Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
branee
Uporabnik

Napisal/-a branee Sr maj 05, 2010 2:06 pm

matej1357 je napisal/-a:hvala vsem za odgovore tudi tiste po zs :tomidelej:

nekaj informacij sem dobil tako da se bom malenkost lažje odločil.

že zanima me če mogoče kdo pozna ta avto: http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3745199&show=1

Lp Matej

Vozilo je bilo ljubiteljsko vzdrževano, servisirano pri Avtotrade Vrhnika. Lani zamenjan variator faze ter izpušni kolektor dokumenti o vgradnji na pooblaščenem servisu . Avto je znižan -3cm - originalne vzmeti dodam . Prav tako je vgrajen športni izpuh original dodam . obe spremembi vpisani v homologacijski kartonček. Prodajam zaradi lastništva novega avta. Na avtu so slabše gume - dodam skoraj nove zimske in še eno sezono uporabne letne pnevmatike. Sprednje luči so bile zaradi opraskanosti zamenjane ter avto je bil na kasko parking skoraj cel pobarvan in spoliran pooblaščeni servis - ima vsega eno prasko.

Avto prodaja kot da ni bil nikoli poskodovan ali karamboliran. To ti nekaj pove o njegovem znacaju, verjetno ce bi avto pogledal bi se nasel en kup prikritih napak, ce jih ze takole v 2 min po napisanem na internetu + pravi da je bil ljubiteljsko vozen, jest ne poznam nikogar ki avto tako zniza + sportni izpuh da bi potem vozil lepo in v rokavicah s tem avtom.
Minds are like parachutes. They only function when they are open.

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 Če maj 06, 2010 8:58 am

ja take prikrite napake bomo verjetno opazili med ogledom avta. drugače pločevina me ne skrbi toliko kot motor ter ostali deli. važno da ni bil avto nevem kako razbit.če je bil pa samo udarjen v vrata, blatnik, odbijač... me pa ne moti tako.

glede vožnje pa odvisno od človeka.ni mi potrebno da je vozil počasi, samo da ni bilo nekega tiščanja v blokado,obračanje na ročno in podobnega izživljanja nad avtom. poznam pa kar nekaj ljudi ki imajo podobno zrihtane avte in skrbijo za avto bolj kot marsikdo drug. je pa res kot sem rekel odvisno od človeka(se bo videlo po prodajalcu), nekdo z še tako spedenanim avtom bo lepše skrbel za njega kot pa nekdo z stock avtom.

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 Po jun 14, 2010 7:32 pm

no smo ugotovili da je tisti avto bolj kot ne bogi :D

zanima pa me sledeče:

pri vožnji v prvi prestavi je če pri 4000 obratih spustiš gas ob zaviranju motorja zdraven prisoten nek zvok. zvok je podoben kot bi bila namesto jermena veriga ali nekaj podobnega.

se komu sanja kaj bi lahko bilo?

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Po jun 14, 2010 10:26 pm

kaj sploh gledaš takšne avte, ki so znižani oz. so jih vozili mulci ?

najdi alfo od starejšega moža 35+ let, in da je lastnik več let.
Alergičen na rjo

Uporabniški avatar
matej1357
Novinec

Napisal/-a matej1357 Po jun 14, 2010 11:05 pm

zuzek sem takoj ko sem videl v živo tisto alfo videl da ne bo to to. po telefonu se mi je zdel prodajalec zrel in fer... sem pa kmalu ugotovil da tist avto ni za kupit. našel sem pa enega drugega(je blizu 40 in prvi lastnik :) z istim motorjem vendar me to rožljanje malo moti ker ne vem kaj bi lahko bilo...

Uporabniški avatar
zuzek
Uporabnik

Napisal/-a zuzek Po jun 14, 2010 11:21 pm

matej1357 je napisal/-a:zuzek sem takoj ko sem videl v živo tisto alfo videl da ne bo to to. po telefonu se mi je zdel prodajalec zrel in fer... sem pa kmalu ugotovil da tist avto ni za kupit. našel sem pa enega drugega(je blizu 40 in prvi lastnik :) z istim motorjem vendar me to rožljanje malo moti ker ne vem kaj bi lahko bilo...

ma to praviš, za tisto ki je bla znižana??? take jaz niti ne gledam.

e to pa ja, to poglej! edino poglejte, da ne prodaja ker je kaj narobe z avtom.
Alergičen na rjo
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov