kolesar je napisal/-a:za 16.500 dobiš 1.5 dci ja z dynamic...
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3301226&show=1
pa boš mel porabo 5,5 pa navora več, dost prijetnejši avto za vožnjo...
pri porabi boš prišparat 3l, pa nekaj na zavarovanju...
h4ck je napisal/-a:Vi vsi tu malo mešate hruške in jabolka.. pisete neke izkuznje z prejsnimi generacijami , dejstvo je da sta oba dobra avtomobila, sprobat ke ti paše ko vozis in ke ti je bolj vsec in nabavit. Tommy to ke si napisal pa je lahko pri vsaki znamki ( saj elektronike in vse to je vec al manj od eniga proizvajalca ... ) .
~toMmy~ je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:Vi vsi tu malo mešate hruške in jabolka.. pisete neke izkuznje z prejsnimi generacijami , dejstvo je da sta oba dobra avtomobila, sprobat ke ti paše ko vozis in ke ti je bolj vsec in nabavit. Tommy to ke si napisal pa je lahko pri vsaki znamki ( saj elektronike in vse to je vec al manj od eniga proizvajalca ... ) .
Saj ne trdim nič za novo astro, me je pa pošteno nasmejala izjava, da v tem primeru renault odpade zaradi elektrike. Se pa drugače opela niti ne dotaknem več, ker je poleg elektrike bil zanič še pleh in tudi motor je zaribal. Se gre pa za zloglasno frontero l.99, ki je bila itak mednarodni koktejl. Sem pa slišal in videl tudi na drugih opelih dovolj, da se jih v širokem loku izogibam, tudi če postanejo najbolj zanesljiva znamka na planetu. Pač osebna zamera, ni mi treba dokazovat kako ti nimaš nobenioh problemov in na kakšnem nivoju je po 10 letih kakovost, ker nič slabega ne trdim o novi astri...
mropc je napisal/-a:a megan ima samo tako armaturno ploščo( mislim samo u eni barvi) ker pri astri prou sedejo rdeči deli na armaturi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov