izključno od dolgoletnega lastnika,obvezno z potrjeno servisno do konca
Avta nisem smel testirati. Rekli so, da je z njim vse v redu in če kaj ne bo ok, da ga lahko vrnem v 8 dneh. Ko sem avto dejansko želel vrniti v tem roku in prejeti nazaj kupnino, pa mi tega niso pustili. Prej sem moral podpisati pogodbo, da jih ne bom tožil.
Ko sem jim pripeljal avto, pa so mi še zabrusili: "pa da te nikoli več ne vidimo tukaj"... kot da sem jaz kaj slabega naredil
Ne razumem kakšni ljudje so to, da lahko mirno spijo. Kot da je denar edino kar šteje na tem svetu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov