BOKI81 je napisal/-a:simply je napisal/-a:Ne bomo šimfali, ampak mislim, da mu Passat - sicer 2.0 TDI, ki ga je imel kot nadomestno vozilo ni ogrel srca, ali pa to zelo uspešno skriva.
Ni zarad motorja...ampak že sama oblika, notranjost, položaj sedenja čudn mi je...veliko se bolje počutim v ženinem golfu 5![]()
Lp
~toMmy~ je napisal/-a:BOKI81 je napisal/-a:simply je napisal/-a:Ne bomo šimfali, ampak mislim, da mu Passat - sicer 2.0 TDI, ki ga je imel kot nadomestno vozilo ni ogrel srca, ali pa to zelo uspešno skriva.
Ni zarad motorja...ampak že sama oblika, notranjost, položaj sedenja čudn mi je...veliko se bolje počutim v ženinem golfu 5![]()
Lp
Golf Plus![]()
![]()
![]()
lizard je napisal/-a:Spet imamo en kup smešnih predlogov. Kako lehko človeku ki kupuje "jebeno" A8-ico, predlagate Audija A4, da sploh ne omenim Passata pa Audija Q5. Sploh veste kakšen avto je to A8? Sploh napram dve razreda nižjim Audijem kot sta A4 in Q5, kaj šele nek Passat?
Jaz bi na tvojem mestu še vedno A8 4.2 FSI V8. W12 je vseeno že preseravanje, razen če nimaš v lasti kakšno orenk firmo in ga novega kupiš tako mimogrede, v garaži te pa čaka Ferrari ali dva.
lizard je napisal/-a:Spet imamo en kup smešnih predlogov. Kako lehko človeku ki kupuje "jebeno" A8-ico, predlagate Audija A4, da sploh ne omenim Passata pa Audija Q5. Sploh veste kakšen avto je to A8? Sploh napram dve razreda nižjim Audijem kot sta A4 in Q5, kaj šele nek Passat?
Jaz bi na tvojem mestu še vedno A8 4.2 FSI V8. W12 je vseeno že preseravanje, razen če nimaš v lasti kakšno orenk firmo in ga novega kupiš tako mimogrede, v garaži te pa čaka Ferrari ali dva.
Suljo20 je napisal/-a:Tut moj predlog bi biu da pogledaš (če že morš bencinarja uzet) za kkšnim 3.7 al pa 4.2
Kolega meu u Phaetonu W12 pa prav da nikol kej tazga več ne kup ker stroški so OGROMNI, že samo če pogledamo porabo k je okol 15-20 litrov, kje pa so potem še ostali stroškiSicer če ti znese, svaka čast pol sploh ne razmišlji sam morš vedt da rabš za tak auto met prprauljen usaj 2k na mesc. Če pa nisi na bencinca vezan ti priporočam da pogledaš kkšnga 4.2 TDI. Meu tut en kolega in auto je res zverina, požru je pa 10 litrov
Sicer pa so stroški tut dost visoki ampak recimo ene polovico od W12. Če se pa odločš za dizla, pejt v nemčijo pogledat tm se dost boljših primerkov dobi, samo je pa zdj uprašanje kako je s tem davkom novim, to bi se mogu prej pozanimat. Upam da sm kej pomagu.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov