Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Djekleni
Nov uporabnik

Napisal/-a Djekleni Če feb 25, 2010 11:22 pm

hvala vam grem še na vožnjo in upam, da je to to skrbi me še samo poraba ali sta oba tu nekje 7.5!

Uporabniški avatar
IcEm4n
Mojster foruma

Napisal/-a IcEm4n Pe feb 26, 2010 12:09 am

to je tovarniška, realna je ponavadi mal drugačna (beri: 9 litrov)
Slika

Uporabniški avatar
Antiznačkar
Novinec

Napisal/-a Antiznačkar Pe feb 26, 2010 1:38 pm

Predlagam, da se najprej odločiš, ali potrebuješ karavana ali 5 vratnega hatbacka.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar Pe feb 26, 2010 2:59 pm

za 16.500 dobiš 1.5 dci ja z dynamic...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3301226&show=1

pa boš mel porabo 5,5 pa navora več, dost prijetnejši avto za vožnjo...

pri porabi boš prišparat 3l, pa nekaj na zavarovanju...

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio So feb 27, 2010 12:04 am

kolesar je napisal/-a:za 16.500 dobiš 1.5 dci ja z dynamic...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3301226&show=1

pa boš mel porabo 5,5 pa navora več, dost prijetnejši avto za vožnjo...

pri porabi boš prišparat 3l, pa nekaj na zavarovanju...

Za ta denar ga dobim s temnjenimi šipami, boljšim radiem in kovinsko barvo.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.

voznik5
Novinec

Napisal/-a voznik5 So feb 27, 2010 12:15 pm

definitvno nemca ;)

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj So feb 27, 2010 1:23 pm

definitvno nemca Wink

Ker :?: :roll:

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc So feb 27, 2010 1:41 pm

zarad tehnologije. kot usi vemo francozi pa elektrika no-go.

Uporabniški avatar
kolesar
Poznavalec foruma

Kraj: štajerska

Napisal/-a kolesar So feb 27, 2010 6:07 pm

mropc je napisal/-a:zarad tehnologije. kot usi vemo francozi pa elektrika no-go.

zbud se :!:

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So feb 27, 2010 6:09 pm

Ja in Opel najbolj slovi po svoji zanesljivi elektriki! :D Saj razen alarma, abs računalnika, raznih opozorilnih lučk za airbage ipd., pa še kakšne "malenkosti", ki sem jo pozabil, je vse super laufalo... :lol:
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

h4ck
Stalni uporabnik

Napisal/-a h4ck So feb 27, 2010 6:18 pm

Vi vsi tu malo mešate hruške in jabolka.. pisete neke izkuznje z prejsnimi generacijami , dejstvo je da sta oba dobra avtomobila, sprobat ke ti paše ko vozis in ke ti je bolj vsec in nabavit. Tommy to ke si napisal pa je lahko pri vsaki znamki ( saj elektronike in vse to je vec al manj od eniga proizvajalca ... ) .

Uporabniški avatar
~toMmy~
Mojster foruma

Kraj: Vinica

Napisal/-a ~toMmy~ So feb 27, 2010 6:37 pm

h4ck je napisal/-a:Vi vsi tu malo mešate hruške in jabolka.. pisete neke izkuznje z prejsnimi generacijami , dejstvo je da sta oba dobra avtomobila, sprobat ke ti paše ko vozis in ke ti je bolj vsec in nabavit. Tommy to ke si napisal pa je lahko pri vsaki znamki ( saj elektronike in vse to je vec al manj od eniga proizvajalca ... ) .

Saj ne trdim nič za novo astro, me je pa pošteno nasmejala izjava, da v tem primeru renault odpade zaradi elektrike. Se pa drugače opela niti ne dotaknem več, ker je poleg elektrike bil zanič še pleh in tudi motor je zaribal. Se gre pa za zloglasno frontero l.99, ki je bila itak mednarodni koktejl. Sem pa slišal in videl tudi na drugih opelih dovolj, da se jih v širokem loku izogibam, tudi če postanejo najbolj zanesljiva znamka na planetu. Pač osebna zamera, ni mi treba dokazovat kako ti nimaš nobenioh problemov in na kakšnem nivoju je po 10 letih kakovost, ker nič slabega ne trdim o novi astri...
Slika
"Deutschen sind vielleicht nicht die Humorvollsten, aber wer will schon ein lustiges Auto?"

h4ck
Stalni uporabnik

Napisal/-a h4ck So feb 27, 2010 6:44 pm

~toMmy~ je napisal/-a:
h4ck je napisal/-a:Vi vsi tu malo mešate hruške in jabolka.. pisete neke izkuznje z prejsnimi generacijami , dejstvo je da sta oba dobra avtomobila, sprobat ke ti paše ko vozis in ke ti je bolj vsec in nabavit. Tommy to ke si napisal pa je lahko pri vsaki znamki ( saj elektronike in vse to je vec al manj od eniga proizvajalca ... ) .

Saj ne trdim nič za novo astro, me je pa pošteno nasmejala izjava, da v tem primeru renault odpade zaradi elektrike. Se pa drugače opela niti ne dotaknem več, ker je poleg elektrike bil zanič še pleh in tudi motor je zaribal. Se gre pa za zloglasno frontero l.99, ki je bila itak mednarodni koktejl. Sem pa slišal in videl tudi na drugih opelih dovolj, da se jih v širokem loku izogibam, tudi če postanejo najbolj zanesljiva znamka na planetu. Pač osebna zamera, ni mi treba dokazovat kako ti nimaš nobenioh problemov in na kakšnem nivoju je po 10 letih kakovost, ker nič slabega ne trdim o novi astri...

No saj maš prav, nisem nic proti rekel ... jaz mam tud opla pa tudi ma muhe svoje . Samo hocem povedat keri avto pa jih nima ? Renault pa je pac mel slabe serije dizlov in teh sranj. Pa se to ne pomeni da je nov drek od dreka.

Uporabniški avatar
ban
Mojster foruma

Napisal/-a ban So feb 27, 2010 6:45 pm

Kolk je pa blo sploh prodanih teh novih aster. Do sedaj sem videl samo dve ali tri.

Chris27
Novinec

Napisal/-a Chris27 So feb 27, 2010 6:49 pm

ban je napisal/-a:Kolk je pa blo sploh prodanih teh novih aster. Do sedaj sem videl samo dve ali tri.

To je pa zato, ker jih fabrike ne folgajo štancat.

Uporabniški avatar
Djekleni
Nov uporabnik

Napisal/-a Djekleni So feb 27, 2010 7:31 pm

Pozdravljeni

hvala še enkrat za vso pomoč, ko sem šel na poskusno vožnjo z obema se je nekako astra bolje obnesla pri renoju me je najprej zmotilo zapišanje vrat ni vredu takoj opaziš, avto pri vožnji slabše blaži udarce na cesti prednji pokrov motorja je previsok se brisalci sploh nedajo odpret, ima pa seveda tudi veliko dobrih lasnosti od tega da ima 6 prestav vsa dodatna oprema niso pa najbolje zadeli tam kjer je avto radio in vse ostalo ni preveč estetsko. Astra ima bolše vzmetenje možnost celo preklopa med športnim in turnim vzmetenjem, lepša bol dodelana notranjost, ima pa tudi nekatere slabosti s temi njihovimi dodatnimi paketi dobiš majn dodatne opreme naprimer bluetooth povezava dodatno doplačilo 450€ nevem od kod jim to preveč, 5 stopenjski menjalnik govorim za ta motor 1.6 16v in se še najde kaj........ teško se je odločit so dobri avti in imajo pomanjklivosti ki te zmotijo še posebej ko kopuješ novi avto!
Priponke
1.jpg
Megan
9_530.jpg
Astra

Uporabniški avatar
tomzzi
Poznavalec foruma

Napisal/-a tomzzi So feb 27, 2010 9:11 pm

To si vozil verjetno Astro z FlexRide podvozjem? Astra je dražja a je tudi zelo zelo dober avto. Sam sem zaenkrat več kot zadovoljen z njo.

@ban

Aster je naročenih že kar nekaj. Le, da traja nekaj časa preden avto dobiš. Pa ne pozabit, da je uradna prodaja stekla šele 15 Januarja...

Uporabniški avatar
eljuero
Stalni uporabnik

Napisal/-a eljuero So feb 27, 2010 10:01 pm

Pri vsakem avtu lahko vsak najde minus(e). Če razmišljaš na tak način, kar je normalno pri teh denarcih in dejstvu, da nov avto v vsakem primeru preplačaš v smislu uporabne vrednosti, potem pač kupi tistega, ki zbere najmanj minusev.

mropc
Stalni uporabnik

Napisal/-a mropc Ne feb 28, 2010 7:42 am

a megan ima samo tako armaturno ploščo( mislim samo u eni barvi) ker pri astri prou sedejo rdeči deli na armaturi.

Uporabniški avatar
Djekleni
Nov uporabnik

Napisal/-a Djekleni Ne feb 28, 2010 11:38 am

mropc je napisal/-a:a megan ima samo tako armaturno ploščo( mislim samo u eni barvi) ker pri astri prou sedejo rdeči deli na armaturi.

megan ima samo tako ja od opreme se spremeni samo ta siva letvica pri slabši opremi v temnejšo skoraj črno to je vse!

Razmišljam tudi malo o tem kak euro motor ima kateri avto naprimer astra ima euro5 za renoja sem po povpraševanju komaj izvedel da ima euro3 nihče pa mi prav nezna razložit, kak je z tem prebral sem si pod drugo temo, ki obstaja tu gor je finta v tem, da motor z nižjo oznako bo po tem novem zakonu dražji gre se pa nekako po procentih. Naprimer določena mesta v evropi, če nimaš avtomobila z visokim euro (4,5) in nalepke za to na steklu plačaš kazen 200€, če se zapelješ v mesto. Seveda ker naši župani vidijo samo denar se kaj takega lahko zgodi tudi pri nas in kaj pol?

Seveda sprašuje samo za euro lestvico motorjev če mogoče kdo ve kaj več o tem?
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov