Grega_ je napisal/-a:Takšnega 1.4 GT, sem imel cel dan za testirati takoj ko je v SLO prišel (seveda brez spremstva) in sem ga z veseljem vrnil. Najbolj smešno mi je bilo, ker je čez cel avto pisalo, surova moč-nizka poraba....no, res da sem ga tiščal na polno, po zanimivih cestah in avtocesti, in poraba je bila 16+No sej, letel pa je.
cuteboy1988 je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:myster je napisal/-a:zdj če si nekak omejen na 12 000€ bi te spolnu, da bi lahk še gledu za golf 5 GT z 1.4 tsi motorju...
tale mi je padu v oči:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3566965&show=1
spolno bi ga ?![]()
spomnil je mislil!
Grega_ je napisal/-a:Takšnega 1.4 GT, sem imel cel dan za testirati takoj ko je v SLO prišel (seveda brez spremstva) in sem ga z veseljem vrnil. Najbolj smešno mi je bilo, ker je čez cel avto pisalo, surova moč-nizka poraba....no, res da sem ga tiščal na polno, po zanimivih cestah in avtocesti, in poraba je bila 16+No sej, letel pa je.
Grega_ je napisal/-a:Na avtocesti do Kranja, potem po tastari nazaj mimo Brnika, Vodic, čez ovinke do Šmartna pod Šmarno goro, potem čez Gameljne do Črnuč in še par podobnih relacij, je pa šlo na polno, sej to je smisel, drugače je brezveze imeti avto s 170 konji, če ga šaltaš na 3000-3500rpm. Lažem ne ker nima smisla, mrzel seveda ni bil. Verjetno ti toliko pije ko ne uporabljaš surove moči?V bistvu glede porabe, kolikor pišejo tukaj uporabniki, je že bolje GTI-ja vzeti.
Drugo mi je bilo vse super, samo pač slogan mi ni šel v glavo.
CupraR je napisal/-a:Grega_ je napisal/-a:Na avtocesti do Kranja, potem po tastari nazaj mimo Brnika, Vodic, čez ovinke do Šmartna pod Šmarno goro, potem čez Gameljne do Črnuč in še par podobnih relacij, je pa šlo na polno, sej to je smisel, drugače je brezveze imeti avto s 170 konji, če ga šaltaš na 3000-3500rpm. Lažem ne ker nima smisla, mrzel seveda ni bil. Verjetno ti toliko pije ko ne uporabljaš surove moči?V bistvu glede porabe, kolikor pišejo tukaj uporabniki, je že bolje GTI-ja vzeti.
Lej eno je tak test in taka "relacija", drugo je pa imeti avto za vsak dan. Ko nardiš nekaj tisoč km se šele vidi kako je glede porabe itd. Če imaš tak avto z 170,200 konji še ne pomeni da treba skos gont, konec koncev že na smai cesti to ni možno, če si kje v večjem mestu.
GTi itd ob eni normalni, dinamični vožnji pije 10-11l (cel tank) kar je malo za konje..
Grega_ je napisal/-a:Na avtocesti do Kranja, potem po tastari nazaj mimo Brnika, Vodic, čez ovinke do Šmartna pod Šmarno goro, potem čez Gameljne do Črnuč in še par podobnih relacij, je pa šlo na polno, sej to je smisel, drugače je brezveze imeti avto s 170 konji, če ga šaltaš na 3000-3500rpm. Lažem ne ker nima smisla, mrzel seveda ni bil. Verjetno ti toliko pije ko ne uporabljaš surove moči?V bistvu glede porabe, kolikor pišejo tukaj uporabniki, je že bolje GTI-ja vzeti.
CupraR je napisal/-a: Lej eno je tak test in taka "relacija", drugo je pa imeti avto za vsak dan. Ko nardiš nekaj tisoč km se šele vidi kako je glede porabe itd. Če imaš tak avto z 170,200 konji še ne pomeni da treba skos gont, konec koncev že na smai cesti to ni možno, če si kje v večjem mestu.
Dj Big je napisal/-a: Ko dobiš avto za testno vožnjo ga goniš, ko prizadet in je poraba nenormalnanaprimer polo 1.6 Tdi nov, je pri meni pil 12 l.
![]()
Ko pa kupiš avto za sebe, ko ga začneš vozit (normalno) pač lepo. Konje pa izkoristiš po potrebi... prehitevanje itd. Je poraba druga pesem
jkjkjk je napisal/-a:Pozna kdo ta avto?
*brisano*
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov