Priporočam ti 160KM.

Lp
scirocco12 je napisal/-a:Definitivno izberi 160 KM. Iz svojih izkušenj ti lahko povem, da je vse odvisno od načina vožnje, jest imam trenutno porabo zadnjih 1000km 5,9l/100km, je pa res da gre za normalno vožnjo od tega 3/4 avtocesta, zelo hitro pa si na 8l/100km.
Priporočam ti 160KM.![]()
Lp
WRC555 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Odvisno koliko denarja imaš na raspolago vsak mesec. Če mi jaz kupoval, bi sigurno vzel 2.0 tsi (sem gledal za scirocco-tom), ker konjev ni nikoli dost
Ja v redu, ampak tukaj se pogovarjamo o 1.4 TSI
scirocco12 je napisal/-a:WRC555 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Odvisno koliko denarja imaš na raspolago vsak mesec. Če mi jaz kupoval, bi sigurno vzel 2.0 tsi (sem gledal za scirocco-tom), ker konjev ni nikoli dost
Kot sem rekel po omejitvah, to pomeni 130AC, na ostalih 90, naselje 50. Bolj kot od tega so odvisni drugi dejavniki.(način vožnje) Hotel sem povedat, da se da s tem motorjem pelat varčno, lahko pa tudi hitrejš, ampak poraba je pa takrat višja ampak še vedno sprejemljiva.
Če bi bil meni izključnega pomena hitrost, ozioma nažiganje po cesti potem bi imel Scirroccota R.
Lp
FLINK je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:WRC555 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Odvisno koliko denarja imaš na raspolago vsak mesec. Če mi jaz kupoval, bi sigurno vzel 2.0 tsi (sem gledal za scirocco-tom), ker konjev ni nikoli dost
Kot sem rekel po omejitvah, to pomeni 130AC, na ostalih 90, naselje 50. Bolj kot od tega so odvisni drugi dejavniki.(način vožnje) Hotel sem povedat, da se da s tem motorjem pelat varčno, lahko pa tudi hitrejš, ampak poraba je pa takrat višja ampak še vedno sprejemljiva.
Če bi bil meni izključnega pomena hitrost, ozioma nažiganje po cesti potem bi imel Scirroccota R.
Lp
Nikoli nimas pri voznji na avtocesti s povpr. hitrostjo 130km/h 5L in se nekaj. ne pretiravat
FLINK je napisal/-a:Pri 130km/h ima tudi dizel ze krepko vecjo porabo kot jo ima naprimer povprecno pri normalni voznji. Pri tej hitrosti ze vsi avti pijejo vec....! pri 110-120 je pa razlika minimalna....!
Speadfreak...ma kaj ti bo dizel, ce ti 160KM pije manj kot 6L
pskoda je napisal/-a:Tako porabo se da dobit po ravni avtocesti v 6, nekje med 90-100km/h, drugače je pa poraba sigurno takoj čez 7l in tsi nima šans proti 1.9 cdti-ju v porabi. 1.9 cdti (110kw) moreš biti že orngi norc, da prideš med 7.5-8l, pri tsi-ju pa kamot prideš preko 10l, sploh z 160km
pskoda je napisal/-a:Tako porabo se da dobit po ravni avtocesti v 6, nekje med 90-100km/h, drugače je pa poraba sigurno takoj čez 7l in tsi nima šans proti 1.9 cdti-ju v porabi. 1.9 cdti (110kw) moreš biti že orngi norc, da prideš med 7.5-8l, pri tsi-ju pa kamot prideš preko 10l, sploh z 160km
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost