xandrej je napisal/-a:A boš kupil 2007 letnik audi za 8000€... Odlično!
JamesTheMan je napisal/-a:xandrej je napisal/-a:A boš kupil 2007 letnik audi za 8000€... Odlično!
Glej, ne mislim se kregati, ampak upal sem na pomoč in dobre argumente. Dal sem večji izbor avtomobilov, da dobim odgovore, zakaj tega in zakaj onega ne. Poleg omenjenih sem napisal, da lahko predlagate tudi druge, ni pa nujno da mi bo všeč. Ne vem, kje si prišel do cene 8.000 eur, ker sem napisal, da je zgornja meja 7.000 eur. Kar je več ne pride v poštev, razen za tistih nekaj sto evrov, ki se jih da zbiti. Ne mislim dati vsega denarja za avto, ker vem da me takoj po nakupu čaka servis in ostali stroški. Gledam pa vozila od letnika 2002 navzgor.
Predlagal si C5, res je novejši letnik, vendar mi ni všeč. Pogoj pri avtu pa je, da mi mora biti všeč. Lepo da si predlagal, vendar če sodeluješ v temi te prosim, da spoštuješ moje menje, navsezadnje gre za moj denar.
Pa brez zamere...
Saab je 'le' preoblečen GM / Opel (9-3 je 'pod kožo' v bistvu Opel Vectra). Plus seveda svoj styling in malo drugačen imidž.JamesTheMan je napisal/-a:Glede Saab-a, nisem ga spregledal, vendar potrebujem malo več informacij kot to, da gre za dober avto. Ker znamke ne poznam dobro, ne vem kako je z vzdrževanjem le-te (cene rezervnih delov, zaloge le-teh, vzdržljivost, serijske napake, navsezadnje tudi poraba, itd.).
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov