Renault VG je napisal/-a:In odločitev je...
tom2 je napisal/-a:Jaz osebno ne bi nikoli zamenjal Lagune III za Scenica (kakršnega koli). Prostora je bilo dovolj tudi v 5V Meganu II in z enim otrokom smo se čisto komot peljali do Šibenika in nazaj. Seveda z tavelikim vozičkom v partljažniku. Vse se da.
MMNeo je napisal/-a:Sašo5: razlika v ceni je 1270€.
Tom2: vse se da, prav imaš! Malo smo postali razvajeni ..... Je pa res da se je pokazala priložnost in g.scenic me je ZELO navdušil na testni vožnji.
Renault VG je napisal/-a:tom2 je napisal/-a:Jaz osebno ne bi nikoli zamenjal Lagune III za Scenica (kakršnega koli). Prostora je bilo dovolj tudi v 5V Meganu II in z enim otrokom smo se čisto komot peljali do Šibenika in nazaj. Seveda z tavelikim vozičkom v partljažniku. Vse se da.
Mi smo se ko sem bil še manjši z Cliom I peljali do Marede v apartma bil sem star 2 leti amapk smo šli brez vozička ker je bil preveč štorast.Letos pa smo šli med zimskimi počitnicami za 3 dni na morje v hotel pa je bil prtlažnik pri Laguni III poln.Je pa res da smo v Laguno samo nametali stvari notri v Cliotu pa so bile lepo zložene.Sicer pa to še vedno ni tak ekstrem kot pri moji teti kjer imajo 2 otroka in novega Forda Galaxy.
Po forumu brska: Google [Bot] in 16 gostov