Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
GoGo
Uporabnik

Kraj: Severna Primorska

Napisal/-a GoGo To mar 09, 2010 9:16 pm

jani21 je napisal/-a:
jani21 je napisal/-a:a pozna kdo tole? kaj menite?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3587612&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3529525&show=1

Glede na splošne izkušnje uporabnikov, ti avtotrgovino Keko odsvetujem...
Sicer pa, a ti bi resno dal 10k eur za ljudski voz letnika 05?! :o
Lep dan!

jani21
Nov uporabnik

Napisal/-a jani21 To mar 09, 2010 9:57 pm

GoGo je napisal/-a:
jani21 je napisal/-a:
jani21 je napisal/-a:a pozna kdo tole? kaj menite?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3587612&show=1

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3529525&show=1

Glede na splošne izkušnje uporabnikov, ti avtotrgovino Keko odsvetujem...
Sicer pa, a ti bi resno dal 10k eur za ljudski voz letnika 05?! :o

Hm, a zdj so ze vw-ji zan.č?

MadIggy
Novinec

jani21
Nov uporabnik

Napisal/-a jani21 To mar 09, 2010 11:01 pm

No leon mi ni všeč ker je ta star model in je mal preveč 9000€ za tok star avto--
No fabia je pa res odlična - nisem je nasel prej. bom posteno premislis o tem...
Octavia pa kaj pa vem, ni slaba mogoče me moti mal da je tk dolga...
hvala za pomoč----

am, no ker vidim da vas ni nekaj dost lastnikov kie ali pa hyundaia, pa me res zanima precej kaj si mislite o korejcih? ker koliko sem do zdaj slišal o korejci ni bilo nič kaj preirano dobrega... ampak mislim da se je zdaj že moralo kaj spremenit.... Najbolj me zanima kako je kaj z motorji pa z elektroniko pri korejcih?? a ve kdo? Za proceeda sem veliko bral da ima težave z serijskimi napakami npr. črički v armaturki(to mi je neverjetno) pa neko pokanje ko se pelje ćez lužo, ne vem ali se je o že porihtalo ali ne...

Ker me res zadnje čase precej vleče dat ksna 2-3 jurje zraven pa kupt čisto novega ali pa vsaj 1-2leti starega i30, ker ko berem poste v kaksni nategatoriji so avtohiše me prav mine do rabljenega avta...
dajte prosim povedat lastniki korejcev kako so se kaj obnesli z elektroniko pa motorji..
?????

Uporabniški avatar
domen_
Stalni uporabnik

Kraj: Varšavski lok

Napisal/-a domen_ To mar 09, 2010 11:16 pm

Js bi na tvojem mestu naredil tako kot si zdele nazadnje napisal: dodal 2k eur in kupil nov avto po svojem okusu. Sicer malo manjsi (npr. i20), morda tudi malo manj opremljen, ampak bi vedel kaj sem z njim pocel in bi mi z malo srece sluzil dlje casa.

No ampak ljudje smo razlicni, nekateri si za ta denar raje privoscijo sicer rabljeni, ampak vecji in udobnejsi avto kaksen razred visje.

Gosic
Poznavalec foruma

Napisal/-a Gosic To mar 09, 2010 11:19 pm

Glej, najprej se odloči kaj sploh bi rad.
Sam imam ceeda, 1.6 crdija 115 kojn. Za tak denar, je avto bomba.
Zadost moči, za normalnega voznika. Sam sem tudi bolj šparoven. Porabo sem imel tudi že 4.3l/100km LJ-KP.
Da se, če se hoče. Ga je treba pa kar priganjat, da jo maš okoli 6. Jaz jo mam vedno pod 5.
Kar se tiče čričkov, nevem kako je pošlihtano. Jaz imam enga in edinga v špeglu. Marsikdo ga je imel in so mu na servisu uštimali. Tudi sam bom rekel, ko bom imel kmalu servis.
Dostikrat na mesec delam ture Dolenjska - MB in ni problemov z utrujenostjo ali karkoli, da bi bil utrujen. Ni fotelj, je nekaj tako.. mehkejši nemec, podobno kot astra( ne ta nova).

Sam bi se odločil za ceeda, pogledal bi pa tudi za kako astro 1.9cdti. Tudi za focusom bi pogledal. I30 pa je bratranc od ceed-a. Isti motorji. Vozil ga še nisem, ima pa baje malo mehkejše podvozje. Tako da če boš izbral ceeda ali i30, je ubistvu skorajda enako.

jani21
Nov uporabnik

Napisal/-a jani21 To mar 09, 2010 11:27 pm

Gosic je napisal/-a:Glej, najprej se odloči kaj sploh bi rad.
Sam imam ceeda, 1.6 crdija 115 kojn. Za tak denar, je avto bomba.
Zadost moči, za normalnega voznika. Sam sem tudi bolj šparoven. Porabo sem imel tudi že 4.3l/100km LJ-KP.
Da se, če se hoče. Ga je treba pa kar priganjat, da jo maš okoli 6. Jaz jo mam vedno pod 5.
Kar se tiče čričkov, nevem kako je pošlihtano. Jaz imam enga in edinga v špeglu. Marsikdo ga je imel in so mu na servisu uštimali. Tudi sam bom rekel, ko bom imel kmalu servis.
Dostikrat na mesec delam ture Dolenjska - MB in ni problemov z utrujenostjo ali karkoli, da bi bil utrujen. Ni fotelj, je nekaj tako.. mehkejši nemec, podobno kot astra( ne ta nova).

Sam bi se odločil za ceeda, pogledal bi pa tudi za kako astro 1.9cdti. Tudi za focusom bi pogledal. I30 pa je bratranc od ceed-a. Isti motorji. Vozil ga še nisem, ima pa baje malo mehkejše podvozje. Tako da če boš izbral ceeda ali i30, je ubistvu skorajda enako.

Hjoo koncno se oglasil en lastnik kie... :) Zelo dobr si mi povedal, in v bistvu sem se ze skoraj da odločil ali kia ali hyundai, problem je samo v tem da me ti črički prekleto motijo morem reč... če je avto NOV kko lahk ma čričke za vraga, to men deluje vse skp ko fiat da je šlampaso skup arejen... kaj pa vem, za 1x sem še skoz bolj na i30. tebi pa res hvala za komentar...

Uporabniški avatar
Cefizelj
Poznavalec foruma

Napisal/-a Cefizelj To mar 09, 2010 11:40 pm

lenivec je napisal/-a:pomojem si ti tipičn voznik golfa in ne glej drugam ker se boš potem vedno sekiral zakaj nisi kupo golfa

pa brez zamere. samo ful mam taki občutek

2x

Četudi se mi zdi dober komentar da bi dal za 2005 letnik golfa 10k. Vsak po svoje ;)

jani21
Nov uporabnik

Napisal/-a jani21 Sr mar 10, 2010 7:57 am

Cefizelj je napisal/-a:
lenivec je napisal/-a:pomojem si ti tipičn voznik golfa in ne glej drugam ker se boš potem vedno sekiral zakaj nisi kupo golfa

pa brez zamere. samo ful mam taki občutek

2x

Četudi se mi zdi dober komentar da bi dal za 2005 letnik golfa 10k. Vsak po svoje ;)

Pa ne razumem, zakaj??? Če pa še sploh nisem vozil golfa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niti sedel nisem se v njem....
Je pa mi lepe oblike pa vsi ga hvalijo da je super pa to..

jani21
Nov uporabnik

Napisal/-a jani21 So mar 13, 2010 11:18 pm

no morem povedat da je kocka padla...
Skoraj zagotovo bom kupil I30 14.cvvt t i like opremo... := :)
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov