freddie je napisal/-a:Prav tako sem imel priložnost prevoziti kar nekaj kilometrov v novem Aurisu letnik 2008 (država porekla: Turčija)... kaj naj rečem. Primerjava s Celico letnik 90 - druga Toyota katero sem imel priložnost vozit in občutit - je skoraj neverjetna. Drastičen upad kakovosti. Materiali sicer boljši a šlampasto sestavljeni. Čričkov kot v zavetišču za brezdomce. Končna obdelava prtljažnika kot v Kraguljevcu.
Jaz imam sicer drugačne (obratne) izkušnje - moja je imela takega Aurisa (k sreči je že pred pol leta 'šel stran od hiše'), pa se mi je sicer zdel korektno skupaj sešravfan, ampak problem je bil ravno v zasnovi (dizajn/ergonomija, izbira materialov). In to avto, ki je nov stal več kot 17 jurjev (1.6 bencin, srednja oprema), torej več kot golfi...
freddie je napisal/-a: Accenta in Lantre nočem, ker nočem fasat impotence.
Mazda je zanimiva, a če voziš sedan izvedbe avtov nižjega srednjega razreda, problem ni več impotenca ampak to, da nikoli več ne boš mogel uporabiti "potence". Zato klasične limuzine kupujejo Španci in Portugalci, ker so njihove dekline tako razuzdane, da nastavljajo tudi tipom ki vozijo manjše sedane.
Prijateljski nasvet: če rabiš avto, da boš nanj lovil plehp**ke, potem si itak oplel z omejitvijo budžeta na 2000 EUR - za take namene je treba vsaj 10x toliko, pa seveda potem pozabi Azijo, temveč zapoj 'danke Dojčland' (palijo štirje krogci, belo-modri propelerji in trikrake zvezde, pa ne pozabimo na porše).
Normalna zdrava deklina pa tega ne rabi da ti razširi noge - glej le, da je avto čist (zunaj + znotraj, pa da je pospravljen in nič ne smrdi) in lepo vzdrževan (brez prask in seveda brez mehanskih problemov) ter da primerno skulirano voziš (sicer ne kot penzionist, a brez driftanja in kurjenja gum)...
freddie je napisal/-a: medtem ko ovohava rabljene spodnje hlačke japonskih šolark. Nekako je logično kateri avtek bo prišel kvalitneje narejen na koncu tekočega traku.
Evo - to je skrivnost dobrih avtov - rabljene spodnje hlačke japonskih šolark!
Povejmo Obami, da nabavi par sto tisoč rabljenih spodnjih hlačk japonskih šolark in jih pošlje v Detroit, pa bo rešil ameriško avto industrijo...