mire je napisal/-a:OFF.
Vedno,ko je tema s3 priporocaste tistega rdecega pa me zanima zakaj je tako dober nakup.
Zakaj bi dal 5k vec kot za tistega rdecega.
In ne mi dajat tistega odg. dej malo vec pa bos imel mir.
Lp
adis je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Pr takmu avtu če imaš pamet se splača dat jurčka več![]()
Zame realne cene so tm 9.000 za 210PS 2000 letnik
9k eur pa imaš audi S6 4.2
mire je napisal/-a:OFF.
Vedno,ko je tema s3 priporocaste tistega rdecega pa me zanima zakaj je tako dober nakup.
Lp
mito155 je napisal/-a:mire je napisal/-a:OFF.
Lp
no pa dejmo ker je ravno moj...
- avto je slovenski (kupljen na PIA maribor)
- kilometri so 100% realni (servisna knjiga)
-avto mehansko NIMA nobene napake
- nikoli zaleten (barvan sprednji levi blatnik, zadnji odbijač in narejen preliv na bok (do tankca)
- usnje ni zgonjeno za razliko od večine
- avto sem vzel samo potem ko sem ga osebno preveril in pa spoznal lastnika. Prvi vtis je tudi nekaj
Zdej pa lahko mirno kupite uvožen, razbit s3, z nedelujočim potovalnim računaalnikom, nedelujočim abs-om (črn s3), miljon kilometri... prodajal se je tudi s3 katerega lastnik je prepričan da 16l ok normalna poraba in da je haldex pač rak-rana s3ja in je normalno da ga odlomi stran..![]()
pa srečno pri poceni s3na koncu ko človek vloži še x€ za slabega s3-ja je osnova še vedno slaba..
Ivan36 je napisal/-a:adis je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Pr takmu avtu če imaš pamet se splača dat jurčka več![]()
Zame realne cene so tm 9.000 za 210PS 2000 letnik
9k eur pa imaš audi S6 4.2
Samo za to Zverino pa rabiš biti MOŠKIne pa gaj za volanom
Se mi kar smeji kako mulčki GONIJO P206 16V
![]()
ali pa Fiesto ST
![]()
.
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=175138159 samo primer za 6000,00€ letnik 02
http://www.autoscout24.it/Details.aspx?id=172654954# samo 7500€ pa še blizu je Via Adua 4/B
audi s6 nera interno pelle quasi bianco, ,,navi , tv, cerchi in lega , xenon , interno recaro, assetto sportivo, climatronic, cambio al volante e tanto altro per info 3479727127 anche export..
I 30016 Jesolo - Venezia - Ve
Daedalus je napisal/-a:Am, pomoje pa S6 potegne za sabo OBČUTNO večje stroške, tko da ista prvotna cena ne pomeni iste končne cene.
BBS je napisal/-a:Jaz sem se bolj kot ne hecal glede Ivana, se mi pa zdi, da je on pri tem ''moškemu in geju za volanom'' mislil velikost avtomobila, dolžino in težo torej
kako pa prewerim haldexperoRS je napisal/-a:BBS je napisal/-a:Jaz sem se bolj kot ne hecal glede Ivana, se mi pa zdi, da je on pri tem ''moškemu in geju za volanom'' mislil velikost avtomobila, dolžino in težo torej
Strup je v majhnih stekleničkah![]()
![]()
@župca: iz lastnih izkušenj ti lahko povem, da ti kilometri za turbino niso problematični, seveda pod pogojem, da je lastnik pravilno ravnal z mašino (ogret pred tiščanjem...). Kot vedno povdarjam pri tem avtu, je glavna zadeva, ki jo je treba preverit Haldex. Turbino ni spet toliko draga, medtem ko stane nov Haldex 4000€
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov