Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 Po jan 11, 2010 4:21 pm

lacoruma je napisal/-a:mi lahko kdo pove kakšne so cene rezervnih delov za Lantro v primerjavi z drugimi avtomobili...hvala

Teh avtov maš po delih še pa još, deli pašejo tudi iz hyundai coupeja ( motor. deli podvozja itd) Z deli je najmajnši problem. Drugače pa kar se tiče avta nimaš kaj zgrešit.
Lp by Mare

miha_racer
Novinec

Kraj: Rogaška Slatina/Maribor

Napisal/-a miha_racer To jan 12, 2010 9:59 am

marko01 je napisal/-a:
lacoruma je napisal/-a:mi lahko kdo pove kakšne so cene rezervnih delov za Lantro v primerjavi z drugimi avtomobili...hvala

Teh avtov maš po delih še pa još, deli pašejo tudi iz hyundai coupeja ( motor. deli podvozja itd) Z deli je najmajnši problem. Drugače pa kar se tiče avta nimaš kaj zgrešit.

No vidiš že drugi takega mnenja in izkušenj!
Nimaš kaj zgrešit :D

lacoruma
Nov uporabnik

Napisal/-a lacoruma To jan 12, 2010 9:06 pm

sem šel danes gledat avto tistega ko sem link prilepiv in je v tako katasrofalnem stanjo da mi je kar slabo postalo....model je bencin nalivo v bate pa ni vžgal...servo pumpa tako mastna kot bi vrgel nanjo kilogram masti...avto je na potisk užgav šele pri okrog 30 KM/H...avto brez airbaga z strganim volanom pa sem ga vprašal kje si se pa tu zabil pa mi model reče da je z roko udaril po volano pa se je sprožil airbag....centralno zaklepanje ni delovalo je komaj z ključem odprl vrate...pa še bi lahko našteval

Uporabniški avatar
marko01
Poznavalec foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a marko01 To jan 12, 2010 9:41 pm

kaj pa si pricakoval saj ze po slikah ni bogve kaj, naj te nena zdaj to zavede da so vsi v tako slabem stanju!
Lp by Mare

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind To jan 12, 2010 9:43 pm

lacoruma je napisal/-a:sem šel danes gledat avto tistega ko sem link prilepiv in je v tako katasrofalnem stanjo da mi je kar slabo postalo....model je bencin nalivo v bate pa ni vžgal...servo pumpa tako mastna kot bi vrgel nanjo kilogram masti...avto je na potisk užgav šele pri okrog 30 KM/H...avto brez airbaga z strganim volanom pa sem ga vprašal kje si se pa tu zabil pa mi model reče da je z roko udaril po volano pa se je sprožil airbag....centralno zaklepanje ni delovalo je komaj z ključem odprl vrate...pa še bi lahko našteval

Ja kaj si pa pričakoval.
Pojdi pogledat tistega, ki je dal link Trijoadijo (še dve potrditvi imaš, da je z avtom vse OK)

Uporabniški avatar
RaW
Nov uporabnik

Napisal/-a RaW To jan 12, 2010 9:55 pm

ahhm..če si šel tole

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3399264&show=1

gledat - se ne bi čudil, da si bil razočaran, že une slike neometane bajte pa Lantre na zelenici niso glih obetale....si pa predstavljam tipusa, kako je v bate vlival benz pa un airbag finta jao jao :bonk ...
Po moje poglej za kakšno malo dražjo , kolega TrijoAdijo tu s foruma ti je tudi eno ponudil k verjetno ni nateg. Razmisli, če ne bi karavanke vzel, ker maš dosti več izbire, dobiš l'1997 - 1999 za cca 700-800 EURonov pa še zbil boš kej....
NE POZABI: čas dela za nas :wiihuu kupce - prodajalci spuščajo cene in ni vrag, da ne bi ene pametne ubodu.
Srečno...

RaW

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc To jan 12, 2010 11:20 pm

Saj se že na sliki vidi, da je bil sprožen airbag.

OFF: Probaj dobit kakšnega iz območja Nove Gorice, Vipave, Ajdovščine, Koper, tam so avti brez rje, če so bli voženi ves čas tam.

lacoruma
Nov uporabnik

Napisal/-a lacoruma Sr jan 13, 2010 7:51 am

tudi sam nisem prčakoval da bo avto brez napak samo da je pa bil v takem stanju pa nisem mogel vrjeti.....tisti ki prajite da za tak denar nemoram dobiti nevem kaj je res ampak lahko ima avto ceno 500 € pa je sfukan kakor tale al pa je zelo vredo....primer kolega je kupil ford mondeo 94 l zanga dal 300 € pa je avto u nulo...uglavem sedaj bom počakal da si naberem dovol denarja da si kupim en bolšo lantro

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc Sr jan 13, 2010 9:07 am

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3294400&show=1
Tega sem šel jaz gledat. Motor je masten, vrjetno zaradi slabe dihtnega na ventilih, notranjost je OK, zunajost rja na zadnjih obobah, ampak bolj malo tam do 10 cm-mehurčki.
Ceno bo sigurno še spustila na kakšnih 700 evrov.

Uporabniški avatar
Gorch
Novinec

Napisal/-a Gorch Sr jan 13, 2010 9:29 am

abcabc je napisal/-a:Saj se že na sliki vidi, da je bil sprožen airbag.

OFF: Probaj dobit kakšnega iz območja Nove Gorice, Vipave, Ajdovščine, Koper, tam so avti brez rje, če so bli voženi ves čas tam.

Seveda sploh iz Kopra...ko ga vsak mesec malo morje zalije...pol se pa prodajalci hvalijo,da avto še ni videl soljene ceste :roll: .

Uporabniški avatar
RaW
Nov uporabnik

Napisal/-a RaW Sr jan 13, 2010 10:51 am

Gorch je napisal/-a:

Seveda sploh iz Kopra...ko ga vsak mesec malo morje zalije...pol se pa prodajalci hvalijo,da avto še ni videl soljene ceste :roll: .

Pri nas v Kopru solimo samo pršute, oni iz Pirana in Izole jih pa malo vlagajo v slanico po nabrežju...

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc Sr jan 13, 2010 11:16 am

Gorch je napisal/-a:

Maš prav tisti avti pr moru so tud ponavad rjavi, ampak še vseeno manj, kot pa drugje po Sloveniji, ko v času snega nasolijo ceste, da so po soncu namesto črne, bele.

miha_racer
Novinec

Napisal/-a miha_racer Sr jan 13, 2010 2:15 pm

abcabc je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3294400&show=1
Tega sem šel jaz gledat. Motor je masten, vrjetno zaradi slabe dihtnega na ventilih, notranjost je OK, zunajost rja na zadnjih obobah, ampak bolj malo tam do 10 cm-mehurčki.
Ceno bo sigurno še spustila na kakšnih 700 evrov.

Takšnih lanter res ne glej, rajši daj kaj več poleg, pa idi na karavana!
Off: No mene tudi zanima, ker sem ravno nov na forumu in še nimam toliko izkušenj, kje se to vidi, da je mašina mastna??

:tomidelej:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind Sr jan 13, 2010 4:50 pm

lacoruma je napisal/-a:tudi sam nisem prčakoval da bo avto brez napak samo da je pa bil v takem stanju pa nisem mogel vrjeti.....tisti ki prajite da za tak denar nemoram dobiti nevem kaj je res ampak lahko ima avto ceno 500 € pa je sfukan kakor tale al pa je zelo vredo....primer kolega je kupil ford mondeo 94 l zanga dal 300 € pa je avto u nulo...uglavem sedaj bom počakal da si naberem dovol denarja da si kupim en bolšo lantro

Res ne razumem zakaj ne greš pogledat tisto Lantro, ki ti jo je dal TrijoAdijo, pa še brez rje je?
Je samo 300€ več.

miha_racer
Novinec

Napisal/-a miha_racer Sr jan 13, 2010 4:55 pm

nevermind je napisal/-a:
lacoruma je napisal/-a:tudi sam nisem prčakoval da bo avto brez napak samo da je pa bil v takem stanju pa nisem mogel vrjeti.....tisti ki prajite da za tak denar nemoram dobiti nevem kaj je res ampak lahko ima avto ceno 500 € pa je sfukan kakor tale al pa je zelo vredo....primer kolega je kupil ford mondeo 94 l zanga dal 300 € pa je avto u nulo...uglavem sedaj bom počakal da si naberem dovol denarja da si kupim en bolšo lantro

Res ne razumem zakaj ne greš pogledat tisto Lantro, ki ti jo je dal TrijoAdijo, pa še brez rje je?
Je samo 300€ več.

Se strinjam s tabo!

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Sr jan 13, 2010 6:22 pm

nevermind je napisal/-a:

Je samo 300€ več.

Pa cena ni zadnja...

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Sr jan 13, 2010 7:13 pm

Evo moja zelena kanta ima od četrtka že 580km pod seboj in vedno boljše dela 8) Wagon 1.8 GLSi 96

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Napisal/-a abcabc Sr jan 13, 2010 7:42 pm

Kaj 580.000km?

Uporabniški avatar
Ivan36
Mojster foruma

Kraj: Primorska je lepa. 100 ljudi 100 čudi !

Napisal/-a Ivan36 Če jan 14, 2010 12:16 pm

abcabc je napisal/-a:Kaj 580.000km?

Ne. Samo 580km na 243000 podlage :D. Pač je bil 1 lastnik, servisna je do leta 2006 še prvi okvirji gor za tablice MlaCar 8), ................ Pač Hyundai.

Uporabniški avatar
TrijoAdijo
Mojster foruma

Napisal/-a TrijoAdijo Ne jan 17, 2010 12:42 pm

TrijoAdijo je napisal/-a:Lej, tu imaš eno lepo lantro:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3387411&show=1

Glede rje je tak, da je sanirana,opravljen veliki servis + nova sklopka. Pa cena ni zadnja.

LP!

Prodano za med :P

LP!
Italijani izdelujejo testenine, francozi parfume, nemci pivo, azijci riž, američani pa avtomobile.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov