Nasveti in triki - kako kupiti dober avto, napišite pohvale in kritike prodajalcev

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Pe jul 16, 2010 11:57 pm

Zakaj, če pa sta kolega :roll:

Uporabniški avatar
\OnlyME/
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a \OnlyME/ Pe jul 16, 2010 11:59 pm

pišuka, pozabil...... te bi jaz tut mogo kolegom gnjavit, ko so avte prodajali!

Uporabniški avatar
MSrougeZX
Novinec

Kraj: Lendava

Napisal/-a MSrougeZX So jul 17, 2010 10:33 am

_BANDIT_ je napisal/-a:Že to, da je avto v Celju, je dost velik problem. Od tam NITI EN avto ni normalen.
V SLO je CE center kretenov, kar se tiče prodajalcev avtov. Ni šans, da ne boš nategnjen, če boš tam kupil avto. Za katerikoli avto kličeš tja, je vsak brezhiben, odličen, brez napake,... ko pa prideš tja, pa vidiš, da je sfookan čist do konca in potem malo našminkan in se prodaja za novega.
Da je pa potem za povrhu prodajalec še nek Kićo, Špiro al pa Đevad, to je pa samo še pika na i.

Podpis!

Sem doživel marsikaj....smo šli za kolega kupovat v CE rabljen avto, ki je bil zjeban do konca, neizpraven, po telefonu pa kot nov iz trgovine, pa sem začel naštevat kaj je vse narobe na avtu, sta tipa popozdila in nas nagnala da če nas to vse moti na avtu naj gremo po novega v salon...hahahahhaha
Laguna coupe 2.0 dci 2013
C4 Cactus Shine 1.2T 110 2018

maniaxxx
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a maniaxxx So jul 17, 2010 10:36 am

_BANDIT_ je napisal/-a:Že to, da je avto v Celju, je dost velik problem. Od tam NITI EN avto ni normalen.
V SLO je CE center kretenov, kar se tiče prodajalcev avtov. Ni šans, da ne boš nategnjen, če boš tam kupil avto. Za katerikoli avto kličeš tja, je vsak brezhiben, odličen, brez napake,... ko pa prideš tja, pa vidiš, da je sfookan čist do konca in potem malo našminkan in se prodaja za novega.
Da je pa potem za povrhu prodajalec še nek Kićo, Špiro al pa Đevad, to je pa samo še pika na i.

Moj avto je normalen pa sm Celjan. Kar se pa prodajalcev tiče imaš popolnoma prav, sem enkrat zaenga kolega gledal astro pri tem Šargiju pa je imel avto kao servisn knjigo, sicer jo je res imel, ampak prazno oops , seveda sem se skregal, ker sem nek čudak ki misli da morajo avti bit servisirani vsaj vsake tok časa :roll:
Podpis je besedilo, ki se samodejno doda na koncu vsake vaše objave. Dolžina besedila je omejena na 355 znakov.

berlingoman
Novinec

Napisal/-a berlingoman So jul 17, 2010 10:49 am

jaz pa sem kupil avto v Celju, pa ni bilo nobenih problemov,
tak da se mal ohladite :evil:

kupil se ga pa kri košaku, novega.. :D

denis,mag.
aka Fiatfan

Napisal/-a denis,mag. So jul 17, 2010 11:22 am

Kakšne izjave- od celjanov nikol avta kupit! Kaj ste tudi standardni odklon izračunali, da veste v kakšni meri držijo te trditve?
Malo več pametnih izjav ne bi škodilo.

Lp

Uporabniški avatar
_BANDIT_
Uporabnik

Napisal/-a _BANDIT_ So jul 17, 2010 11:54 am

denis,mag. je napisal/-a:Kakšne izjave- od celjanov nikol avta kupit! Kaj ste tudi standardni odklon izračunali, da veste v kakšni meri držijo te trditve?

Lp

Glej, ti lahko trdiš drugače, ampak jaz sem do danes kupil že kar nekaj avtomobilov in lahko trdim, da VEDNO, ko sem šel avto gledat v Celje ali bližnjo okolico, je bil totalno razfakan, po telefonu pa odličen.
Enkrat sem mel zgleda celo slab dan in sem tudi enega kupil (Berlingota) in sem se zajebal z njim ko s.... Ne vem, kam sem gledal in kaj mi je bilo, ampak avto je totalni klump, bil je že na boku, pošvasan nosilec motorja, zvita jermenica, spredaj je bil zabit,... Sej pravim, še danes mi ni jasno, kam sem takrat gledal in kaj mi je bilo, da sem tisti avto kupil. Od takrat naprej avtov iz celja niti pogledam ne več, tudi če jih zastonj ponujajo.
http://www.zup-racing.com/
THERE IS NO REPLACEMENT FOR DISPLACEMENT! Slika

meganetune
Nov uporabnik

Napisal/-a meganetune So jul 17, 2010 11:59 am

denis,mag. je napisal/-a:Kakšne izjave- od celjanov nikol avta kupit! Kaj ste tudi standardni odklon izračunali, da veste v kakšni meri držijo te trditve?

Lp

jst ti bom takle rekel..ce praviš,da ti je avto super ga kupi ampak ne zagovarjat takih budal kateri nategujejo okoli folk(kico & company..) sploh pa ponavadi tiste,kateri se ne spoznajo nič na avtomobile..Če si prepričan,da mu je za zaupat in,da je avto koker toliko v dobrem stanju,čeprav ti ne verjamem ga kupi...samo ne potem čez 14 dni jokat po forumu,da ti je nekaj crnilo..(malo pogej po forumu)...razumi,da vsak preprodajalec ne zivi od praznega zraka in,da več ali manj si rihtajo razbite,uvozene...avtomobile,katere porihtajo,da je za na cesto kasneje pa se ugotovi še precej več...ponavadi ko se kej pokvari...ne vem zakaj se nekateri zagledajo samo v en avto a na trgu jih imaš ogromno...in potem trdijo svoje...časi ko so bili vsi pošteni ali pa vsaj polovica od njih so mimo..ljudje so pripravljeni storiti marsikaj samo,da bi nekaj zaslužili in to tudi pomeni olepšavanje resnice oz.dejanskega stanja...žal tako je kolega sprijazni se s tem...Drugače pa denar je tvoj z njim lahko počneš karkoli hočeš in še vedno je tvoja zadnja odločitev...fantje tukaj na forumu so zelo prijazni in so ti samo svetovali in ti povedali svoje izkušnje z njim,resnico...z temle preprodajalcem in sedaj če si ne daš dopovedat oziroma si naiven po domače povedano je to tvoj problem...samo ne zagovarji ga četudi si z njim 20 let kolega...ljudje se tudi drugače tudi spreminjamo če tega še nisi ugotovil...Lp

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO So jul 17, 2010 12:14 pm

sam se vedno drzim pravila da naprej od trajan človek ne sme it. Štajerci in korošci brez zamere ampak sem imel s tem koncem države tako slabe izkušnje da naprej od krofov več ne grem pa, če je avto po telefonu zlat, 3x nizja cena kot nov in bla bla bla...zgolj moje mnenje...

Uporabniški avatar
zupi13
Mojster foruma

Kraj: CE

Napisal/-a zupi13 So jul 17, 2010 12:53 pm

Banda štajerska! :lol:
Slika

denis,mag.
aka Fiatfan

Napisal/-a denis,mag. So jul 17, 2010 2:26 pm

Mislim, kako posploševanje je tole. V okolici Celja so vsi avti zanič. No vsak ima svoje mnenje. Osebno pa nikoli ne bi kupil avta iz okolice Novega mesta, Črnomlja itd.
Smo si pač različni. In ne morate posploševat. Nekdo ima slabo izkušnjo z avti iz LJ, KP,MB,KK,CE itd..

no lep ( vroč) dan še naprej :)

M
Stalni uporabnik

Napisal/-a M So jul 17, 2010 5:52 pm

denis,mag. je napisal/-a:
speedfreak je napisal/-a:
denis,mag. je napisal/-a:Šargi je prišel na slab glas, ko so še vsi trije bratje delali skupaj. Naj povem, da je Kićo res edini od Šargijev, ki je zelo ok. Namreč poznam ga osebno, tako da glede prodajalca je vse ok.

Zanimajo me bolj kakšne serijske napake na tem motorju itd??

Seveda, Kićo je najbolj pošten prodajalec ever, pri njemu so vsi avti kot novi in odlični.

js vas sprašujem za splošne informacije o 1.3 jtd, ne o prodajalcu.Hvala

o 1.3 JTD je bilo pravzaprav že marsikje kar nekaj napisanega...
Never argue with an id*ot. He would just drag you down to his level and beat you with experience.

zundapp
Stalni uporabnik

Napisal/-a zundapp So jul 17, 2010 7:13 pm

Naprej od Trojan se ne hodi....resnica!

Uporabniški avatar
adis
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a adis So jul 17, 2010 7:58 pm

zupi13 je napisal/-a:Banda štajerska! :lol:

:lol:

pa sem mislil, da je banda samo v lj. :lol:

Uporabniški avatar
nevermind
Poznavalec foruma

Napisal/-a nevermind So jul 17, 2010 8:03 pm

Po mojih opažanjih so nekako ''najboljši'' rabljeni avti na primorskem.

Uporabniški avatar
shaggx
Stalni uporabnik

Napisal/-a shaggx So jul 17, 2010 8:22 pm

SELJO je napisal/-a:sam se vedno drzim pravila da naprej od trajan človek ne sme it. Štajerci in korošci brez zamere ampak sem imel s tem koncem države tako slabe izkušnje da naprej od krofov več ne grem pa, če je avto po telefonu zlat, 3x nizja cena kot nov in bla bla bla...zgolj moje mnenje...

eni moremo živet tu -.-"
Slika
Slika
Slika
Slika

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Ne jul 18, 2010 10:30 am

TE pa se skotaj v zabarijo, ce ti kaj ne pase.

Uporabniški avatar
berlonso
Uporabnik

Napisal/-a berlonso Ne jul 18, 2010 10:47 am

jst imam pa slabo izkušnjo s Kranjem in ne grem več tja...

Uporabniški avatar
Deeyan
Novinec

Kraj: Parižlje

Napisal/-a Deeyan Ne jul 18, 2010 3:51 pm

meganetune je napisal/-a:

Lp

jst ti bom takle rekel..ce praviš,da ti je avto super ga kupi ampak ne zagovarjat takih budal kateri nategujejo okoli folk(kico & company..) sploh pa ponavadi tiste,kateri se ne spoznajo nič na avtomobile..Če si prepričan,da mu je za zaupat in,da je avto koker toliko v dobrem stanju,čeprav ti ne verjamem ga kupi...samo ne potem čez 14 dni jokat po forumu,da ti je nekaj crnilo..(malo pogej po forumu)...razumi,da vsak preprodajalec ne zivi od praznega zraka in,da več ali manj si rihtajo razbite,uvozene...avtomobile,katere porihtajo,da je za na cesto kasneje pa se ugotovi še precej več...ponavadi ko se kej pokvari...ne vem zakaj se nekateri zagledajo samo v en avto a na trgu jih imaš ogromno...in potem trdijo svoje...časi ko so bili vsi pošteni ali pa vsaj polovica od njih so mimo..ljudje so pripravljeni storiti marsikaj samo,da bi nekaj zaslužili in to tudi pomeni olepšavanje resnice oz.dejanskega stanja...žal tako je kolega sprijazni se s tem...Drugače pa denar je tvoj z njim lahko počneš karkoli hočeš in še vedno je tvoja zadnja odločitev...fantje tukaj na forumu so zelo prijazni in so ti samo svetovali in ti povedali svoje izkušnje z njim,resnico...z temle preprodajalcem in sedaj če si ne daš dopovedat oziroma si naiven po domače povedano je to tvoj problem...samo ne zagovarji ga četudi si z njim 20 let kolega...ljudje se tudi drugače tudi spreminjamo če tega še nisi ugotovil...Lp

Tut js sm z bližnje okolice CE (Sp. Savinjska), pa avtu nč ne fali, nasprotno, skrbim zanj skor kot za babo =P
[url=http://www.mazdaklub.si/][img]http://shrani.si/f/1q/fd/1aEjuIui/mazda-klub-header1.png[/img][/url]

bastard
Nov uporabnik

Kraj: Murski Črnci

Napisal/-a bastard Ne jul 18, 2010 3:55 pm

berlonso je napisal/-a:jst imam pa slabo izkušnjo s Kranjem in ne grem več tja...

Kupuješ od brazilcev, ki imajo v oglasih tekst:

Vreden ogleda in nakupa?
Dobre vozne lastnosti?
Ravno opravljen servis?

Te so zelo prijazni in jih je kar veliko so pa bolj zapečeni.
Vrni se na Kupovanje avtomobilov

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov