Vseved je napisal/-a:phoebus je napisal/-a:Valvoline: 12litrov 50-50 kombinirane dinamične, itak. Boli me srce ko ljudje pogledajo "uuu, saj pije samo 8.5 " (spregledajo "OD") in to vzamejo kot edini strošek pri avtu. Potem pa propadajo mašince

Si s tem mislil mene (še prej pa povej kje sem jaz tebe naslovil na meni žaljiv način)? Pišeš o nekem "kurčenju" itd. (mislim na punco, ki je dobila bmwja), po drugi strani pa sam žališ druge. Očitno si res en brihten tip, ki je prepoln samega sebe, enciklopedija človeštva, genij, pomembnež, ki drži boga za j***a že od rojstva in ki se očitno še kako rad "kurči" naokoli. Klanjam se Vam.
Nazaj na bistvo teme: Piše že piše 8,5l, ampak nekateri smo pač imeli takšen avto in lahko damo verodostojen podatek. Si si ga ti lastil oz. vozil, da lahko daš podatek iz prve roke? Na ac še kak dcl nižje od te meje.
Ne, ne, vse nad zadnjim odstavkom je na bejbo komentar, brez skrbi
Kar se porabe tiče, nisem nič ciljal nate ker ne vem, kaj voziš. Govorim iz izkušenj, kako ljudje podcenijo porabo in stroške in s tem nisem žalil nikogar, samo "svetoval" naj ne gledajo najnižjo porabo.
S porabo pa izkušnje, ja.
-- edit--
zakaj o kurčenju in podobnim?
Zato, ker tip išče avto za 5, 6 jurjov in si želi takega in vsi vemo, kako je ko imaš toliko denarja kot ga je in se stegneš da si kupiš nekaj, kar ti je kul- čeprav ni novo, ampak je tvoje in ti ustreza in si srečen. Potem pa pride nekdo ki med drugim piše take teme:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... sc&start=0
in se hvali da ona pa nebi nikoli kupila rabljenega in da naj tipo raje kupi novega.
Da je itak njej fotr vzel na kredo novega.