V glavnem, komaj čakamo na slike...

CHAN je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:timic je napisal/-a:xenona nima ker je ena žarnica od 200- 300 eur
KI pa si dobo take cifre za zarnice ?
226 € ksenon žarnica za Octavio II. Vsaj nekje je zadel v pravo smer...
h4ck je napisal/-a:CHAN je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:timic je napisal/-a:xenona nima ker je ena žarnica od 200- 300 eur
Mozno na uradnem servisu, samo menda ste bol pametni pa kupujete drugje ?![]()
za 2 zarnici 4300k sem dal 60€ ?
Antiznačkar je napisal/-a:Če je avto od znanca in je lepo ohranjen ter ima po možnosti realne kilometre, bi znal biti dober nakup. Zmoti me le to, da ima za nemški avto precej majhno kilometrino (40.000km letno).
Sicer je pa avto v splošnem odličen, sicer nič posebnega, napak pa ni. Porabo boš imel cca 6l/100km.
V kolikor je avto v dobrem stanju, nimaš kaj zgrešiti.
eclipse_R je napisal/-a:Antiznačkar je napisal/-a:Če je avto od znanca in je lepo ohranjen ter ima po možnosti realne kilometre, bi znal biti dober nakup. Zmoti me le to, da ima za nemški avto precej majhno kilometrino (40.000km letno).
Sicer je pa avto v splošnem odličen, sicer nič posebnega, napak pa ni. Porabo boš imel cca 6l/100km.
V kolikor je avto v dobrem stanju, nimaš kaj zgrešiti.
Nemški vozniki vsi delajo več kot 40.000 km na leto?Kam se pa vozjo?
lp
CHAN je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:CHAN je napisal/-a:h4ck je napisal/-a:timic je napisal/-a:xenona nima ker je ena žarnica od 200- 300 eur
Mozno na uradnem servisu, samo menda ste bol pametni pa kupujete drugje ?![]()
za 2 zarnici 4300k sem dal 60€ ?
Uradni servis
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 17 gostov