lexuss je napisal/-a:jst pa mislm da se folk use bol preserava kako mu kej ni ušeč in kako mu je kej ušeč. kupš avto za to da se z njim prevažaš, na notranjost se moreš pač prlagodit, sčasoma ti postane use domače, sej majo usi automobili dons enake možnosti.
Energetik81 je napisal/-a: Korejce pa enačiš z malezijskimi znamkami.
Najprej bi ti priporočal, da si ogledaš, kaj ti za tvoj denar nudi večina svetovnih znamk, ne pa da kar zarad lepšega izločiš 3/4 svetovne avto industrije.
jozeG je napisal/-a: Pro_Ceed je na zalost samo tri vraten, prejsnja Astra, pa kot sem ze zgoraj napisal, mi enostavno ni vsec.
jozeG je napisal/-a:@Energetik81: Avto mi je izguba denarja, ampak manj ko ga zgubim, bolj sem veselVem da obstaja tudi 5 vratni Ceed, ampak sem se na zacetku, ko je prisel ven bolj zapicil v pro_ceed, ker je pac deloval bolj mladostno. Bom se ob prvi priliki ustavil v kaksen Kiinem salonu in si ga malo bolje ogledal. Pa se Vengo, ki je dokaj simpaticna, samo ni zame tak razred avta
/miha je napisal/-a:jozeG je napisal/-a:@Energetik81: Avto mi je izguba denarja, ampak manj ko ga zgubim, bolj sem veselVem da obstaja tudi 5 vratni Ceed, ampak sem se na zacetku, ko je prisel ven bolj zapicil v pro_ceed, ker je pac deloval bolj mladostno. Bom se ob prvi priliki ustavil v kaksen Kiinem salonu in si ga malo bolje ogledal. Pa se Vengo, ki je dokaj simpaticna, samo ni zame tak razred avta
Če ti je zguba denarja pa pojdi na avtobus... LPP je v rdečih številkah.
OK...šalo na stran, če ti je taka zguba denarja pa kupi rabljen avto in ne novega. Če daš za avto 5000eur se boš čisto spodobno vozil kar nekaj let, izgubiš pa lahko največ 5000eur (če gledaš samo nakupno ceno).
ejsim je napisal/-a:gusti85, je bil to hec zgoraj? Ima laguno, rabi avtomobil za "daljše poti", rad bi neke vrste "nadgradnjo", to nadgradnjo predvsem vidi v novem avtomobilu, ponudiš mu pa Polota.. Uredu avtomobil, ampak za dolge poti (v primerjavi z Laguno) nikakor ni uredu.
Moje priporočilo bi bilo, da še enkrat razmisli, kje vidi prednost. V novem avtomobilu, pa čeprav razred nižje (Megane, Ceed, Astra..) ali pač drugem avtomobilu istega razreda, ali celo razred višje. Jaz bi se, kot sem že verjetno napisal, odločil za novega. Če je možnost, potem isti razred vozila in približno ista moč (če že ne več), če pa finance ne dopuščajo, pa razred nižje (ampak previdno pri izbiri, da ne bi bil prevelik padec) in prav tako enaka moč ali malce več. Sej Laguna ni najboljši avtomobil na svetu, vseeno pa zaradi lastne izkušnje, svetujem previdnost. Ko se navadiš na določen razred vozila, vsak padec občutiš toliko bolj.. Če pa novi avto še celo nima neke ekstra prednosti, potem se ga toliko prej naveličaš in si nezadovoljen.
Sory mislil sem da kupuje 1. avto, kakor je tudi naslov teme, tudi nisem kje zasledil da ga rabi za dolge relacije ... v tem primeru pa kak dobro ohranjen 406 pa je.
ejsim je napisal/-a:Sory mislil sem da kupuje 1. avto, kakor je tudi naslov teme, tudi nisem kje zasledil da ga rabi za dolge relacije ... v tem primeru pa kak dobro ohranjen 406 pa je.
Nisi se ti zmotil, jaz sem se. Sem falil temo.. Sem mislil, da je tista tema, kjer je govora o nakupu avtomobila za daljše relacijeSe opravičujem
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov