Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Zabregar
Nov uporabnik

Re: Akcija Chrysler Sebring 2,4

Napisal/-a Zabregar Po jul 18, 2011 1:14 pm

a kdo ve koliko stanejo redni servisi za ta avto in ali je res, da so rezervni deli za Chryslerje dragi.

drdamian
Nov uporabnik

Napisal/-a drdamian Po jul 18, 2011 5:00 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4124148&show=1

me prav zanima, po kaksni metodi so prisli na: "Strošek vožnje med 5,5 EUR in 6,9 EUR na 100km, kar pomeni, da se peljete ceneje kot če bi vozili vozilo z dieselskim motorjem"

Uporabniški avatar
Blinder
Mojster foruma

Kraj: Obala

Napisal/-a Blinder Po jul 18, 2011 5:21 pm

drdamian je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4124148&show=1

me prav zanima, po kaksni metodi so prisli na: "Strošek vožnje med 5,5 EUR in 6,9 EUR na 100km, kar pomeni, da se peljete ceneje kot če bi vozili vozilo z dieselskim motorjem"

MOŽNOST VGRADNJE PLINSKE NAPELJAVE 1990 EUR

-Strošek vožnje med 5,5 EUR in 6,9 EUR na 100km, kar pomeni, da se peljete ceneje kot če bi vozili vozilo z dieselskim motorjem
...

je blo mišljeno za plinsko napravo
Sem fant redkih besed. Govori vec moja desna noga.

Uporabniški avatar
cruiser1
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a cruiser1 To jul 19, 2011 9:44 am

Zabregar je napisal/-a:a kdo ve koliko stanejo redni servisi za ta avto in ali je res, da so rezervni deli za Chryslerje dragi.

Pa ne, da še vedno nisi kupil avtomobila in še vedno samo informacije zbiraš!?!? :huh: Upam, da si že šel vsaj do prodajalca in se zmenil za testno vožnjo.

Rezervni deli za chryslerja so na uradnem servisu (pre)dragi!! To je pa itak pravilo vseh uradnih servisov. Kolikor se jaz zastopim v te stvari moraš avto vozit k uradnemu zastopniku na servise dokler ti velja garancija in v tem času te probajo čim bolj olupit. Po poteku garancije pa je možno dele za chryslerje dobiti občutno ceneje.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov