ghandaed je napisal/-a:tabletten je napisal/-a:Po mojem mnenju se bo pa daleč najbolj nasral če kupi nov avto, ker le temu najbolj pada cena procentualno gledano kvarijo se pa lihk tko kot malo starejši ki so porodne težave morda že odpravili. In 3 leta garancije - zastonj servisiranja so kaplja v morje napram izgubi cene v teh letih. Jaz bi na tvojem mestu kupil 3 ali še kako leto starejši avto za tak denar pa da je vsaj malo avtu podoben.
Samo če mu ga oče kupi je padec cene za njega nepomemben, servise bo moral pa verjetno sam opravljat.
Jaz ti v tem primeru svetujem, da kupiš čim mlajši avto (nov).
baucek je napisal/-a:Če se boš vozil sam ali v dvoje (tudi morda v troje) je Polo čist dovolj. Sicer pa, če sem se jaz z mojim starim polojem 2 leti vozil iz Lendave v Lj tudi tistih 40 kilometrov zate ne bi smel biti problem.
Če pa hočeš velik avto, pa si kupi rabljenega Passataali pa škodo Octavio
baucek je napisal/-a:Glede tega ali se da naročit še kakšno opremo, nebi vedel - mislim pa, da je na voljo samo 3-vratna različica. Če te to ne moti ...
ali pa kaj takega - sicer ni novo, je pa dober za šminkirat
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3621420&show=1
drugače sem pa nekoliko skeptičen glede 1.2 TSI in 1.6 TDI motorja v Rabbit-ih - bi raje iskal kakšnega 1.4 TSI s 122 KM ali pa res izbral Poloja v tem primeru
hnoda je napisal/-a:Meni se zdi tole dosti v redu deal za manj kot 14.000 EUR
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=1749812&show=1
Vem, da ni diesel, ampak pomojem se da s porabo okrog 8 prit skoz, tko da se ti dizl splača sam če boš delal dovolj km.
LP
simply je napisal/-a:Pri tem zajčku je problem predvsem pri opremi.
Če te to ne moti, go for it.
KlemenP je napisal/-a:baucek je napisal/-a:Če se boš vozil sam ali v dvoje (tudi morda v troje) je Polo čist dovolj. Sicer pa, če sem se jaz z mojim starim polojem 2 leti vozil iz Lendave v Lj tudi tistih 40 kilometrov zate ne bi smel biti problem.
Če pa hočeš velik avto, pa si kupi rabljenega Passataali pa škodo Octavio
ne to mislm da je vsen mau preveč za pru avto hehe tale Polo je kr mikaven ni kjsam tut Golf Rabbit ni napačna stvar
sam nevem a se da kšna dodatna oprema zravn dobit al?
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 5 gostov