odprti clio je napisal/-a:Ne razumem vas - če ni 100+ kW ni avto, sploh če je bencinar...Doma je 15 let stara laguna 1.8, ki ima celih 69 kW, pa smo v avtu 4 osebe in prtljaga, pa se je normalno prehitevalo. Navora je pa tudi dovolj in je tam, kjer ga potrebujem, v nižjem območju vrtljajev. Res je, da ima avto "le" tono, samo novejše limuzince srednjega razreda imajo cca 300 kg več in 20 do 30 kW več (mislm osnovni motorji), tako da ne vidim težav. Mam pa tud 300 kg težjega dizla z 79 kW - če se spravim prehitevati mi je isto z obema...
Aja, glede prehitevanja - pregledne ravnice, v zaprtih ovinkih se ne prehiteva tudi če ima avto 300 kW.
BBS je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Ne razumem vas - če ni 100+ kW ni avto, sploh če je bencinar...Doma je 15 let stara laguna 1.8, ki ima celih 69 kW, pa smo v avtu 4 osebe in prtljaga, pa se je normalno prehitevalo. Navora je pa tudi dovolj in je tam, kjer ga potrebujem, v nižjem območju vrtljajev. Res je, da ima avto "le" tono, samo novejše limuzince srednjega razreda imajo cca 300 kg več in 20 do 30 kW več (mislm osnovni motorji), tako da ne vidim težav. Mam pa tud 300 kg težjega dizla z 79 kW - če se spravim prehitevati mi je isto z obema...
Aja, glede prehitevanja - pregledne ravnice, v zaprtih ovinkih se ne prehiteva tudi če ima avto 300 kW.
Si siguren?
TrijoAdijo je napisal/-a:amm...se mi zdi,da si malo pobrkal..Jest sem ti predlagal Focusa s 85Kw...
glede na zahteve (4 osebe + prtljaga), bi ti skoraj bolj svetoval kakšnega malo močnejšega dizla (rezimo 85Kw-100kw).
LP!
Ufff, ta je zadetek v polno. Na tvojem mestu bi ta ze bil v garazi! Aensis je super, sem vozil kaz nekaj krat D4D 85kw zadevo in se pelje kot predsedniski. Ta 1.8 VVTi zadevica pa je sploh zelo dobra. Masina je preverjena, z verigo, zanesljiva, varcana, no skratka jaz bi tega letel kupit in basta! Pa se NCAP je 5*.lp.ribcek je napisal/-a:Potem bi bil tale nakup Avensisa zadetek v polno (predlog @trijoadijo) - a lahko še kaj pri ceni naredim?
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3840034&show=1
Prosim še za komentar >mazda6 vs. avensis<
fare je napisal/-a:Ufff, ta je zadetek v polno. Na tvojem mestu bi ta ze bil v garazi! Aensis je super, sem vozil kaz nekaj krat D4D 85kw zadevo in se pelje kot predsedniski. Ta 1.8 VVTi zadevica pa je sploh zelo dobra. Masina je preverjena, z verigo, zanesljiva, varcana, no skratka jaz bi tega letel kupit in basta! Pa se NCAP je 5*.lp.ribcek je napisal/-a:Potem bi bil tale nakup Avensisa zadetek v polno (predlog @trijoadijo) - a lahko še kaj pri ceni naredim?
Cena je kar primerljiva ce jo primerjas z onimi na avtonetu. Ceno seveda lahko probas se znizati ce je lastnik na to pripravljen. Glej takih avtov-novih ne kupujejo ljudje ki so brez dnara in je moje mnenje da nimas kaj faliti. POGLEJ OZADJE, hiška,garaža,lepu vse ureheno..... idlila. Pa Avensis je itak tak bolj gosposki avto. Mislim da tu vse stima od urejene dokumentacije da samega servisiranja. Za tak avto in masino je 75000 mala malica in je pomoje avto komaj da lepo zvozen, sem pa tudi preprican da je ohranjen brezhibno! Avensis je pa tak kvalitetno narejen da se nimas kaj bali glede kakih serijskih napak itd... Leti pa kupi preden ti ga ne speljejo! lp.ribcek je napisal/-a:fare je napisal/-a:Ufff, ta je zadetek v polno. Na tvojem mestu bi ta ze bil v garazi! Aensis je super, sem vozil kaz nekaj krat D4D 85kw zadevo in se pelje kot predsedniski. Ta 1.8 VVTi zadevica pa je sploh zelo dobra. Masina je preverjena, z verigo, zanesljiva, varcana, no skratka jaz bi tega letel kupit in basta! Pa se NCAP je 5*.lp.ribcek je napisal/-a:Potem bi bil tale nakup Avensisa zadetek v polno (predlog @trijoadijo) - a lahko še kaj pri ceni naredim?
Ja, res je. Lastnik se ponaša korektno in bi moral to biti best buy. Ga grem pogledat.
@fare in ostali poznavalci, kaj še lahko naredim pri ceni? Na kaj moram biti še pozoren?
Renault_user je napisal/-a:Tistale toyota avensis je karjola, samo tolk lahko rečem...
pa kdaj boste spoznali, da toyota ni več to, kar je bila v 90-ih letih??!
Da od današnjega časa ne govorim, precenjena j***a, pokvarljiva, veliko konjev-slab izkoristek... Zame je tisti, ki danes kupi toyoto totalen Bu.ec!
Kako octavio al pa kej tacga bi jst...
nalcoq4 je napisal/-a:Pejt bučke kam drugajam prodajat.Kvaliteta je padla tistim modelom ki se sestavljajo v evropi. Npr. Auris Made in Turkey. Yaris Made in France itd... Tale avensiska je kompet delana na japonskem in se ne more primerjati z evropsko šlamparijo.
Toyota ni za vsakega idiota
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov