seny je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem študentka in počasi bo čas da si kupim svoj avto, da ne bom več odvisna od drugih. Trenutno imam nagledanega Fiat Punta 1.2, letnik 2003 in pa Renault Twingota 1.2, letnik 1999. Naj poudarim da bo moj avto rumene barve, ker sem nora na rumeno (žal). Ker veliko rumenih avtov ni, tudi izbire nimam velike zato se odločam samo med dvema avtomobiloma. Odkrito povedano mi je bolj všeč Punto, ampak ker mi je že več znancev reklo naj se ga izogibam ker mi bo žal če si ga bom kupila, me zanima še vaše mnenje. Med drugim so mi rekli da ima Punto zelo veliko porabo olja, da mi bo ščasoma Punto spil več olja kot bencina (malo smešno a resnično). Ima kdo kako izkušnjo s tem?
lp
seny je napisal/-a:Pozdravljeni!
Sem študentka in počasi bo čas da si kupim svoj avto, da ne bom več odvisna od drugih. Trenutno imam nagledanega Fiat Punta 1.2, letnik 2003 in pa Renault Twingota 1.2, letnik 1999. Naj poudarim da bo moj avto rumene barve, ker sem nora na rumeno (žal). Ker veliko rumenih avtov ni, tudi izbire nimam velike zato se odločam samo med dvema avtomobiloma. Odkrito povedano mi je bolj všeč Punto, ampak ker mi je že več znancev reklo naj se ga izogibam ker mi bo žal če si ga bom kupila, me zanima še vaše mnenje. Med drugim so mi rekli da ima Punto zelo veliko porabo olja, da mi bo ščasoma Punto spil več olja kot bencina (malo smešno a resnično). Ima kdo kako izkušnjo s tem?
lp
Tantadruj030 je napisal/-a:Jst tud kupujem puntoja od 2003 naprej,najraje 5 vrat..a kaj ko so vsi bli že klepani..
Patrik_A3 je napisal/-a:Tantadruj030 je napisal/-a:Jst tud kupujem puntoja od 2003 naprej,najraje 5 vrat..a kaj ko so vsi bli že klepani..
pol pa idi v salon po novega puntota.
speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Tantadruj030 je napisal/-a:Jst tud kupujem puntoja od 2003 naprej,najraje 5 vrat..a kaj ko so vsi bli že klepani..
To pomeni, da če kupuješ rabljen avto se moraš zadovoljiti z vsakim razbitim sranjem, ki ga najdeš?
CockroaC je napisal/-a:speedfreak je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:Tantadruj030 je napisal/-a:Jst tud kupujem puntoja od 2003 naprej,najraje 5 vrat..a kaj ko so vsi bli že klepani..
To pomeni, da če kupuješ rabljen avto se moraš zadovoljiti z vsakim razbitim sranjem, ki ga najdeš?
Ne .. to pomeni da če pri 10 let starem avtu tega razreda pričakuješ da še nikol ni kdo naslono blatnika ali odbijača si pač i****.
Po forumu brska: Google [Bot] in 18 gostov