tesfalar je napisal/-a:Imam Octavio Combi business. Z izbiro zaenkrat zadovoljen ko šus; tok-tok.
Od dodatne opreme (zraven business) priporočam:
- avtomatsko klimo,
- ESP
- elektriko na zadnjih šipah,
- dodatne štiri zvočnike (oriđinal so zvočniki samo v prednjih vratih),
- odvisno od osebnih preferenc pa še zračne zavese in tempomat.
Vse našteto + metalik barva + srebrne sanke na strehi in še kaka malenkost je mene prišlo dobrih 17k. Glede na razliko v ceni med limuzino in karavanom bi 1.2TSI limo s tako opremo moral biti dobrih 16k.
Sicer je to stvar osebnega okusa, ampak zame je to trenutno najboljši price/performance.
PDC je mislim da okoli 300€. Raje daj noter kak soliden aftermarket, če ga res nujno rabiš.
Čaka pa se 6 - 8 tednov. Ampak se splača, ker vzameš opremo, ki jo želiš in ne tisto, ki je trenutno na zalogi.
Hm, ne vem od kod občutek cenenosti v golfu (razen če si prej od VWjev vajen samo highline opreme) - razen seveda če je na ta občutek vplival plastični volan.nejc4321 je napisal/-a:Opravil sem testno vožnjo s golf 1.4 tsi (16.000€) in dobil sem občutek cenenosti predvsem v notranjosti (volan itd.). Med tem ko sem na testni vožnji s škodo dobil povsem drugačen občutek. Ali menite, da škoda hitro izgubi na ceni? Ter, da me bodo ljudje gledali čudno, ko bom pri svojih 22 letih vozil škodo, ki je avto za resne gospode, med tem ko je golf namenjen bolj mulcem kot sem sam
A pol to v mojem avatarju je res Bob Dylan? Ker nisem bil zher (res!), slika mi je bila predvsem vizualno/kompozicijsko zanimiva. Dylana pa itak ne maram poslušati, ker je uiber zatežen. Bo treba najti nov avatar, hehe....lizard je napisal/-a:@sonic: Mah kakšen Golf, če bi Bob Dylan vozil Golfa ne bi bil tako kulten umetnik, ker bi spadal med vsakdanjo povprečno glasbeno sceno(glih je Dylan po radiu, pa še ti ga maš v avatarju, pa je malo naneslo na to). Je lepše met malo manj vsakdanji avto, da se ne izgubiš med turobnostjo evropske populacije.
lizard je napisal/-a:@sonic: Mah kakšen Golf, če bi Bob Dylan vozil Golfa ne bi bil tako kulten umetnik, ker bi spadal med vsakdanjo povprečno glasbeno sceno(glih je Dylan po radiu, pa še ti ga maš v avatarju, pa je malo naneslo na to). Je lepše met malo manj vsakdanji avto, da se ne izgubiš med turobnostjo evropske populacije.
Octavia je zato iz moejga vidika sigurno boljša izbira, precej več prostora, dobiš dosti za sorazmerno normalen denar, mogoče ni najlepši avto, mogoče ni najboj zanimiv, ampak sigurno bolj kot Golf. Kaj me veze kaj si (študent,...), važno je kaj tebi v srcu bolj ugaja. Če ti Škoda ti pač Škoda. Jaz bi sicer bil razočaran sam s sabo če bi izbiral med takimi nezanimivimi avti, ampak... eh dovolj bo, zgleda me to noč malo suka.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov