Prebral sem tole nit - pa še kaj drugega (preveč branja in tuhtanja te itak zmeša).
No imam možnost, oz. se odločam za P407 SW 2.0 / 100kw 2005.
Ima pa (realnih - preverjenih): 180.000km in redno servisiran na pooblaščenem servisu ter narejen velik servis.
Teh cca. 180.000 me malce "moti" - vem, pa da razni trgovci ponujajo vse okrog 105-139.000km

če ne se človek avtomatsko obrne. Smo pač taki da radi vidimo manj od 150, ker če je več mora bit avto zanič

...
Sedaj: 1mio krat prežvečena tema je prevrtavanje km - vsi (več kot 50% uvoženih )pri preprodajalcih je prej ali pri njih prevrteno: dejstvo. To dokazujejo tudi primeri: kolega tester iz znane znamke mi je rekel, da je imelo več kot cca. 90% uvoženih prevrtene km, ko je šel iz tega ali onega razloga preverjat (na 1001 senzorjih,... ) - ekstremi celo iz 300, 400.000 na cca 100.000...
Tako, da vse v vsem... če veš zgodovino, pooblaščen servis, knjižica...
Jaz sem skorajda za: zanima me mnenja (tistih ki poznajo: ne rečt P407 je sranje, če ga nisi imel!

) -> torej mnenja, mnenja lastnikov, stroški vzrževanja, kaj naj še pogledam pred nakupom (verjetno sam ne bom znal...

to zna bit pa problem
Aha, pa morda primerjava z (karavani) Laguno, Mazda6, Mondeo - če je imel morda kdo oba: P407sw in omenjene?