Drager je napisal/-a:Uh veš kakšna razlika je žele z Imprezo.
Avto je popolnoma dovolj zmogljiv za vsakodnevno uporabo za normalnega uporabnika. V bistvu je oče od avtorja teme gledal avto ki ima samo 80km.
P.S.
Si poravil post. Na koliko je čipan od očeta bravo? Če sem prav videl na 195km?
L.P.
pskoda je napisal/-a:Drager je napisal/-a:Uh veš kakšna razlika je žele z Imprezo.
Avto je popolnoma dovolj zmogljiv za vsakodnevno uporabo za normalnega uporabnika. V bistvu je oče od avtorja teme gledal avto ki ima samo 80km.
P.S.
L.P.
Uh veš kakšna razlika je šele med Imprezo in Enzotom
Jaz sem samo povedal, da je ogromna razlika med starjetom in m-jetom.
Po moje si pogruntal da si ga mal usral, ker bi lahko dodal še malo več kot 1k eur in bi imel T-jeta 120km, poraba bi bila ista oz manjša v prid T-jeta, da o pospeških in končni sploh ne govorim.
Če bo kdo kupoval bravota mu resnično priporočam za bencinarja vsaj T-jeta 120km, ker avto je veliko bolj poskočen plus tega ima še manjšo porabo pri isti vožnji, da o čipanju sploh ne govorim, za dizlna je pa čisto vseno katerega vzamete
@nevermind: saj ima lahko lepga, ker sem ga jaz opral in spucal majše rajse z polirnimi pastami
montezemolo je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Drager je napisal/-a:Uh veš kakšna razlika je žele z Imprezo.
P.S.
L.P.
Uh veš kakšna razlika je šele med Imprezo in Enzotom
Jaz sem samo povedal, da je ogromna razlika med starjetom in m-jetom.
Po moje si pogruntal da si ga mal usral, ker bi lahko dodal še malo več kot 1k eur in bi imel T-jeta 120km, poraba bi bila ista oz manjša v prid T-jeta, da o pospeških in končni sploh ne govorim.
Če bo kdo kupoval bravota mu resnično priporočam za bencinarja vsaj T-jeta 120km, ker avto je veliko bolj poskočen plus tega ima še manjšo porabo pri isti vožnji, da o čipanju sploh ne govorim, za dizlna je pa čisto vseno katerega vzamete
@nevermind: saj ima lahko lepga, ker sem ga jaz opral in spucal majše rajse z polirnimi pastami
ena neumestna: kolk pa ma kaj porabo fotr pa s kakšno vožnjo?
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov