Sem pa tudi sam gledal vceraj discovery in me je avto zelo navdusil, bi ga takoj imel. V drugacnih okoliscinah seveda.
cruiser1 je napisal/-a:Minija jaz zelo slabo poznam oziroma ga sploh ne poznam, zato težko karkoli rečem o tem avtu.
Bom pa povedal samo to kaj bi jaz naredil, če bi resnično imel željo imeti minija bi ga zagotovo kupil in se tudi vsak dan vozil z njim.
Jaz sem vedno in bom kupil samo tak avto, ki mi je všeč in ki si ga želim, neglede na to koliko je star, koliko porabi, kakšne zavore ima..... in kaj si drugi mislijo o njemu.. Za moj prvi avto sem si kupil Ford capri, takrat je bil star 25 let. Zdaj ga že dolgo nimam več, ampak ta isti avto se še danes vozi!
Me pa prav zanima kaj boš naredil. Da vidim ali imaš j***a in se upaš slediti svojim željam ali si ovčka in boš naredil kar ti povprečna sivina govori.
cruiser1 je napisal/-a:Minija jaz zelo slabo poznam oziroma ga sploh ne poznam, zato težko karkoli rečem o tem avtu.
Bom pa povedal samo to kaj bi jaz naredil, če bi resnično imel željo imeti minija bi ga zagotovo kupil in se tudi vsak dan vozil z njim.
Jaz sem vedno in bom kupil samo tak avto, ki mi je všeč in ki si ga želim, neglede na to koliko je star, koliko porabi, kakšne zavore ima..... in kaj si drugi mislijo o njemu.. Za moj prvi avto sem si kupil Ford capri, takrat je bil star 25 let. Zdaj ga že dolgo nimam več, ampak ta isti avto se še danes vozi!
Me pa prav zanima kaj boš naredil. Da vidim ali imaš j***a in se upaš slediti svojim željam ali si ovčka in boš naredil kar ti povprečna sivina govori.
Pošteno povedano. In kar dobro stališče.cruiser1 je napisal/-a:Minija jaz zelo slabo poznam oziroma ga sploh ne poznam, zato težko karkoli rečem o tem avtu.
Energetik81 je napisal/-a:Pa ne gre tukaj za sanje, ampak varnost in denar. Imam občutek, da kupuje prvi avto in še to ima mali proračun. Če ne zna sam večino stvari postoriti in dobiti poceni delov iz tujine, bo to zelo drag mali avto, ko se bo kaj pokvarilo.
Tak avto nabaviš iz razloga restavratorstva oz predelav in ga imaš za kratke, počasnejše vožnje po lokalnih cestah. Ne pa za vsakodnevno uporabo, po možnosti še na AC.
GiGi1985 je napisal/-a: Prej te bo pustil nov avto, poln opreme na cesti zaradi senzorjev in vsega sranja kot pa mini.
C4V4L13R je napisal/-a:tisto (@cruiser1) z "imej j***a in nabavi kar ti je všeč" ni ravno komentar na mestu za enega študenta, vzdrževanega člana s strani družine, ki nekako shaja mesec skozi mesec.
C4V4L13R je napisal/-a:@cruiser1:
ni letelo nate v smislu, da serješ s polno ritjo, pač vem kakšna je situacija, če ni denarja na pretek in si študent.
Ed Wood je napisal/-a:Najprej lep pozdrav vsem.
Sem čisti amater kar se tiče avtomobilov. Kupujem svoj prvi avto. Do sedaj sem malo vozil starejše Škode to pa je tudi to. Že od nekdaj je moja želja da bi imel Minija. Model mi ni važen.
Malo sem pregledoval ponudbo na avto.net in sta samo dva oglasa. Cenovno je še zmeraj kar draga zadeva. Kar me bolj zanima je ali bi bil tak avtomobil sploh še v redu za vsakdanjo rabo? Namreč gre se za že kar staro mašinco, dele je najverjetneje težko dobiti. Vprašanje je kako je z gumami če bi se vozil tudi pozimi.
Skratka prosim vse poznavalce za mnenje kje bi se utegnili pojaviti problemi pri nakupu in uporabi takega avtomobila? Je res da za ta denar dobim solidnega Cliota samo ni to to.Hvala.
berlingoman je napisal/-a:Je že vse res kar je cruiser pa še marsikdo ki mu je potrdil napisal,
sam če mal preberemo kaj je tu bilo vprašanje![]()
ali lahko brez znanja,pogojev,denarja...imaš in vzdržuješ minija, starega-odgovor je NE
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov