Gosic je napisal/-a:Glej, najprej se odloči kaj sploh bi rad.
Sam imam ceeda, 1.6 crdija 115 kojn. Za tak denar, je avto bomba.
Zadost moči, za normalnega voznika. Sam sem tudi bolj šparoven. Porabo sem imel tudi že 4.3l/100km LJ-KP.
Da se, če se hoče. Ga je treba pa kar priganjat, da jo maš okoli 6. Jaz jo mam vedno pod 5.
Kar se tiče čričkov, nevem kako je pošlihtano. Jaz imam enga in edinga v špeglu. Marsikdo ga je imel in so mu na servisu uštimali. Tudi sam bom rekel, ko bom imel kmalu servis.
Dostikrat na mesec delam ture Dolenjska - MB in ni problemov z utrujenostjo ali karkoli, da bi bil utrujen. Ni fotelj, je nekaj tako.. mehkejši nemec, podobno kot astra( ne ta nova).
Sam bi se odločil za ceeda, pogledal bi pa tudi za kako astro 1.9cdti. Tudi za focusom bi pogledal. I30 pa je bratranc od ceed-a. Isti motorji. Vozil ga še nisem, ima pa baje malo mehkejše podvozje. Tako da če boš izbral ceeda ali i30, je ubistvu skorajda enako.
Hjoo koncno se oglasil en lastnik kie...

Zelo dobr si mi povedal, in v bistvu sem se ze skoraj da odločil ali kia ali hyundai, problem je samo v tem da me ti črički prekleto motijo morem reč... če je avto NOV kko lahk ma čričke za vraga, to men deluje vse skp ko fiat da je šlampaso skup arejen... kaj pa vem, za 1x sem še skoz bolj na i30. tebi pa res hvala za komentar...