hja, za oznako motorja so neke kratice, pa ne vem, ali so to le oznaka motorja, ali pomenijo tudi opremo..torej 1.5 LSi
dodatne opreme verjetno nit ne bom vedel našteti vse, ima pa klimo, ABS, servo, 2x airbag, električno nastavljiva zunanja ogledala, centralno zaklepanje, električna stekla...
kilometrov ima le 135.000....upam, da ni bilo kaj nazaj prevrteno, a mislim, da ne, saj ne volan, ne prestavna ročka, niti sedeži ne izgledajo kaj preveč obrabljeni...
glede motorja sem slišal, da je zelo ok, verjetno (ker nisem divjak) mi bo kuril okrog 7 litrov. Menda je to najboljši Hondin motor po 2.litrskem bencinarju iz Accorda...s tem, da je bil tisti precej požrešen
glede kontrole temperature motorja in hladilne tekočine mi je povedal prejšnji lastnik, kako je treba biti pazljiv...
edino,kar me v avtomobilu moti, pa je nek čuden vonj notranjnosti...bohsigavedi, kaj so notri prevažali, kakšne živali, ker je bilo na zadnjih sedežih še precej dlak...
no, take moteče malenkosti so še, da mi je še nekoliko problem vtakniti ključ v vžig, ne gre vedno takoj s prve (verjetno se je potrebno navadit) in dejstvo, da po prižigu luči vse kontrolne lučke in ura izgubijo jakost svetlobe. Podnevi tako sploh ne vidim na uro...me zanima, ali se to kaj s prevezavami da uredit?
Drugače se pa avto pelje več kot odlično za svojo ceno