Tsunamii je napisal/-a:Hvala za tako hiter odgovor se posebej tebi Lukp.
Nekako najceneje kar sem do sedaj dobil v odgovor je :
1.4t + cosmo+kovinska barva ( 450€ ) in xenon paket ( naj bi bil obvezen pri cosmo opremii pravijo ) je s popusti prislo 16.500€.
Astra 1.4t cosmo z navadno belo barvo pa s popusti 15.300€.
Torej 1200€ razlike med Xenon in +cosmo ter kovisnki barvi.
Trgovec je tudi povedal da je + obveznem Xenom paketu prri cosmu, Opel prizna 700€ popusta ! In da naj bi bil avto v osnovi za 300€ drazji od cosmo paketa. Torej od kje jim 1200€ razlike pri ceni 15.300€ brez Xenon in kovinske barve. SAma barva je 450€ +300€ ( po njihovem drazjem za xenom ) je to 750€. VSe skupaj bi moglo pridet okoli16.100€ z vsemi popusti !
Je pa zanimivo koliko razlike je med prodajalci. Vsi seveda dajo 15% vendar nekdo ti popudi 300 pa do ( pri meni vsaj ) 390€ dodatnega popusta.
V postojni na Sawalu je seveda slika drugačna..saj tam ponudijo najmanj..brez 300€ dodatnega popusta! Upam da se bo to pri nih kaj spremenilo.
No iscemo naprej in kmalu se bom odločil. Sporočim kako in kaj.
LP
in si kupil avto

?
po mnjenju uporabnikov tukaj da se ne splaca kupovati rabljen avtoko govorimo o cenah nad 10 ali nad 15 k , sem se tudi jaz zacel zanimati za 1.4 Turbo
mi lahko kdo pove kaj pomeni oznaka J, novejsi motorji ? primer Astra 1.4 J Turbo
nenavadno mi je da turbo pije manj od navadne astre. zelo me zanima dejanske besede nekega kupca (poraba na avtocesti pri 130 na uro, ali pa pri 150)