Do zdaj sem vozil fabio letnik 2001 in mi je bil dober avto, kompakten, lušten za vozit. Edino kvarila se je veliko, sploh elektronika. Upam da so pri škodi v 10 letih še bolj napredovali in še izboljšali kakovost.
mirko123 je napisal/-a:Super, same vzpodbudne besede![]()
Do zdaj sem vozil fabio letnik 2001 in mi je bil dober avto, kompakten, lušten za vozit. Edino kvarila se je veliko, sploh elektronika. Upam da so pri škodi v 10 letih še bolj napredovali in še izboljšali kakovost.
mirko123 je napisal/-a:Evo imam ponudbo Octavia 1.6 business bencinar z dodatno opremo in pripravo avtomobila:
- metalik barva
- 2 področna avtomatska klimatska naprava
- zadnji park senzorji
- MAXI-Dot display
- tempomat
- nastavljiv sovoznikov sedež
- ogrevani sprednji sedeži
- 4 dodatni zvočniki
- dvodelni senčnik
- mreža za prtljažnik
- predal pod sovoznikovem sedežem
- predal za očala v stropni oblogi
- žep pod zadnjo polico
- rezervno kolo z jeklenim platiščem
Cena: 15.700 EUR
.
uros11 je napisal/-a:~toMmy~
Vaša študentska klapa ga pa goni, ko se prehitevate z bosanci, ki jim privzdiguje prednje konce, kar pomeni, da tudi oni niso med počasnimi in da prehitevanje niti ni potrebno.
Cena škode je zelo v redu in definitivno dober nakup.
mirko123 je napisal/-a:Evo imam ponudbo Octavia 1.6 business bencinar z dodatno opremo in pripravo avtomobila:
- metalik barva
- 2 področna avtomatska klimatska naprava
- zadnji park senzorji
- MAXI-Dot display
- tempomat
- nastavljiv sovoznikov sedež
- ogrevani sprednji sedeži
- 4 dodatni zvočniki
- dvodelni senčnik
- mreža za prtljažnik
- predal pod sovoznikovem sedežem
- predal za očala v stropni oblogi
- žep pod zadnjo polico
- rezervno kolo z jeklenim platiščem
Cena: 15.700 EUR
.
mišek je napisal/-a:Če jo že imaš v uporabi pa še kaj napiši kako se obnese ta motor.
Nekdo je napisal, da je 1.6 motor vstopna verzija, v ceniku sem videl, da obstaja tudi 1.4 s 80 konji, tisto more bit pa verjetno res nepremičnina. To je motor za fabio ne pa za octavio.
mirko123 je napisal/-a:Evo dobil sem avto, super zadeva, hvala vsem za nasvete![]()
Me pa zanima še ena stvar: v knjižici z navodili piše, če je stikalo za luči nastavljeno na 0, da svetijo dnevne luči. Pogledal sem na avtu katere svetijo in vklopljene so tiste spodnje luči (pod glavnimi). Zanima me, če je to vredu za vožnjo po Sloveniji podnevi in za našo policijo ali morajo goreti glavne luči?
Prilagam še fotko: vklopljeni sta spodnji dve luči pod sprednjimi park senzorji:
seicento 2 je napisal/-a:oče ma 2.0 tdi 140km
ampak 1.6 skeptičen dost bo pila, ker dizel si vzame nekaj ta pa ziher za 2 litra več
s tem motorom nevem mučenje
lukp je napisal/-a:Sedaj je v Octavii 1.2 TSI business 14.444€, 1.6 je 14.990€, 1.6 TDI CR in 1.9 TDI pa staneta 17.400€.
mišek je napisal/-a:lukp je napisal/-a:Sedaj je v Octavii 1.2 TSI business 14.444€, 1.6 je 14.990€, 1.6 TDI CR in 1.9 TDI pa staneta 17.400€.
Moč imata oba isto, navor ima 1.2 večji, kar se pa zanesljivosti tiče in stroškov na daljši rok pri vzdrževanju pa verjetno 1.6 prednjači. 1.2 vprašanje koliko kilometrov bo to kaj zdržalo.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 13 gostov