Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
GiGi1985
Poznavalec foruma

Kraj: EU

Napisal/-a GiGi1985 Sr mar 17, 2010 7:21 pm

nihče ne bo polno opremil avta, potem pa z njim delal dobrih 20k km letno, dajte si to razjasnit. Nekdo ki kupi tak avto za v trgovino in 5 km v službo ne rabi alcantare pa gretje sedežev pa 2 conske klime.... :?

Sicer pa smrdi že to da v opisu piše 95k v rubirki pa 136k km :lol:

Če si že kupil, kar naredi velik servis, pa začni šparat za šobe, bodo počas za zamenjat.... srečno vožnjo!
Freude am Fahren

kemec matej
Nov uporabnik

Kraj: ljubljana

Napisal/-a kemec matej Sr mar 17, 2010 8:19 pm

servisno knizco sem imel v roki in je avto res biu redno servisiran zadnji servis pa je bil opravljen dva meseca nazaj na verovskovi...ja naredu bom takoj glavn servis pa se predn ga bom kupu ga bom odpelu do mehankarja nej ga na grobo pregleda.avto mi je zlo usec se posebi odznotraj so sedezi kot novi usnje na volanu ter na menjalniku bres brask tako kot tudi naslon za roko.zanima me pa se glede 1 letne garancije ali se splaca to ali je to nateg

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr mar 17, 2010 8:47 pm

In kaj boš imel od tega, če sedaj sprašuješ za menje za trgovca in avto, če si zadevo že zaaral? Pejt pa odpelji, kar je je.

kemec matej
Nov uporabnik

Napisal/-a kemec matej Sr mar 17, 2010 8:53 pm

bols da spusim aro kt pa 15000k+.drgac nism dav ful neki are da bi se sekeru....

Strokovnjak
Uporabnik

Napisal/-a Strokovnjak Sr mar 17, 2010 8:59 pm

Jaz sem bil 3x v avto grosuplje - prvič zadnjič in nikoli več, ker je takrat bolj spominjalo na avto odpad kot pa na dobro prodajalno rabljenih vozil. Je pa bilo že dolgo nazaj. Sedaj kupujem avte le od privatnih (prvih) lastnikov.

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr mar 17, 2010 9:04 pm

Jurchi je napisal/-a:italijanskega avta žel ne boš nikjer preveru servisne zgodovine......sploh, ker so to avti od firm, ki nudijo dolgoročne najeme (rent-a-car) in so veliko bolj realne cifre kilometrov 60-70 k na leto......avto je star štiri leta in si porčaunaj ;)

Pa sej konec koncev določeno število kilometrov ne moti.....moti pa to, da nikoli zares ne boš vaedel ali so ti realni ali ne.

to sploh ni res. sem megana ki je bil uvožen z Italije,prevero na reno servisu in so mi dali točen izpis vseh popravil v Italiji.
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Luks1
Novinec

Kraj: LJ

Napisal/-a Luks1 Sr mar 17, 2010 9:26 pm

Morda tudi tale link kaj pripomore k mnenju o Avto Grosuplje. :jao:

http://www.ford-team.si/forum/viewtopic.php?t=14974

Pa če ima kdo čas, lahko še v rubriko Nategatorji objavi.

kemec matej
Nov uporabnik

Napisal/-a kemec matej Če mar 18, 2010 12:06 pm

zanima me se za garancijo 1 letno a se splaca al je nateg

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Če mar 18, 2010 12:16 pm

Smem vprasat kolk bi zeleli imeti za to garancijo?
Ponavad je to prej nateg k dobra nalozba, to so specificni osebki te k prodajajo in s tocno dolocenim namenom neki dajo, ne zarad tega k so dobrega srca.

Pozabi na prijaznost in vse preveri 3x, nikomur ne verjemi dandanes vsakdo ze laze in izkrivlja resnico.
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

jony
Novinec

Napisal/-a jony Če mar 18, 2010 1:12 pm

to je najbrž tista garancija preko zavarovalnice. Nimam izkušenj s tem, ampak sem pa že videl prospekt, pa so neke omejitve kilometrov in let. Zanima me kako lahko uveljavljaš garancijo, če zavarovalnica ugotovi, da so kilometri prevrteni? Ma že kdo izkušnje?

Jurchi
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jurchi Če mar 18, 2010 1:37 pm

Ma dej.....rajš riskiram tista dodatna dva jurja in avto pripeljem sam od pooblaščene nemške avtohiše.......tole kar se dogaja v Sloveniji z uvoženimi avti je postal že tak absurd, da je smešno.

RobertB
Nov uporabnik

Napisal/-a RobertB Če mar 18, 2010 2:40 pm

Preplačal si ga... Drgač pa en italijanski iz uvaza je doma in nikoli več ne bo. Ti vsi prodajalci so muljatorji in sroljoti, redko kje kak fer... pa še ta je enkrat svojega brata nategnu... Saj če kolk tolk obvladaš kalkulacije, si vržeš na papir vse stroške okol uvoza in povprečno nabavno ceno za maso 10 avtomobilov naenkrat... In če hoče neki spodobno zaslužit mora bit takle avto mal u podnu :)

Tukaj pri nas je tudi par avtodealerjev... Vidiš svega in svašta, ampak se najde tud kak vredu avto. Še bolj smešno je pa ko poznaš folk, ko to mal kitajo, ličajo, vrtijo in kemično čistijo za te prodajalce... Tko da ima svega in svašta.

Tegale prodajalca ne poznam sploh, ampak slišim toliko slabega o njihovi plehariji, da me tudi ne mika, da bi ga šel spoznavat. Menda pa imajo zelo dober odnos do strank in so odlični prodajalci, tako da posel jim cveti :)

Če je prevrten števec za 50 60 jurjev se ni za sekirat, al kaj ko jih vrtijo po 150 :)

Uglavnem, hopla v avto pa v nemčijo, pregledat, zbrat... pa če je že vrten, je 1x :)
Kot opozorilo pa: V nemčiji je veliko avtov iz Italije ;)

jacques33
Nov uporabnik

Kraj: Dolenjska-Gorenjska

Napisal/-a jacques33 Če mar 18, 2010 3:16 pm

Jaz sem v jeseni kupoval avto podobnega ranga. Pred nakupom sem bil trdno odločen, da vzamem slovenski avto z znano servisno zgodovino in po možnosti od 1. lastnika. Kajti to niso majhni denarji, da bi se pustil komu nategnit.
Če je konkretni avto zaaran, bi pred nakupom še vseeno obiskal pooblaščen servis in opravil pregled avta, da bi potem bolj mirno spal.
Pa veliko sreče pri nakupu.
Zoom Zoom

kemec matej
Nov uporabnik

Napisal/-a kemec matej Če mar 18, 2010 8:08 pm

hvala lepa fantje za odgovore bom se 3x premisliu glede nakupa tegale avta.vseeno bom pa za foro sel tja z mehanikom pa bomo vidl a je za kj al ni vam sporocim kako se bom odlocu.lp
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov