Ja MB očitno ima neko računico, pa vendar nekako mi njihova zunanjost ne gre z notranjostjo. Na zunaj so mi zelo všeč, znotraj pa žal ne.
GLK je gotovo za drugačnega kupca kot pa Q5. Jaz z svojih 31 let bi izbral Q5
Všeč mi je še ene par malenkosti pri AUDI-ju. Recimo edino pri njemu lahko zadnjo klop premikaš in s tem razporejaš ali ti je ta moment bolj pomembno koliko placa imajo sopotniki zadaj, kdaj drugič ko potrebuješ več prtljage pa rukneš naprej zadevo kolikor je pač potrebno.
Ima Ogromno panoramsko stekleno streho (opcija), ki ti da res fenomenalen občutek zračnosti v notranjosti, sploh če izbereš svetlejšo notranjost.
AUDI drive, kjer si lahko naštimam vse od tega kako se odziva volan, menjalnik, podvozje esp...
In nenazadnje hlajena in tudi GRETA držala za pijačo. Se pravi da bo čaj ali kava ostala topla in vroča tudi če ne vzamem termoske s seboj
Nosilci na strehi, kjer vpnem lahko svoj Thule imajo senzorje, ki zaznajo da nosim nekaj na strehi in potem spremenijo kako se odziva ESP v vozilu, saj je težišče potem tudi spremenjeno - precej, precej inteligentno skratka...
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M
→ 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi