moj nasvet za plin pa je PRINS

Doc_ je napisal/-a:plinko77 je napisal/-a:Ja avtomatik je. Je to kaj narobe?
2 sekundi slabši pospešek, nič kaj takega= 10sek do 100km/h z skoraj 200hp = katastrofa
Doc_ je napisal/-a:še en pametnjakoVIČ...
ta menjalnik je napram ročnim KATASTROFA... stem tudi slabša prožnost...
sam nekateri ki imajo mlinčke pod haubo tega ne razumejo...
Verjami da sem preizkušal oba nekaj let nazaj
lizard je napisal/-a:Doc_ je napisal/-a:še en pametnjakoVIČ...
ta menjalnik je napram ročnim KATASTROFA... stem tudi slabša prožnost...
sam nekateri ki imajo mlinčke pod haubo tega ne razumejo...
Verjami da sem preizkušal oba nekaj let nazaj
No daj utemelji to slabšo prožnost. Če imaš v tretji prestavi avtomatika in tretji prestavi ročnega in so prestavna razmerja in motor enaka bo prožnost v manjših odstopanjih enaka. Izgleda ne veš kaj je to prožnost.
Mimogrede, le ta se meri v sekundah.
Off-topic:
Vidim pa da moraš svoje politične poglede vmešavat tudi v vsakodnevne pogovore. Ne vem sicer za kakšno psihično boleznijo trpiš, ampak če sem napisal repliko tvoji izjavi še ne pomeni, da treba povdarjat neke VIČ-e. Od kje ti ideja da v besedi pametnjakovič, povdariš vič? Oziroma kakšna je tu logična povezava s celotno debato oz. kakšna je tu povezava sploh pa s čimerkoli (podobno nesmislu, kaj ti bo torba če maš kolo)? A moram zdaj biti užaljen ker si povdaril tale VIČ? Vidim pa da je tvoja komunikaija na nivoju pravega "prijatelja". Sploh me ne poznaš, kaj šele da bi vedel kaj vozim in govoriš o nekih mličnkih. Eni ste res dno družbe tu gor.
Doc_ je napisal/-a:Bravo![]()
![]()
![]()
zame je še zmiraj ta menjalnik katastrofa.... pač se povedal moje mnenje...
Kaj ti bo V6 ko pa te vsak TDI prehiti![]()
![]()
![]()
ti pa se še zmiri z tvojim mlinčkom vozi okoli...
lizard je napisal/-a: Če imaš v tretji prestavi avtomatika in tretji prestavi ročnega in so prestavna razmerja in motor enaka bo prožnost v manjših odstopanjih enaka. Izgleda ne veš kaj je to prožnost.
Mimogrede, le ta se meri v sekundah.
pocesnkII je napisal/-a:nemors primerjat avtomatika in rocni menjalnik, ker niti slucajno nimata enakih prestavnih razmerij, zasmo za namecek v omenjenu avtu ima avtomatih 5prestav, ročni pa 6
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov