svetilnik je napisal/-a:Pa še to, zmeraj bi dal prednost podvozju avtomobila focus in njemu podobnimi, kot pa tistim plavajočim barčicam. Razlike v udobnosti ni dosti pri varnosti in dinamiki vožnje pa je razlika ogromna.
svetilnik je napisal/-a:...
Esem
lahko takoj prekineva s to debato
esem je napisal/-a:svetilnik je napisal/-a:...
Esem
lahko takoj prekineva s to debato
Se strinjam.
Samo to bi dodal - vse je "v očeh opazovalca", torej predvsem stvar osebnega dojemanja, saj so sodobni avti vsi po vrsti dovolj dobri. To pomeni, naj avtor sproba nekaj avtov iz ožjega izbora in se odloči za takega, ki bo najbolj ugoden (akcije+popusti) ter hkrati čim bolj zadovoljeval osebnim kriterijem.
montezemolo je napisal/-a:pismo neverjetno hvalite vsi tega focusa (na splošno se mi zdi ne tem forumu). maram pa res enkrat it na testno vožnjo![]()
sam imam bravota t-jet 150 KM in priznam, da je podvozje preslabo za tako moč (to se opazi predvsem pri močnem pospeševanju) pa tudi v ovinkih je podkrmarjen. no vozil sem pa tudi novi bmw serije 3 (limuzina in coupe, ubistvu ga mamo doma) in morm rečt, da je bmw-jevo podvozje fenomenalno.
vozil tudi golfa 6 s prilagodljivim podvozjem in po mojem mnenju ne zaostaja kaj dosti (če sploh) za bmw-jevim.
zdj, a je to podvozje (in vozne lastnosti) res tako fenomenalno kar malce dvomim, je pa avto definitivno zelo lep. no motorji so pa druga pesem; ravno zato ga nisem kupil. dizlov na maram, tako da jih ne poznam, bencinarji so pa tko zastareli (vsaj v teoriji), da niti nisem sprobal nobenega...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov