Antiznačkar je napisal/-a:http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3409447&show=1
maj-mun je napisal/-a:samo če pogledaš novi polo sploh ni tako majhen..ko sem pa na siolovi strani gledal test so brez večjih problemov pospravili voziček v prtljažnik...
maj-mun je napisal/-a:Aja da je prvi servis šele takrt? Tega pa nisem vedel.. No če je to res pol bom še mal v tej smeri razmislu..
Kaj pa pravte na kaka testna vozila?
maj-mun je napisal/-a:glede novega avtomobila je tko..sem si že ugledal skoraj vse nove modele..pa vendar če želim imeti avto v garanciji ga moram servisirati na pooblaščenem serviserju kar pa predstavlja bistveno večji strošek vzdrževanja..tako da še vedno ostajam pri rabljenem vozilu..
Glede trendovskih avtomobilol kot pravite je pa stvar taka..pač taki avti so mi všeč..ne vem za kaj bi dal 15000 za en avto kateri mi ni všeč..
Danes sem si na parkingu malo ogledal Focusa..in mi je zmeraj bol všeč..pa se prtljažnik se mi zdi velik.
Drugače se mi zdi od Gofre predlog še najbol všeč..
Bom si danes vzel čas in si zastavil par določenih kriterijev in vam jih nato sporočim..
lizard je napisal/-a:Mislim adijo pamet.
Tri članska družina, oz. tretega člana predstavlja majhen otrok, za katerega je potrebno ogromno krame s sabo vlačit, pa govorimo o nekih Polotoih pa Puntotih, pa ste vi resni? Da sploh ne omenjam tistega Fiata 500.
V takem primeru jaz sploh ne bi kupoval niti razne Bravoje in Golfe, ker v tisti pritljažnik itak nič ne spraviš.
V tem primeru pride na vrsto eden precej racionalen avto, ki niti ne izgleda tako slabo - Škoda Octavia. 5 vrat, dosti mesta v kabini in res OGROMEN prtlljažnik + super cena. Ko je otrok še majhen potem je na prvem mesti RACIONALNOST.
Energetik81 je napisal/-a:Glas razuma..
Torej kot smo predlagali nekateri: Octavia, Focus, Astra, I30, Ceed, vse to v karavanski izvedbi. Nekatere dobiš že nove z dobro opremo za 15k€.
Po forumu brska: Google [Bot] in 14 gostov