zoltan88 je napisal/-a:Prvi megane se mi zdi v notranjosti čista plastika, drugi verjetni ni nič boljši le da je slikan pod drugim kotom

ampak dobro, trenutni mi ni prioriteta notranjost in lepota ampak funkcionalnost in vzdržljivost. Tako da načeloma pride v poštev samo potem si moram spet iskat mehanika, ki bo to šraufal. Imam pa 2 kolega, ki ga imata enemu je šla šoba (oziroma jih je tokrat menjal da je potem avto prodal), drugemu pa turbina. Lahko, da je bilo to zgolj naklučje pa vendarle kako pogoste so kaj okvare na meganih.
pri vsakem tolk starem avtu morš vzet v zakup da lahk kj crkne... (še pr novih crkujejo stvari...)
men na srečo še v 2 letih ni.. ko sem kupu bi naj bil avto v zelo dobrem stanju, vem da je bil vožen relacijsko, servisiran,..
glede notranjosti pri meganih iz linka, res je prvi zgleda dost plasično...
drugi ima že dost bolšo opremo, usnjen volan, bolše sedeže, senzor za dež, verjetno alu platišča 16'', sive letve zunaj,....
pač megane-a dobiš dokaj nov letnik za ta tedan, pa sedaj jih je poplava na trgu..
če boš gledal megana glej vsaj l.2004, pa 1.9 ali 1.5 100konjev (tiste z 82km raje izpusti, slaba mašina, težave z delfi pumpami...)
ko boš kupoval je fajn, da se prepričaš o zgovovini avta, da te ne nategnejo za km, pa da ni bil razbit, pa da je bil servisiran..
glede km je pa tak da uvoženi majo dost km, pa ne more met
najbolš je da si v ožji izbor vzameš par modelov, potem pa pogledaš na trg, kje dobiš največ...
če ti ni do renaulta, dobiš pa še kakega focusa za podobn denar, podobn letnik, stilo...
jst pač ne dam za l. 1999 tolk ko za enga 2004