Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Po feb 08, 2010 1:50 pm

domenl je napisal/-a:...mev sm podobno izkušno včeraj k sm šov gledat saxo 1.6 vts, zvita prema, opozorilne lučke od airbaga in ročne...

Lahko zaupas kateri VTS je bil to? Lahko tudi prek PM, hvala!

LP

Uporabniški avatar
RaW
Nov uporabnik

Napisal/-a RaW Po feb 08, 2010 2:02 pm

@domenl -> ne, nisem šel gledat tega P306...

@abcabc -> glej, vedet moraš koliko približno dobi nekdo, ki svoj avto da v račun staro za novo v avtohiši. Ponudijo mu npr 2.000 pa se mu zdi zamalo ker ga ceni 3.500 .Potem da oglas na a-net za 3.500 :Noben ga ne pokliče, ker se mu mudi, zniža čez 2 dni ceno na 3.000, še vedno ga noben ne pokliče če ni avto glih VW ali kaj iz VAG koncerna. Potem nastavi ceno na 2.700 in pokliče ga 1.vi handler/dealer in mu ponudi 1.800, človeku gre na jok in tugira v samoti :nae
No -> tukaj ga moraš poklicat Ti ali jaz npr. in prit na ogled avta in mu ponudit npr. 2.3 -2.400 če je avto OK in vsi bomo srečni. To je to...
Mislim -> sej folk je res težak - se menim z enim za ogled 170 km v eno smer. Sam ga masiram po telefonu tolko cajta, dokler mi ne pove da je en senzor za ABS fuč, sam on je šofer pa tega ne rabi itak. Pa sej stane samo 30 EUR.Pa zakaj ne menjate pol ko prodajate avto? ga vprašam Ko da pol ne bi opazu, da lučka gori za ABS...krneki.

Pa ti si dosti na netu -> včlani se v vse avto-forume pa tam malo modruj pa merkaj, če kak član prodaja. Pa ima svojo temo o avtu pa vidiš približno za kaj gre.
Če rabiš pa kak brief-look za kak avto na Obali me pa lahko kar na ZS povprašaš

LP
RaW

domenl
Nov uporabnik

Kraj: Logatec - Kalce

Napisal/-a domenl Po feb 08, 2010 2:06 pm

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3484838&show=1

tale, sej ne rečem, da bi biv avto zrihtan tko k treba ga vzamem...sam ne mislem pa kupvat zjebanga..

Uporabniški avatar
xsAMOR
Novinec

Kraj: Hrušica

Napisal/-a xsAMOR Po feb 08, 2010 2:51 pm

Hvala za informacijo, sem ga mislil poklicat... prisparal si mi nepotrebno pot, hvala! Ce bo kdaj mozno se ti oddolzim! ;)

On
Novinec

Napisal/-a On Po feb 08, 2010 4:49 pm

domenl je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3484838&show=1

tale, sej ne rečem, da bi biv avto zrihtan tko k treba ga vzamem...sam ne mislem pa kupvat zjebanga..

Tega se že po sliki vidi (kako pa stoji zadnje desno kolo :shock:

Uporabniški avatar
WMB
aka lumpii

Kraj: Domžale

Napisal/-a WMB Po feb 08, 2010 5:00 pm

On je napisal/-a:
domenl je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3484838&show=1

Tega se že po sliki vidi (kako pa stoji zadnje desno kolo :shock:

To se teb samo zdi, vizualni trik... :lol: pokliči pa vprašaj....sigurno je bilo nekaj narobe s fotoaparatom.

Uporabniški avatar
abcabc
Uporabnik

Kraj: Zahodna Slovenija

Napisal/-a abcabc Po feb 08, 2010 6:08 pm

[quote="RaW"]@domenl -> ne, nisem šel gledat tega P306...

@abcabc -> glej, vedet moraš koliko približno dobi nekdo, ki svoj avto da v račun staro za novo v avtohiši. Ponudijo mu npr 2.000 pa se mu zdi zamalo ker ga ceni 3.500 .Potem da oglas na a-net za 3.500 :Noben ga ne pokliče, ker se mu mudi, zniža čez 2 dni ceno na 3.000, še vedno ga noben ne pokliče če ni avto glih VW ali kaj iz VAG koncerna. Potem nastavi ceno na 2.700 in pokliče ga 1.vi handler/dealer in mu ponudi 1.800, človeku gre na jok in tugira v samoti :nae
No -> tukaj ga moraš poklicat Ti ali jaz npr. in prit na ogled avta in mu ponudit npr. 2.3 -2.400 če je avto OK in vsi bomo srečni. To je to...
Mislim -> sej folk je res težak - se menim z enim za ogled 170 km v eno smer. Sam ga masiram po telefonu tolko cajta, dokler mi ne pove da je en senzor za ABS fuč, sam on je šofer pa tega ne rabi itak. Pa sej stane samo 30 EUR.Pa zakaj ne menjate pol ko prodajate avto? ga vprašam Ko da pol ne bi opazu, da lučka gori za ABS...krneki.

Pa ti si dosti na netu -> včlani se v vse avto-forume pa tam malo modruj pa merkaj, če kak član prodaja. Pa ima svojo temo o avtu pa vidiš približno za kaj gre.
Če rabiš pa kak brief-look za kak avto na Obali me pa lahko kar na ZS povprašaš

LP
RaW[/quote]

Se ti opravičujem, ampak mi nisi nič novega povedal. Bi te pa morda prosil, če boš kdaj pa kdaj, če bo avto res blizu tebe šel ga samo pogledat kako je kaj ohranjen

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3494190&show=1
Si mogoče blizu tega.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov