Zdaj pa odgovori na vaše citate

tristan01 je napisal/-a:JapToyota* je napisal/-a:Samo še en podatek bo povedal. Letno naredim pribliđno 80k-100k kilometrov.
Potem pa pozabi na zmahana j***a iz uvoza, zato da boš vozil Audija in kupi raje za isti denar malce manjši avto - morda celo novega. Tudi sam veliko potujem (letno 80.000+), zato razumem tvojo željo po udobnem potovanju. Pred kratkim sem bil v podobni dilemi. S proračunom cca 15.000 EUR sem želel nabaviti dober rabljen avtomobil ranga Audi A4 ali BMW serija 3, za družinske potrebe. Po več mesecih in preverjanju skoraj vsega kar je avto.net ponujal se je zgodba zaključila z nakupom novega vozla manjše velikosti. Zakaj?
Zato, ker boš 99% ponudbe našel uvoženih vozil iz "preverjenih" in "zanesljivih" avtohiš iz Belgije, Nizozemske, Italije... Vsi avtomobili so od prvega lastnika (lizing hiša), imajo magičnih 120.000km in so redno vzdrževani. Servisne knjige ne obstojajo, v elektronski servisni evidenci (kjer ta obstaja) o vozilu ni zabeleženega nič...
In s tašnim "zanesljivim" ter "preverjenim" vozilom misliš prevoziti v naslednjem letu 100.000km?
Predlagam da se še enkrat vsedeš ob hladnem pivu, premisliš kaj v resnici potrebuješ v vozilu, do kod seže tvoja denarnica (ne samo nakup ampak tudi vzdrževanje) in se podaš na lov za novim avtomobilom.
LP Tristan01
Tristan01 lep pozdrav tudi tebi in to kar si napisal je zelo dobro in pametno, vendar jaz potrebujem večje avto, seveda karavana nujno in to ni za družinske namene. Kar se tiče teh avtomobilov iz tujine pa vem kakšni so, ker sem prejšno leto vozil za nekega Srbijanca iz Italije v Srbijo in kaka vsa avta sem vozil, samo.... Vse je tako kot si ti rekel. Manjše vozilo odpade. . .
sxuy01 je napisal/-a:Smem vprašat kaj se je zgodilo s Toyoto Starlet? Takrat si bil zelo navdušen nad obnovo.
Kaj se dogaja s to Toyoto nevem kaj dosti, ker temule user-ju se je zamenjal lastnik. hehe

a4 je napisal/-a:vem da je v naslovu omejen nakup na audije, a vendarle bi za dolge vožnje kak citroen 5 bil skoraj primernejši
Citroena C5 sem danes razbil kakor sem že omenil na začetku.